Menu
da
en
Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Oplevelser på Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Vi byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Chokoladesmagning

- Lad vores konditor kilde jeres smagsløg
 

Frister cremede, knasende og fyldte mørke, lyse og hvide chokolader jeres smagsløg? Få et velfortjent pusterum fra en travl kursusdag, når vores konditor tager jer med på en forførende rejse ind i chokoladernes verden.
 

Er du fristet?

Portvinsmagning

- Stemningsfyldt portvinssmagning ved havet
 

Er I pjattet med portvin? Få en dejlig og velfortjent belønning efter en god kursusdag med en stemningsfyldt portvinssmagning, hvor vores tjenere guider jer gennem portvinstyperne fra den flaskelagrede Ruby til den fadlagrede Tawny over White Port til Rosé og Vintage.


Pjattet med portvin?

Ølsmagning

- Humørfyldt ølsmagning med højt skum
 

Lyder det fristende at afslutte en god konferencedag med et glas kold, velskænket øl? Nyd smagen og duften af godt håndværk, når vores sommeliers og tjenere forkæler jer med velbrygget øl i ægte fynsk kvalitet på terrassen i strandkanten eller i panoramarestauranten.


Forfriskende afslutning?

Champagnesmagning

- Et velfortjent pusterum i boblernes verden
 

Fra cava til champagner, fra blanc til rosé, fra de helt sprøde og knastørre til de fyldige og lagrede. Oplev en charmerende cava- og champagnesmagning, når vores  tjenere kildrer jeres smagsløg med de forførende catalonske og franske bobler.


Er du til bobler?

Vinsmagning

- Nyd vinens smagsnoter i strandkanten
 

Vil I lære om smagsnoter, aroma, fylde og delikate næser er en vinsmagning en dejlig og velfortjent belønning efter en god kursusdag på Storebælt Sinatur Hotel & Konference.
 

En velfortjent belønning

Havevandring

- Smag bæredygtige krydderurter i hotelhaven
 

Betyder bæredygtighed noget for jeres virksomhed? På Storebælt Sinatur Hotel & Konference gør vi hver eneste dag vores ypperste for at arbejde bæredygtigt, og vi har for eksempel fokus på miljørigtig energi, genanvendelse af affald og en gastronomi båret af økologi, lokale råvarer og krydderurter fra egen have.

Når det skal være bæredygtigt

Gastronomisk strandvandring

- Lad jer fortrylle af de intense dufte og smage
 

Alle sanser bliver øjeblikkeligt vækket, når I sammen med en af vores passionerede kokke tager på gastronomisk strandvandring og finder sprød strandkål, duftende hyben og vitaminrig tang i den smukke natur, der omfavner Storebælt Sinatur Hotel & Konference.
 

Smag på naturen