Book nu

Om restauranten

Stemningsfuld restaurant i Middelfart


Med store panoramaruder lige ud til Fænøsund får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i restauranten på Sixtus. Restauranten ligger nemlig i vandkanten, og Hindsgavlskovene er den nærmeste nabo. Det kan ses på menukortet, hvor det bedste fra Lillebælt, Trekantsområdet og Fyn altid har en fremtrædende plads.

 

Priser

Sæsonmenu

2 retter    kr.    295,00 pr. person
3 retter    kr.    395,00 pr. person
4 retter    kr.    455,00 pr. person
5 retter    kr.    495,00 pr. person
6 retter    kr.    595,00 pr. person

Vinmenu

2 glas    kr.     225,00 pr. person
3 glas    kr.     325,00 pr. person
4 glas    kr.     425,00 pr. person        
5 glas    kr.     495,00 pr. person
6 glas    kr.     595,00 pr. person

Menu


Vores menuer er bygget omkring de friskeste råvarer i sæsonen.

 

Menukort - Januar / Februar

 

Frokostkort - Gældende fra mandag-lørdag

Ønsker du at holde din fest i naturskønne omgivelser med gastronomi i særklasse?
Læs mere om vores selskabsmenuer nedenfor. 

 

 

 

Vi giver din fest hjerterum

Du og dine gæster bydes velkommen i smukke omgivelser - tæt på vandet - i hyggelige lokaler med intim stemning og en rar atmosfære. Vi mener ydmygt, at vores restaurant danner de perfekte rammer for glædelige stunder, I sent vil glemme.

Se vores : Selskabskort 2020 her:

Lokale råvarer

Vi bruger sæsonens lokale råvarer, vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, og vi laver al maden fra bunden. Derudover har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv og et inderligt ønske om at minimere madspild. Vi mener, at dyrevelfærd kan smages, og dyrevelfærd er i fokus hos alle vores leverandører.

Glæden ved de gode råvarer

I køkkenet på Restaurant Sixtus har køkkenchefen næsten lige så stor glæde ved at finde sine produkter og råvarer, som han har ved at tilberede dem. Vores udvalg i nærområdet gør det nemlig alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender bønder, producenter og slagtere - såvel som deres produkter - indgående. 

Smag på området omkring Lillebælt

Det gode måltid starter med de gode råvarer, og dem har vi i hobetal her i området. Vi får dagligt friske, fantastiske leverancer af det bedste, midten af Danmark kan præstere. Vi er både stolte og beærede over at kunne sende så fantastiske fødevarer ud på tallerkenerne, og vi giver altid råvarerne den kærlighed og umage, de fortjener.

Nøje udvalgt

Vi får vores fisk - hvor en del ender i vores egen rygeovn - fra danske farvande. Er fisken opdrættet, handler vi kun med danske leverandører, som har fiskenes - såvel som naturens - velbefindende for øje. Vi får kyllinger i verdensklasse fra Hopballe, hvor en særlig race, tilsat god plads og specialudviklet foder, bliver til helt fantastiske, velsmagende kyllinger.

Midten af Danmark

Vi får det fineste kalvekød fra Grambogård på Midtfyn, og vi får ubegribelige oste fra Ryon på Elmegården i Sommersted. Hans håndværk er der meget få mejerister, der kan måle sig med. Vi får gourmetgrise fra Svendborg, som har levet et længere liv på mere plads, og det kan både ses og smages på kødet. Ikke mindst får vi hele lam fra Hesselager, som vi selv slagter, så vi altid har de spændende udskæringer, vi gerne vil servere. Ja, selv benene bliver til smag, når vi bruger lammet fra næse til hale.

Vi får kort sagt det meste fra midten af Danmark, og det mest eksotiske på menuen er næsten vores laks fra Hirtshals og oksekødet fra Mariagerfjord.

Besøg os på Restaurant Sixtus

Vi ligger lige i vandkanten, halvanden kilometer fra Middelfart Station, og i gåafstand fra Middelfart. Vi har under fem kilometer til E20, og vi ligger cirka 25 minutter fra Vejle og 40 minutter fra Odense - og vi tilbyder naturligvis gratis parkering ved døren. Vi har åbent mandag til lørdag til frokost og aften, og vi anbefaler, du bestiller bord i forvejen.

Åbningstider 
Aften 18.00-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)

Morgenmad
Man-fre 07.00-10.00
Weekend og helligdage 07.30-10.00

Kontakt restauranten
6441 1999

undefinedundefined