Book nu

Spis i vandkanten på vores restaurant i Nyborg


Med enorme panoramavinduer og en helt enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og de 17 kilometer bro, som forbinder landet. Og ikke mindst Storebælts blå hav. 
I vores stemningsfyldte restaurant kan du både nyde vegetar- og veganske retter, som er bygget op omkring sæsonens friske råvarer. Derudover tager vi altid hensyn til allergier, så du stadig kan opleve gastronomi i særklasse.

Priser

Sæsonmenu
1 ret          kr.    195,00 pr. person
2 retter    kr.    250,00 pr. person
3 retter    kr.    335,00 pr. person
4 retter    kr.    420,00 pr. person
5 retter    kr.    505,00 pr. person

Fra den 12.-18. oktober kører vi med buffet i restauranten til 259,- pr. person. 
Børn u. 12 år får 50%. 

Vinmenu
1 glas        kr.    130,00 pr. person
2 glas        kr.    190,00 pr. person
3 glas        kr.    285,00 pr. person
4 glas        kr.    360,00 pr. person            
5 glas        kr.    425,00 pr. person

Ønsker du at se vores øvrige udvalg og priser, kan du finde det hele i vores vinkort.

Vinkort 2020

Menu

Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friske råvarer, og vil løbende blive tilpasset udvalget hos vores lokale leverandører. Vi har derfor ingen faste menuer planlagt, men du er altid velkommen til at kontakte os ugen op til dit besøg, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi har på menuen under dit ophold. 

Vi kan dog være nødsaget til at foretage ændringer i menuerne fra dag til dag.

September menu 

Vegansk menu efterår

Frokost
Nyd en lækker frokost i vores skønne omgivelser fra mandag-lørdag. De fleste dage vil der være en lækker frokostbuffet og alternativt en 3-retters menu. Du er altid velkommen til at give os et kald forud for dit besøg, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde. 

Frokostbuffet inkl. dessert og ost pr. person kr. 230,00

Selskaber

Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier.

Nærvær - i netop dit arrangement og med fast kontaktperson.
Gastronomi - i højsæde med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage.
Natur - i vores omgivelser.

Med gåafstand til Nyborg og stationen, og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt nem at komme til. Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere.

Selskabskort 2020

Hold dit bryllup på Storebælt

Mad med mening

At handle lokalt er hjertesag for vores køkken, for vi har bæredygtighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur og så har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.

Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. Udover at tilbyde vores gængse retter imødekommer vi også nogle gæsters ønske om et grønt alternativ. Vi har nemlig også altid spændende og friske vegetariske og veganske retter på menuen - både til morgen, middag og aften. 

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener. Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, i vores æblegård og i vores bistader.

Vi benytter os næsten udelukkende af de bedste lokale leverandører, når vi køber råvarer. I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter i Mejnerts Mølle lige på den anden side af Storebælt. Her bliver gårdens bæredygtige produktion af korn fulgt fra muld til mel, og den gammeldags stenmølle bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.

Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffelsorter, forskellige kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke. 

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
6531 4002

 

undefinedundefined 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.30

Frokost
Man-lør 12.00-15.00

Aften
Man-lør 17.00-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)