Book nu

Værelser med udsigt

Lyst og stilrent


Uanset om du besøger os i forbindelse med møder, konferencer, ferier eller romantiske weekendophold, har vi et værelse til dig. Vores 115 værelser er alle lyse og stilrent indrettet, og her finder du ro og hvile i de elegante og harmoniske rum. Lige uden for hotellet har du adgang til skøn natur med hav, strand og skov.  

Alle vores værelser har:
Fri WiFi, kaffe/te-faciliteter, TV, bad, toilet, toiletartikler og hårtørrer samt adgang til strygejern og cykeludlejning.

 

Dobbeltværelse

Vores standard dobbeltværelser indrettet lyst og enkelt og med alt, hvad du har brug for. Flere af værelserne har direkte udgang til grønne områder.

 

 

 

Superior-værelse

Rummelige værelser tæt på hovedbygningen med adgang til egen balkon. 

 

 

 

Superior-værelse med udsigt

Hyggeligt værelse indrettet lyst og enkelt og med en enestående udsigt over Storebælt, som du kan nyde fra egen balkon.

 

 

Suiten

Her får du masser af plads og hotellets absolut bedste udsigt over det smukke Storebælt, som kan nydes både fra sengen og din helt egen balkon. Suiten indeholder også et stort badeværelse med badekåber til fri afbenyttelse. 

 

 

Kørestolsvenlige værelser

At sidde i kørestol skal ikke forhindre dig i at bo hos os. Vi har særlige værelser indrettet til formålet, hvor der er masser af plads til at komme omkring på 4 hjul - også på badeværelset. Derudover har vi sørget for, at alt hænger i en passende højde. 

 

 

Morgenmad er altid inkluderet i dit ophold

 

 

Lad gratis op hos os

På alle 6 Sinatur-hoteller har vi 22kW ladestandere med standard type 2 udtag, som passer til dit eget ladekabel, som du frit kan benytte, når du er gæst.

Praktisk information

Morgenmad 
Mandag-fredag fra kl. 07.00-09.30
Lørdag, søndag og helligedage kl. 07.30-10.30 

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr.

 

 

 

Check-ind 
Alle dage fra kl.14.00 

Check-ud
Mandag-fredag kl. 10.00 
Weekend, helligdage samt ferieperioder kl. 11.00