Book nu

Om restauranten

Stemningsfuld restaurant i Middelfart


Med store panoramaruder lige ud til Fænøsund får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i restauranten på Sixtus. Restauranten ligger nemlig i vandkanten, og Hindsgavlskovene er den nærmeste nabo. Det kan ses på menukortet, hvor det bedste fra Lillebælt, Trekantsområdet og Fyn altid har en fremtrædende plads.

 

Aften ved vandet

Sæsonmenu  
1 ret kr. 225,- pr. person
2 retter kr. 335,- pr. person
3 retter  kr. 445,- pr. person
4 retter kr. 495,- pr. person
5 retter kr. 595,- pr. person
   
Bobler  
1 glas kr. 85,- pr. person
   
Vinmenu  
1 glas kr. 125,- pr. person
2 glas kr. 225,- pr. person
3 glas kr. 325,- pr. person
4 glas kr. 425,- pr. person 
5 glas kr. 525,- pr. person

Læs mere her

Menu

Vores menuer er bygget omkring friske råvarer i sæson.

Hvis du har allergi, eller er udfordret på anden måde i forhold til bestemte madvarer eller ingredienser, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage mest muligt hensyn og give dig den bedste oplevelse.

 Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Selskaber

Ønsker du at holde din fest i naturskønne omgivelser med gastronomi i særklasse?

Du og dine gæster bydes velkommen i smukke omgivelser - tæt på vandet og med gå afstand fra Middelfart - i hyggelige lokaler med intim stemning og en rar atmosfære. Vi mener ydmygt, at vores restaurant danner de perfekte rammer for glædelige stunder, I sent vil glemme.

Se vores selskabskort her

Hold dit bryllup på Sixtus

Konfirmation på Sixtus

Mad med mening

Vi bruger sæsonens lokale råvarer, vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, og vi laver al maden fra bunden. Derudover har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv og et inderligt ønske om at minimere madspild. Vi mener, at dyrevelfærd kan smages, og stiller et krav om, at alle vores leverandører også vægter dyrevelfærd højt.

Læs mere om vores madkoncept

Lokale råvarer
 

I køkkenet på Sixtus har køkkenchefen næsten lige så stor glæde ved at finde sine produkter og råvarer, som han har ved at tilberede dem. Vores udvalg i nærområdet gør det nemlig alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender bønder, producenter og slagtere - såvel som deres produkter - indgående. 

Vi får vores fisk - hvor en del ender i vores egen rygeovn - fra danske farvande. Er fisken opdrættet, handler vi kun med danske leverandører, som har fiskenes - såvel som naturens - velbefindende for øje. Vi får kyllinger i verdensklasse fra Hopballe, hvor en særlig race, tilsat god plads og specialudviklet foder, bliver til helt fantastiske, velsmagende kyllinger

Vi får det fineste kalvekød fra Grambogård på Midtfyn, og vi får ubegribelige oste fra Ryon på Elmegården i Sommersted. Hans håndværk er der meget få mejerister, der kan måle sig med. Vi får gourmetgrise fra Svendborg, som har levet et længere liv på mere plads, og det kan både ses og smages på kødet. Ikke mindst får vi hele lam fra Hesselager, som vi selv slagter, så vi altid har de spændende udskæringer, vi gerne vil servere. Ja, selv benene bliver til smag, når vi bruger lammet fra næse til hale.

Vi får kort sagt det meste fra midten af Danmark, og det mest eksotiske på menuen er næsten vores laks fra Hirtshals og oksekødet fra Mariagerfjord.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
+45 6441 1999

 

undefined  undefined

 

Morgenmad
Man-Søn fra 07.00-10.00
Frokost

Man-lør fra 12.00-15.00 (bestil gerne bord i forvejen)

Aften
Man-lør 17.30-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)