Priser
Sæsonmenu
1 ret kr. 195,00 pr. person
2 retter kr. 250,00 pr. person
3 retter kr. 335,00 pr. person
4 retter kr. 420,00 pr. person
5 retter kr. 505,00 pr. person
Vinmenu
1 glas kr. 130,00 pr. person
2 glas kr. 190,00 pr. person
3 glas kr. 285,00 pr. person
4 glas kr. 360,00 pr. person
5 glas kr. 425,00 pr. person
Ønsker du at se vores øvrige udvalg og priser, kan du finde det hele i vores vinkort.
Menu
Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friske råvarer, og vil løbende blive tilpasset udvalget hos vores lokale leverandører. Vi har derfor ingen faste menuer planlagt, men du er altid velkommen til at kontakte os ugen op til dit besøg, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi har på menuen under dit ophold.
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i menuerne fra dag til dag, der kan afvige fra beskrivelsen i ovenstående menukort.
Frokost
Nyd en lækker frokost i vores skønne omgivelser fra mandag-lørdag. Frokosten kan enten være en platte, en 3-retters menu eller en frokostbuffet, afhængig af hvilken dag, du besøger os. Du er altid velkommen til at give os et kald forud for dit besøg, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde.
Frokostbuffet inkl. dessert og ost pr. person kr. 230,00
Take-away på Storebælt
Tag maden med dig hjem og nyd vores gastronomiske oplevelser, når det passer dig bedst
Vi har sammensat et par forskellige menuer og en række tillægsretter, så du kan bestille lige det, du har lyst til. Vores menuer skal bestilles til minimum 4 personer.
Selskaber
Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier.
Nærvær - i netop dit arrangement og med fast kontaktperson.
Gastronomi - i højsæde med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage.
Natur - i vores omgivelser.
Med gåafstand til Nyborg og stationen, og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt nem at komme til. Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere.
Mad med mening
At handle lokalt er hjertesag for vores køkken, for vi har bæredygtighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur og så har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.
Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. Udover at tilbyde vores gængse retter imødekommer vi også nogle gæsters ønske om et grønt alternativ. Vi har nemlig også altid spændende og friske vegetariske og veganske retter på menuen - både til morgen, middag og aften.
Lokale råvarer
Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener. Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, i vores æblegård og i vores bistader.
Vi benytter os næsten udelukkende af de bedste lokale leverandører, når vi køber råvarer. I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter i Mejnerts Mølle lige på den anden side af Storebælt. Her bliver gårdens bæredygtige produktion af korn fulgt fra muld til mel, og den gammeldags stenmølle bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.
Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffelsorter, forskellige kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke.