Book nu

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Udforsk flere oplevelser i vores lokalområde

Japansk Parkgolf

En venskabelig men slagfærdig dyst

Vi har golfjern, bolde og scorekort klar til jer, så I kan få en sjov oplevelse i den smukke natur, der omfavner Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere


Laser-lerdueskydning

Skyd lerduer med laser-rifler

I slipper for store brag og krudtslam, for haglgeværerne skyder med laser. I skyder i små grupper af op til 5 personer ad gangen. Modsat almindelig lerdueskydning, skyder I mod den samme due, og den der først rammer plet med laserstrålen scorer pointet.

Læs mere


Vin-, champagne- eller ølsmagning

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Prøv en af vores skræddersyede smagninger med vin, champagne eller øl.

Læs mere


Cykel ud i naturen

Oplev Helnæs-halvøens smukke natur på to hjul

Vi har pumpet cyklerne og pudset ringklokkerne, så I kan opleve den smukke og kontrastfulde natur, der byder på både flade strækninger langs vandet og kupperet bakketerræn, der nok skal få pulsen til at slå lidt hurtigere.

Læs mere


Havespil og leg på vandet

Et velfortjent og legende pusterum

I kan vælge at dyste for sjov én mod én eller konkurrere i hold, hvor æren og prestigen er i spil. Havespillene er gode ”brain breakers”, der giver fornyet energi til en lang og ofte stillesiddende kursusdag. Efter en powerpause med spil og leg tør vi godt love, at koncentrationen og skarpheden er tilbage.

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
+45 6373 7373
glavernaes@sinatur.dk