Book nu

Om restauranten

Spis i vandkanten på vores restaurant i Nyborg


Med enorme panoramavinduer og en helt enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og de 17 kilometer bro, som forbinder landet. Og ikke mindst Storebælts blå hav. 

 

Menu


Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friske råvarer, og vil løbende blive tilpasset udvalget hos vores lokale leverandører. Vi kan derfor også være nødsaget til at foretage ændringer i menuerne fra dag til dag.

Januar menu
Februar menu
Vegansk menu vinter
Børnemenu 

Frokost

Kig forbi vores hyggelige restaurant og nyd en lækker frokostbuffet alle ugens dage fra mandag-lørdag. På dage, hvor vi ikke kører med buffet, vil der være mulighed for at bestille dagens frokostmenu.

Pris pr. person for frokostbuffet inkl. dessert og ost // 230,-

Priser

Sæsonmenu

1 ret        kr.    195,00 pr. person
2 retter    kr.    250,00 pr. person
3 retter    kr.    335,00 pr. person
4 retter    kr.    420,00 pr. person
5 retter    kr.    505,00 pr. person

Vinmenu tilpasset aftenens menu

1 glas        kr.    130,00 pr. person
2 glas        kr.    190,00 pr. person
3 glas        kr.    285,00 pr. person
4 glas        kr.    360,00 pr. person            
5 glas        kr.    425,00 pr. person

Ønsker du at se vores øvrige udvalg og priser, kan du finde det hele i vores vinkort her.

Lad os sætte rammerne for din fest

Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier.
Nærvær - i netop dit arrangement og med fast kontaktperson
Gastronomi - i højsæde med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage
Natur - i vores omgivelser

Se vores selskabskort her

Smagen af Østfyn

Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener.  Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, i vores æblegård og i vores bistader.

Lokale leverandører

Vi benytter os næsten udelukkende af de bedste lokale leverandører, når vi køber råvarer, og vi kan bryste os af et sølvmærke i økologi. I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter i Mejnerts Mølle lige på den anden side af Storebælt. Her bliver gårdens bæredygtige produktion af korn fulgt fra muld til mel, og den gammeldags stenmølle bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.

 

Økologi i særklasse

Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffelsorter, forskellige kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke. 

Vi er drevet af den bæredygtige tanke

At handle lokalt er hjertesag for vores køkken, for vi har bæredygtighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde. Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. Udover at tilbyde vores gængse retter imødekommer vi også nogle gæsters ønske om et grønt alternativ. Vi har nemlig også altid spændende og friske vegetariske og veganske retter på menuen - både til morgen, middag og aften. 

Besøg os på Storebælt Hotel

Med gåafstand til Nyborg og stationen, og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt Hotel nem at komme til. Turen fra Odense kan tilbagelægges i bil på cirka 20 minutter, og der er altid gratis parkering lige ved døren. Restauranten har åben mandag til lørdag, og vi anbefaler, du bestiller plads.  

Åbningstider
Frokost 12.00-15.00
Aften 18.00-21.00

Lukket søndag

Morgenmad

Man-fre 07.00-09.30
Weekend 07.30-10.30

Kontakt restauranten
6531 4002

 

undefinedundefined