Book nu
Vores beliggenhed

Tæt på by og bælt

Sixtus Sinatur Hotel & Konference ligger lige midt i Danmark, hvor Jylland er blevet til Fyn, og Sixtus er det oplagte mødested, når I skal samles fra Øst og Vest. Hotellet ligger på sydsiden af den maleriske Hindsgavl-halvø ved Middelfart, og vi har direkte udsigt og adgang til det fredelige Fænøsund.

Hindsgavl-halvøen byder blandt andet på skov, dyrehave og et helt unikt, rekreativt område langs den smukke kyst. Hos os har I naturen lige uden for døren - og rig mulighed for at bruge skoven og vandet aktivt.

 

 

Læs mere
Booking af møder og konferencer
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
6441 1999
Booking af værelser eller ophold

Unik beliggenhed

Middelfart byder på masser af shopping lige fra brugskunst til økologi og fødevarer. Byen ligger direkte ud til Lillebælt, hvilket gør byens centrum er helt unikt. Gågaderne ligger parallelt med havnefronten, som skaber en maritim stemning i byen, hvor der altid er et kig til Lillebælt og broen over bæltet.

Og netop Lillebæltsbroen kan du selv prøve kræfter med via en guidet Bridgewalk.

 

Bridgewalking

I 60 meters højde ser verden helt anderledes ud. I 60 meters højde bliver det ordinære ekstraordinært. Herfra er bilerne, skibene og togene, der piler mod deres destinationer, pludselig et spektakulært syn, og herfra får du fuglens blik på Lillebælt, strandene og de omkringliggende skove. Bridgewalking i Middelfart er vitterligt en stor og unik oplevelse, du eller skal rejse rigtig langt for at opleve andre steder. Det er nemlig den eneste af sin slags i hele Europa.

Hvalsafari

Er der hvaler i Danmark? Masser! Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Du kan for eksempel opleve den lille hval marsvinet på tætteste hold.

Clay Museum

CLAY byder på store oplevelser, moderne keramikkunst og en stor, imponerende samling af kongeligt porcelæn. Kombinér besøget med en nat på Hotel Sixtus.

Beliggenhed på kortet

Du finder Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart lige midt i Danmark. Der er let adgang til motorvej E20 til både Jylland og Sjælland og blot 1,5 kilometer fra Middelfart Station.