Menu
da
en

Oplevelser på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel.

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Blindsmagning

- Blindsmagning udfordrer sanserne
 

Hvad betyder de forskellige sanser for vores smagsoplevelse? Smager bøffen lige så godt, når vi ikke kan se den? Er laksen lige så lækker, når vi ikke kan dufte den

Mærk sansernes kraft

Ølsmagning

- Bøgedal Bryghus brygger øl i "Pingus-klasse"
 

Michelin restauranter over hele verden serverer maltøl fra vores lokale bryghus Bøgedal Bryghus. Hør hvordan det er lykkes et af landets mindste bryggerier at skabe et unikt brand og Danmarks dyreste øl.

Smag de unikke bryg

Vinsmagning

- Stemningsfyldt vinsmagning i Haraldskælder
 

Vil I lære om smagsnoter, aroma, fylde og delikate næser er en vinsmagning i Haraldskælder en dejlig og velfortjent belønning efter en god kursusdag.

Vinsmagning med tre vine

Segway Team Battle

- Alle deltagere er på lige fod
 

Segway Team Battle er en sjov og actionfyldt holddyst, hvor balancekunst og jeres evne til at samarbejde afgør, hvem der trækker sig sejrsrigt ud af løbet.

Giv den gas!

Suppe og pandebrød

- Et slubrende og knasende pusterum
 

I løbet af kursusdagen kan et pusterum være både tiltrængt og velfortjent. Nyd pusterummet ved bålet foran Orangeriet og lad jer forkæle af årstidens hjemmelavede suppe og fladbrød bagt på bålpander.

Nap et pusterum

 

Laser-lerdueskydning

- Skyd lerduer med laser-rifler
 

Indstil sigtekornet og gør jer klar til en ny, sjov og actionfyldt oplevelse, hvor I plaffer lerduer ned med rigtige haglgeværer. I kan skyde til måls med Laser-lerdueskydning både i dagtimerne og om aftenen, hvor duerne af plastik bliver selvlysende. 

Få et skud energi

 

Popcorn og snobrød

- Råhygge i solnedgangen
 

Frister duften af lune popcorn og sprøde snobrød? Aftenhygge ved bålet foran vores hyggelige Orangeri fuldender en god kursusdag på Hotel Haraldskær.

Ren råhygge

Historisk Vandring

- Brutale vikinger, indemurede spørgesler og Skibet kirke
 

Oplev historiens vingesus og hør de fantastiske fortællinger om Skibet Kirke, Haraldskælder, Riddersalen, de snirklede kroge og trappetårnet.

Gå på opdagelse

Kokkeskole

- Oplev kokkekunsten på Haraldskær som kok for en dag
 

Smagsintensiteten og opfindsomheden er stor i madkunsten på Hotel Haraldskær, og for en dag kan I blive en del af vores stærke kokketeam.

Kom på kokkeskole

Gastronomisk Vandring

- Lad kokken kilde jeres smagsløg
 

Alle sanser bliver øjeblikkeligt vækket, når I sammen med en af vores passionerede kokke tager på Gastronomisk Vandring og finder sprøde svampe, saftige bær og duftende urter i den smukke natur, der omfavner Hotel Haraldskær

Smag på naturens spisekammer

Grød

- Grød på gamle kornsorter fra Gyldenlund
 

Grød er andet end kedelig klistret havregrød, og siden en ung iværksætter i 2011 åbnede Danmarks første grødbar på Nørrebro i København med det velvalgte navn Grød, har fænomenet spredt sig, og grød er i dag blevet en ”smart” spise.

Lær at lave glad grød

Hestevognskørsel

- Oplev Danmarks smukkeste Ådal
 

Vejle Ådal smyger sig forbi Hotel Haraldskær, og intet er mere oplagt end at opleve den smukke natur og det unikke landskab, når I har brug for et break i et tætpakket kursusprogram.

En naturskøn oplevelse

Brødværksted

- Jagten på det gode brød
 

Et godt brød skal først og fremmest smage godt, og på Hotel Haraldskær har vi igennem årene udviklet og forfinet vores opskrifter i jagten på de bedste og mest velsmagende signaturbrød – selvfølgelig bagt med surdej. 

Duften af det bedste brød

Cocktail-Quiz

- Shaken not stirred?
 

”Martini, shaken not stirred” er blevet gentaget i utallige James Bond film, men en enkelt gang fraviger James Bond sit kompromisløse Martini-princip. I hvilken film er det, og hvorfor er det i grunden, at James Bond vil have sin Martini rystet og ikke omrørt?

Hvem vinder håneretten?

Bål & Toddy

- Krøl hjernen ud til bålets knitren
 

Foran bålets knitrende flammer kan I få en velfortjent pause fra dagsprogrammet, krølle hjernen ud og nyde restaurantchef Hasse Bonde-Sterups hjemmelavede toddy med noter af årstidens urter.

Frirum til hygge og dialog