Book nu

Oplevelser på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel.

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Blindsmagning

Udfordrer sanserne

Blindsmagningen er en anderledes oplevelse, og den giver med garanti masser af smil på læben og gode grin. For de konkurrencemindede er der plads til at dyste om, hvem der har den skarpeste madviden. Næseklemmen er rystet af senest kl. 17, så I kan nå at være klar til aftenmenuen i restauranten.

Læs mere


Ølsmagning

Bøgedal Bryghus brygger øl i "Pingus-klasse"

Bøgedal Bryghus følger som det eneste kommercielle bryggeri i verden en meget gammel dansk bryggetradition fra før industrialiseringen og brygger godtøl, der er en kraftig og meget rig øl med stor restsødme.

Læs mere


Vinsmagning

Stemningsfyldt vinsmagning i Haraldskælder

Under hvælvingerne i den stemningsmættede Haraldskælder kan I slappe af og lade jeres smagsløg forkæle, når vi serverer kvalitetsvine fra nogle af verdens bedste vindistrikter og fortæller om, hvordan bitre, søde og sure smagsnuancer i maden komplimenteres bedst af vinen.

Læs mere


Segway Team Battle

Alle kan være med

I Segway Team Battle inddeles I på op til fire hold, der dyster mod hinanden på en række udfordrende baner, hvor der skal løses opgaver og lægges taktik undervejs.

Læs mere


Suppe og pandebrød

Et slubrende og knasende pusterum

På terrassen i strandkanten eller i restauranten med panoramaudsigt til Storebæltsbroen kan I slappe af og lade jeres smagsløg forkæle, når vi serverer kvalitetsvine fra nogle af verdens bedste vindistrikter og fortæller om, hvordan bitre, søde og sure smagsnuancer i maden komplementeres bedst af vinen.

Læs mere


Laser-lerdueskydning

Skyd lerduer med laser-rifler

I slipper for store brag og krudtslam, for haglgeværerne skyder med laser. I skyder i små grupper af op til 5 personer ad gangen. Modsat almindelig lerdueskydning, skyder I mod den samme due, og den der først rammer plet med laserstrålen scorer pointet.

Læs mere


Popcorn og snobrød

Råhyg i solnedgangen

Vi tænder op i bålet og har popcorngryder og snobrødsdejen klar til jer, så I kan nyde fællesskabet og lade jer omfavne af Vejle Ådals maleriske kulisse.

Læs mere


Historisk Vandring

Brutale vikinger, indemurede spøgelser og Skibet kirke

Kunne de tykke mure på Haraldskær tale, ville de fortælle en levende historie om brutale vikinger, indemurede spøgelser, geværfabrikken, storhed og forfald, ædegilder og gastronomi.

Læs mere


Kokkeskole

Oplev kokkekunsten på Haraldskær som kok for en dag

Som kok for en dag arbejder I sammen med en af vores dygtige kokke, der sætter alle jeres sanser i spil, når I skal fremtrylle en gastronomisk madoplevelse båret af økologiske og lokale råvarer.

Læs mere


Gastronomisk Vandring

Lad kokken kilde jeres smagsløg

Den Gastronomiske Vandring er en autentisk oplevelse og et velfortjent pusterum i en travl kursusdag. I mærker den fantastiske natur i Haraldskær helt tæt på, og alt efter årstiden sætter vi jagten ind på sæsonens urter, bær eller svampe.

Læs mere


Grød

Grød på gamle kornsorter fra Gyldenlund

Sammen med en af vores dygtige kokke, kan I blive klogere på grød og lære, hvordan I laver grød, der er både lækker, delikat og alsidig. Grøden tilberedes naturligvis over bålets varmende flammer.

Læs mere


Hestevognskørsel

Oplev Danmarks smukkeste Ådal

Vejle Ådal er områdets største tunneldal og kaldes ikke uden grund for Danmarks Naturpark. Blandt Ådalens mange vandreog cykelstier er den mest kendte Bindeballestien, der følger den nedlagte Vandelbanes spor fra Vejle igennem Vejle Ådal til Bindeballe ved Hærvejen.

Læs mere


Brødværksted

Jagten på det gode brød

Book en oplevelse i Brødværkstedet og lær de grundlæggende principper om at bage velsmagende brød båret af gode, økologiske og lokale råvarer. Vores kokke lover at afsløre nogle af hemmelighederne bag vores lækre brød, hvis I til gengæld lover at ælte løs med dejklistrede fingre og sprede brødglæde.

Læs mere


Cocktail-Quiz

Shaken not stirred?

Vores quizmaster kender svarene og byder jer indenfor i Hotel Haraldskærs hyggeligste bar til en venskabelig Cocktail-Quiz, hvor jeres viden om cocktails og jeres evne til at blande de mest opfindsomme og velsmagende cocktails testes.

Læs mere


Bål & Toddy

Krøl hjernen ud til bålets knitren

Vi tænder op i bålet foran Orangeriet, og forkæler jer med varme tæpper, når temperaturen sænker sig. Bliver det for koldt, kan I trække indenfor i vores hyggelige Orangeri. Herfra kan I nyde bålets skær, den varme toddy og en helt fantastisk solnedgang.

Læs mere

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000
E. har@sinatur.dk