Book nu

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Vi byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Se flere oplevelser i lokalområdet

Chokoladesmagning

Lad vores konditor kilde jeres smagsløg

Chokoladesmagningen på Storebælt Sinatur Hotel & Konference er for jer, der bare elsker smagen af god chokolade skabt med omtanke og kærlighed. Vores konditor har udvalgt 10 chokolader med forskellige smagsnoter, der på hver sin måde er forkælende og uimodståelige.

Læs mere


Portvinssmagning

Stemning ved Storebælts blå hav

Portvinssmagning på Storebælt Sinatur Hotel & Konference er for både novicer og feinsmeckere en fængslende smagsoplevelse. Vi har nøje udvalgt fem forskellige portvine til jer fra såvel de kendte portvinsdistrikter som de mindre og nyere portvinshuse.

Læs mere


Ølsmagning

Humørfyldt ølsmagning med højt skum

Ølsmagningen på Storebælt Sinatur Hotel & Konference er for både kvinder og mænd og for novicer og garvede ølentusiaster, der vil være klogerere på øllets historie og den simple – men alligevel så svære – bryggeproces af forskellige øltyper som pilsner, bock, ale og stout.

Læs mere


Champagnesmagning

Et velfortjent pusterum i boblernes verden

Smag tre mousserende vine og to ægte champagner fra nogle af Europas mest berømte vindistrikter, og lad smagsnoterne i boblerne fra både de nye og mere ukendte vinhuse overraske jer i en afslappet atmosfære på terrassen i strandkanten eller i panoramarestauranten lige ud til Storebælt.

Læs mere


Vinsmagning

Nyd vinens smagsnoter i strandkanten

På terrassen i strandkanten eller i restauranten med panoramaudsigt til Storebæltsbroen kan I slappe af og lade jeres smagsløg forkæle, når vi serverer kvalitetsvine fra nogle af verdens bedste vindistrikter og fortæller om, hvordan bitre, søde og sure smagsnuancer i maden komplementeres bedst af vinen.

Læs mere


Gastronomisk strandvandring

Lad jer fortrylle af stranden og havets dufte og intense smage

Den gastronomiske strandvandring er en autentisk oplevelse og et velfortjent pusterum i en travl kursusdag. I mærker den fantastiske natur ved Storebælt helt tæt på, og alt efter årstiden sætter vi jagten ind på strandkantens urter og bær og havets råvarer.

Læs mere

Østerøvej 121
5800 Nyborg
+45 6531 4002
stc@sinatur.dk