Menu
da
en
Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Oplevelser på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Gastronomisk Vandring

- Lad koken kilde jeres smagsløg
 

Alle sanser bliver øjeblikkeligt vækket, når I sammen med en af vores passionerede kokke tager på Gastronomisk Vandring og går på jagt efter portulak, sprød strandkål, friske hyben, vitaminrig tang, velsmagende svampe, saftige bær og duftende urter i den smukke natur, der omfavner Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference.

Smag på naturens spisekammer

Golf i Parken

- En venskabelig men slagfærdig dyst
 

Et slag Golf i Parken er et velfortjent pusterum eller en god afslutning på kursusdagen. I spiller på en ni-hullers træningsbane med overdimensionerede huller, hvor alle kan være med, uanset om I er garvede golfspillere eller nybegyndere.

Hvem kan få Hole-in-one?

Laser-lerdueskydning

- Skyd lerduer med laser-rifler
 

Indstil sigtekornet og gør jer klar til en ny, sjov og actionfyldt oplevelse, hvor I plaffer lerduer ned med ”rigtige” haglgeværer.

Få et skud energi

Champagnesmagning

- Et velfortjent pusterum i boblernes verden
 

Fra cava til champagner, fra blanc til rosé, fra de helt sprøde og knastørre til de fyldige og lagrede. Oplev en charmerende cava- og champagnesmagning, når vi kildrer jeres smagsløg med forførende bobler.

Vi smager bobler

Vinsmagning

- Ned vinens smagsnoter i strandkanten
 

Vil I lære om smagsnoter, aroma, fylde og delikate næser er en vinsmagning en dejlig og velfortjent belønning efter en god kursusdag på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference.

Vinsmagning med fem vine

 

Svøm i bølgerne

- Et koldt og forfriskende gys
 

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference ligger smukt på Helnæs-halvøen, og intet er mere oplagt end at tage en dukkert i Lillebælt, når I har brug for et forfriskende pusterum på en travl og lærerig kursusdag.

Frisk start på dagen

 

Kajak

- Få et sug i maven og fornyet energi
 

Oplev Lillebælts, Helnæs-halvøens og Det Sydfynske Øhavs charmerende, vidunderlige og varierede natur på en kajaktur. En frisk tur i kajakken er et velfortjent break i et tætpakket kursusprogram, og oplevelsen styrker både jeres fællesskab, kommunikation og samarbejde, ligesom den giver fornyet energi til kursusdagen.

Kajak pagaj af sted

Cykel ud i naturen

- Oplev Helnæs-halvøens smukke natur på to hjul
 

Lillebælt, Helnæs Bugt og Det Sydfynske Øhav omfavner Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, og intet er mere oplagt end at opleve det naturskønne landskab på den tohjulede jernhest, når I har brug for et forfriskende pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Naturskøn oplevelse i det fri

Havespil og leg på vandet

- Et velfortjent og legende pusterum
 

Når I har brug for et lille break i kursusprogrammet, indbyder den 29 tønder land store Park på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference til spil og leg. I kan for eksempel få et skud energi og sjove grin i disciplinerne stigegolf, boccia, kroket, vikingespil, volleybold, petanque og rundbold.

Leg er også for voksne

Stand Up Paddle

- Udfordrende oplevelsee for vandhunde
 

Stand Up Paddle er en sjov og anderledes oplevelse på vandet, som kun få har prøvet før. Oplevelsen vil med garanti udfordre jeres balanceteknik, og vi tør godt love, at I ryger en tur i baljen. SUP boardet giver et utal af muligheder for at lege på vandet og er et aktivt og friskt break i kursusprogrammet.

Udfordrende oplevelse for vandhunde

Outdoor fitness

- Et pusterum med høj puls og svedgaranti
 

Glem alt om larmende løbebånd og indebrændt svedlugt i det lokale fitnesscenter. På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference kan I året rundt træne i et udendørs fitnessområde lige ned til Lillebælt.

Dyrk fitness i naturen