Book nu

Restaurant No. 73


Lige ved Sixtus Sinatur Hotel & Konference finder du en ny, kulinarisk perle: Restaurant No. 73. Her kan du forvente at blive forkælet med særlig madlavning, hvor der er kælet for hver enkelt, lokal ingrediens. For på No. 73 mødes tradition og innovation i lokale retter, der altid fanger essensen af sæsonen. 

Træd indenfor, lad dig forføre af stemningen, og smag på maden på vores restaurant i Middelfart.

Priser

 

NATUR  
6 retter kr. 645,- 
   
Med saftmenu kr. 1090,- 
Med vinmenu kr. 1290,- 
Med opgraderet vinmenu kr. 1490,-
   
   
NATURLIGVIS  
12 retter kr. 1195,- 
   
Med saftmenu kr. 1890,-
Med vinmenuu kr. 2090,-
Med opgraderet vinmenu kr. 2390,-

Der tages forbehold for prisændringer

 

Book bord her

Smagen af lokalområdet

På No. 73 lader vi sæsonen og lokalområdets skatte danne kernen for vores gastronomiske fortælling. Vi kører ikke langt efter elementerne på menukortet, og når vi har dem i hus, kræser vi ekstra om dem. Vi samarbejder med de omkringliggende producenter, henter urter fra baghaven og bruger tang fra stranden. 

Om sommeren bruger vi derfor alt det, naturen giver os, mens vi sørger for at sylte, fermentere og konservere til vinteren. 

Menuen afspejler nøje sæsonen og vores beliggenhed. På den måde vil du altid få en fuldendt oplevelse, når det kommer til både vin og mad hos No. 73. 

Ingen kompromis eller rovdrift

Foruden det lokale fokus har vi også en særlig bæredygtig tilgang til råvarerne. Vi anvender kun ingredienser, der er dyrket med omtanke for naturen, mens vi gør alt for at nedbringe madspild og CO2-aftrykket.

Du kan være sikker på, at det kød, du får serveret, afspejler god dyrevelfærd. 

På No. 73 serverer vi ikke blot mad. Vi serverer en oplevelse og giver inspiration til en livsstil, der passer på naturen og klimaet. Derfor driver vi restaurant på naturens præmisser - naturligvis.

Særlig betjening

Værdsætter du en nærværende og personlig smagsoplevelse, hvor faglighed og service ligger ud over det sædvanlige? Så besøg No. 73. Her skaber vi en oplevelse, hvor tiden står stille. I som gæster kan få lov til at fordybe jer i maden.  

Når du besøger No. 73 kan du se frem til at få en fornyet, udfordret og beriget smagsoplevelse, samtidig med at aftenen bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Vores ambitioner er, at vi er der for jer som gæster.

Du finder os ved Sixtus Sinatur Hotel & Konference

Vores restaurant ligger i Middelfart, lige ved Sixtus Sinatur Hotel & Konference. Træd ind, lad dig forføre af stemningen, og oplev en restaurant, der er en ægte perle i Middelfarts gastronomiske landskab - og efter den store, grønne oplevelse kan du tage et hvil på det naturhvide hotel.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Sprød mørdej med rabarber

Med fyldte hindbær og kartoffel panna cotta

Saltet helleflynder

Med løvstikke, danske pærer og glaskål.

Saltet og røgede rejer

Med fermenteret agurk, dildolie og syrlig citronmayonnaise.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent onsdag til lørdag og vi beder dig booke bord på forhånd. Ønsker du 12 retters menu, skal den bestilles inden kl. 19.00.

Kontakt restauranten
+45 6441 1999

 

undefined  undefined

 

Ons-lør 18.00-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)