Book nu
Vores beliggenhed

Midt i naturen og tæt på byen

 

Du finder Haraldskær Sinatur Hotel & Konference lige midt i den naturskønne Vejle Ådal. Åen slynger sig igennem det grønne, bakkede landskab og lige forbi hotellet. Der er rig mulighed for at nyde naturen fra herregårdens værelser og sale, mens dagens gøremål bliver gjort. Pauser og pusterum i løbet af dagen kan nemt tilbringes ved åen - med eller uden fiskestang i hånden.

Fra hotellet er der kun få kilometer ind til Vejle bymidte, der har masser at byde på. Vi ligger fornuftigt i forhold til både motorvejs- og jernbanenet, så det er altid nemt at komme på herregårdsbesøg her i ådalen.

Læs mere
Booking af møder og konferencer
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
7649 6000
E-mail: har@sinatur.dk
Booking af værelser eller ophold

En by fuld af kunst og liv

Vejle er igen blevet kåret til Årets Handelsby, og er en superfed shoppingby. Ud over de mange kædebutikker finder du også en række spændende specialbutikker, små charmrende sidegader og gårdmiljøer. Derudover er der gratis entré til alle museer, bl.a. Økolariet og Kunstmuseet er virkelig et besøg værd.

Også i de mindre byer Børkop, Egtved, Give og Jelling finder du gode shopping- og oplevelsesmuligheder.

Kongernes Jelling

Hele den danske nation blev født og skab i Jelling og for mere end 1000 år siden, blev Jelling Monumenterne opstillet til minde herom. Monumenterne blev optaget på UNESCOs verdensarvliste i 1994 og i dag kan du opleve hele historien om vikingekongerne Gorm og Harald på Oplevelsescenteret Kongernes Jelling. Der er gratis adgang.

LEGO House

Er du på jagt efter den ultimative LEGO oplevelse, så besøg oplevelseshuset LEGO House. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 millioner LEGO klodser, som indbyder alle der elsker LEGO til at lege med.

LEGOLAND

Kombinér dit ophold på Haraldskær Sinatur Hotel & Koncerence, med en legerig oplevelse i LEGOLAND. Parken har mere end 50 forlystelser for børn og voksne. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der masser sjov og oplevelser for alle.

Beliggenhed på kortet

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference ligger få minutters kørsel fra Vejle by og motorvejen E45. På blot 25 minutters kørsel når du Danmarks næststørste lufthavn i Billund.