Book nu

Unik beliggenhed


Sixtus ligger lige midt i Danmark, hvor Jylland er blevet til Fyn, og Sixtus er det oplagte mødested, når I skal samles fra Øst og Vest. Hotellet ligger på sydsiden af den maleriske Hindsgavl-halvø ved Middelfart, og vi har direkte udsigt og adgang til det fredelige Fænøsund.

Hindsgavl-halvøen byder blandt andet på skov, dyrehave og et helt unikt, rekreativt område langs den smukke kyst. Hos os har I naturen lige uden for døren - og rig mulighed for at bruge skoven og vandet aktivt.

Middelfart

Middelfart byder på masser af shopping lige fra brugskunst til økologi og fødevarer. Byen ligger direkte ud til Lillebælt, hvilket gør byens centrum er helt unikt. Gågaderne ligger parallelt med havnefronten, som skaber en maritim stemning i byen, hvor der altid er et kig til Lillebælt og broen over bæltet.

Oplev Middelfart

Afstand: 5 min. i bil

Afstand: 5 min. i bil

Bridgewalking

I 60 meters højde ser verden helt anderledes ud. I 60 meters højde bliver det ordinære ekstraordinært. Herfra er bilerne, skibene og togene, der piler mod deres destinationer, pludselig et spektakulært syn, og herfra får du fuglens blik på Lillebælt, strandene og de omkringliggende skove. Bridgewalking i Middelfart er vitterligt en stor og unik oplevelse, du eller skal rejse rigtig langt for at opleve andre steder. Det er nemlig den eneste af sin slags i hele Europa.

Guidet Bridgewalk

CLAY Keramikmuseum

CLAY byder på store oplevelser, moderne keramikkunst og en stor, imponerende samling af kongeligt porcelæn. Kombinér besøget med en nat på Sixtus.

Besøg CLAY

Afstand: 25 min. på gåben

Afstand: 5 min. i bil

Hvalsafari

Er der hvaler i Danmark? Masser! Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Du kan for eksempel opleve den lille hval marsvinet på tætteste hold.

Oplev hvalsafari

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. Det maritime er i centrum og omkranset af smukke kyster og landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin. Naturparken måler 370 km2, og der er ca. 201 km2 beskyttet natur. Det vil sige, at 54% af naturparken er beskyttet.
Der er masser af spændende og lærerige oplevelser for store og små året rundt i Naturparken.

Oplev Lillebælt Naturpark

Afstand: 15 min i bil

Beliggenhed på kortet

Du finder Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart lige midt i Danmark. Der er let adgang til motorvej E20 til både Jylland og Sjælland og blot 1,5 kilometer fra Middelfart Station.

Besøg skønne Sixtus

Møder og konferencer
Tlf.: +45 6441 1999 / E-mail: sixtus@sinatur.dk
 
Værelser eller ophold
Book hotelophold