Priser
Sæsonmenu | |
1 ret | kr. 275,- pr. person |
2 retter | kr. 350,- pr. person |
3 retter | kr. 475,- pr. person |
Vinmenu | |
1 glas | kr. 125,- pr. person |
2 glas | kr. 275,- pr. person |
3 glas | kr. 375,- pr. person |
Der tages forbehold for prisændringer
Menu
Vores menuer er bygget omkring friske råvarer i sæson, som naturen vil elske.
Vi driver restaurant på naturens præmisser. Vi er midt i den danske natur, tæt på skov og strand med udsigt ud over Fænøsund. Vi handler lokalt og bruger økologi.
Menuen sammensættes med omhu og på tallerkenerne vil du finde nye smage, natur samt kærlighed.
Hvis du har allergener eller særlige kostvaner, som vi skal tage højde for, vil vi gerne kende til dette, for at sikre jer den bedste oplevelse. Vores kokke skræddersyer altid maden efter jeres behov.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Selskaber
Hold livets fester i naturskønne omgivelser med gastronomi i særklasse
Du og dine gæster bydes velkommen i smukke omgivelser - tæt på vandet og med gå afstand fra Middelfart - i hyggelige lokaler med intim stemning og en rar atmosfære. Vi mener ydmygt, at vores restaurant danner de perfekte rammer for glædelige stunder, I sent vil glemme.
Mad med mening
Vi bruger sæsonens lokale råvarer og vi laver alt maden fra bunden. Derudover har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv og et inderligt ønske om at minimere madspild. Vi mener, at dyrevelfærd kan smages, og stiller et krav om, at alle vores leverandører også vægter dyrevelfærd højt.
Lokale råvarer
I køkkenet på Sixtus har køkkenchefen næsten lige så stor glæde ved at finde sine produkter og råvarer, som han har ved at tilberede dem. Vores udvalg i nærområdet gør det nemlig alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender bønder, producenter og slagtere - såvel som deres produkter - indgående.
Vi får vores fisk - hvor en del ender i vores egen rygeovn - fra danske farvande. Er fisken opdrættet, handler vi kun med danske leverandører, som har fiskenes - såvel som naturens - velbefindende for øje. Vi får kyllinger i verdensklasse fra Hopballe, hvor en særlig race, tilsat god plads og specialudviklet foder, bliver til helt fantastiske, velsmagende kyllinger
Vi får det fineste kalvekød fra Grambogård på Midtfyn, og vi får ubegribelige oste fra Ryon på Elmegården i Sommersted. Hans håndværk er der meget få mejerister, der kan måle sig med. Vi får gourmetgrise fra Svendborg, som har levet et længere liv på mere plads, og det kan både ses og smages på kødet. Ikke mindst får vi hele lam fra Hesselager, som vi selv slagter, så vi altid har de spændende udskæringer, vi gerne vil servere. Ja, selv benene bliver til smag, når vi bruger lammet fra næse til hale.
Vi får kort sagt det meste fra midten af Danmark, og det mest eksotiske på menuen er næsten vores laks fra Hirtshals og oksekødet fra Mariagerfjord.
Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.
Kontakt restauranten
+45 6441 1999
Morgenmad
Man-Søn fra 07.00-10.00
Frokost
Man-lør fra 12.00-15.00 (bestil gerne bord i forvejen)
Aften
Man-lør 17.30-00.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)