Book nu

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Udforsk flere oplevelser i vores lokalområde

Golf i Parken

En venskabelig men slagfærdig dyst

En instruktør fra Vestfyns Golfklubs Eliteafdeling står klar til at vise jer, hvordan I svinger golfjernene og slår boldene ud på banen som en rigtig prof. Vi har golfjern, bolde og scorekort klar til jer, så I kan få en sjov oplevelse i den smukke natur, der omfavner Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere


Laser-lerdueskydning

Skyd lerduer med laser-rifler

I slipper for store brag og krudtslam, for haglgeværerne skyder med laser. I skyder i små grupper af op til 5 personer ad gangen. Modsat almindelig lerdueskydning, skyder I mod den samme due, og den der først rammer plet med laserstrålen scorer pointet.

Læs mere


Kajak

Få et sug i maven og fornyet energi

Turen i havkajakkerne begynder med en grundig instruktion af en erfaren instruktør, der giver jer fif til, hvordan I manøvrerer kajakken. I får også en grundig sikkerhedsinstruktion, så I trygt kan bevæge jer ud i bølgerne.

Læs mere


Cykel ud i naturen

Oplev Helnæs-halvøens smukke natur på to hjul

Vi har pumpet cyklerne, pudset ringklokkerne og fyldt drikkedunkene op, så I kan opleve den smukke og kontrastfulde natur, der byder på både flade strækninger langs vandet og kupperet bakketerræn, der nok skal få pulsen til at slå lidt hurtigere.

Læs mere


Stand Up Paddle

Udfordrende oplevelse for vandhunde

Inden I kaster jer ud i Lillebælts rolige bølger, får I en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker og færdigheder i Stand Up Paddle. I får fif til, hvordan I bedst holder balancen, og sammen øver vi roteknik og basale styretag.

Læs mere


Svøm i bølgerne

Et koldt og forfriskende gys

I bestemmer selv, om I vil have en frisk start på dagen med en morgendukkert, om bølgerne frister i en indlagt pause midt på dagen, eller om I vil afslutte kursusdagen med en svømmetur i solnedgangen.

Læs mere


Havespil og leg på vandet

Et velfortjent og legende pusterum

I kan vælge at dyste for sjov én mod én eller konkurrere i hold, hvor æren og prestigen er i spil. Havespillene er gode ”brain breakers”, der giver fornyet energi til en lang og ofte stillesiddende kursusdag. Efter en powerpause med spil og leg tør vi godt love, at koncentrationen og skarpheden er tilbage.

Læs mere


Outdoor fitness

Et pusterum med høj puls og svedgaranti

Fitnessområdet er indrettet med forskellige øvelser, der med garanti er udfordrende for både puls, styrke og balance. Outdoor fitness er et pusterum med høj puls, og vi tør godt love, at I får sved på panden, når I kaster jer over træningen i naturen.

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
+45 6373 7373
glavernaes@sinatur.dk