Book nu

Weekend/forkælelsesophold

I skovens dybe stille ro kan du slappe helt af. Især med et forkælelsesophold hos Sinatur Hotel & Konference. Derfor har vi samlet de skønneste forkælelses- og weekendophold på vores seks hoteller her på siden, som du kan booke. Her er altid lækker og stor morgenbuffet i charmerende bygninger og smukke omgivelser i naturskønne områder.

Var det noget med et hyggeligt ophold i charmerende omgivelser mellem de sjællandske søer, et dejligt weekendophold lige ned til den fynske vandkant eller et uforglemmeligt ophold på superior-værelse midt på den jyske hede? Uanset hvilket hotel du vælger, kan du se frem til masser af forkælelse og mange spændende attraktioner i nærheden.

Vores seks hoteller ligger rundt i Danmark – dér hvor naturen er allerskønnest. De har hver deres charme og hver deres personlighed. Så book et ophold lige der, hvor du kan sænke skuldrene bedst, og se frem til de landlige omgivelser, der indbyder til afslapning i verdensklasse.


Weekend / forkælelsesophold
 

Hos Sinatur Hotel & Konference gør vi vores for, at et forkælelses- og weekendophold vil falde i din smag. 

Hvert af Sinaturs hoteller har nøje sammensat deres egne unikke pakker til weekend- og forkælelsesophold, der afspejler hotellets særegenhed og atmosfære. Uanset om du søger efter en afslappende weekend ved kysten, en aktiv ferie i naturen eller en kulturel oplevelse i byen, så har hvert Sinatur hotel skræddersyet deres tilbud til at imødekomme dine behov og ønsker. Udforsk de forskellige ophold og find det perfekte ophold, der passer til dig.

Weekendophold på Skarrildhus

Weekendophold på Haraldskær

Weekendophold på Gl. Avernæs

Weekendophold på Sixtus

Forkælelsesophold på Storebælt

Minibreaks for to på Frederiksdal

Weekend/
forkælelsesophold PLUS
 

Har du smag for ekstra forkælelse i naturskønne omgivelser? Så kan du vælge vores Forkælelses- og weekendophold PLUS.

Weekendophold plus på Gl. Avernæs

Weekendophold med lidt ekstra på Sixtus

 

Lad din elbil op hos os

På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere med Clever abonnment, så du kan oplade din elbil, mens du nyder dit ophold.

Weekendophold i Jylland, på Sjælland eller Fyn

I skovbrynet eller i strandkanten. På fastlandet eller på en af øerne. Sinatur Hotel & Konference har smukke hoteller flere steder i Danmark: Fra Jyllands naturlige heder til Sjællands bevoksede skove og Fyns gyldne sandstrækninger. Det betyder, at du kan tage på et forkælelses- og weekendophold hos Sinatur Hotel & Konference, lige dér i Danmarks natur, hvor du foretrækker at slappe af. Vi har hoteller tæt på spændende attraktioner med udsigt over bakkede landskaber og helt særlig natur. 

Et forkælelses- og weekendophold på et af Sinatur-hotellerne bidrager derfor til spændende oplevelser i et naturligt skær.

Sådan forkæler vi dig

Uanset om du tjekker ind på jyske Haraldskær, sjællandske Frederiksdal eller fynske Sixtus, bliver du forkælet fra start til slut. Vores betænksomme personale står nemlig klar med eftermiddagskaffe og hjemmebag i hotellernes hyggelige stuer, på de solrige terrasser, i de frodige haver eller med udsigt til det friske vand. Og de pakker også gerne tæpper og en picnickurv til dig, hvis du hellere vil starte dit forkælelsesophold i mere naturlige og fredelige rammer.

Om aftenen byder hotellerne på en velsmagende middag, som naturligvis er sammensat af årstidens lokale og økologiske råvarer - altid nøje udvalgt fra lokalområdet og hotellernes nabogårde. Og det stopper ikke her. For næste dag står hotellerne klar med det store morgenbord, hvor du altid kan tage kaffen eller det friskbagte brød med derhen, hvor du kan nyde de smukke omgivelser bedst inden afrejsen.

 

Et romantisk weekendophold - med dig og naturen i fokus

Du er et naturligt fokus for Sinatur Hotel & Konference, og derfor vil du altid opleve en helt særlig synergi, når du træder ind ad vores hoveddøre. En helt særlig synergi med naturen. Her forsøger vi nemlig altid at skabe de bedste rammer for både dig og naturen på samme tid. Men hvad betyder det egentlig? 

Helt konkret driver vi aldrig rovdrift på naturen for at højne vores egne services eller moderne faciliteter. Vi mener tværtimod, at vi med økologiske madkoncepter, bæredygtig affaldshåndtering og ren vindmøllestrøm kan give dig som gæst et endnu bedre ophold. Blandt andet smager vores lokale og økologiske mad af mere - og dét får både du gavn af samt vores grise, da det er dem, der snupper resterne.

Selvom grøn energi og bæredygtigt affald ikke lyder decideret sexet, kan det godt være romantisk. I hvert fald hos Sinatur Hotel & Konference. Det er nemlig alle vores naturlige tiltag der gør, at vi kan opretholde de skønne smage og fantastiske udsigter fra den omkringliggende natur. Dét der udgør den bærende ramme for et romantisk weekendophold hos os.  

Hotellets restaurant serverer ansvarlig gourmet

Som den eneste hotelkæde i Danmark har Sinatur Hotel & Konference det Økologiske Spisemærke i sølv. Derfor er maden en helt særlig del af oplevelsen, når du booker et forkælelses- og weekendophold på et af vores seks hoteller. 

Uanset om du sætter dig til bords i Skarrildhus’ historiske kælder eller ved Frederikdals stemningsfulde åbred, så kan du smage på mad, der er bedst for både dig og naturen. Hos Sinatur Hotel & Konference sørger vores kokke nemlig for at smage sig frem og tænke ud af boksen, så der altid bliver lavet mad, der smager af mest - og som samtidig belaster mindst. Med vores madkoncept tager vi derfor ansvaret for at give dig den bedste madoplevelse, samtidig med at vi tager ansvar for klima, miljø og mennesker. Derfor ved vi altid, hvor og hvordan hver eneste lille del af maden er dyrket.

Find dit hotel og book et weekendophold med fuld forkælelse, ro og nærvær