Menu
Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friske råvarer, og vil løbende blive tilpasset udvalget hos vores lokale leverandører.
2 retter kr. 325,00 pr. person
3 retter kr. 395,00 pr. person
4 retter kr. 445,00 pr. person
Vi tager forbehold for udsolgte råvarer
Vin
Vinkortet indeholder ikke oversøiske vine med lang transportvej, og vi gør opmærksomme på, at vi ikke kan garantere, at alle vine er på lager eller i stort antal.
Se vores vinkort nedenfor eller spørg i restauranten.
Selskaber
Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier.
Nærvær - i netop dit arrangement og med fast kontaktperson.
Gastronomi - i højsæde med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage.
Natur - i vores omgivelser.
Med gåafstand til Nyborg og stationen, og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt nem at komme til.
Hold dit bryllup på Storebælt
På Hotel Storebælt kan I holde bryllup midt i den danske natur i første parket til det smukke, blå hav. Her kan I danse brudevals i det fri, tage billeder i skæret fra Storebælts fantastiske lys og skåle livet som nygifte ind med naturen som kronvidne.
Mad med mening
At handle lokalt er hjertesag for vores køkken, for vi har bæredygtighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur og så har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.
Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. Udover at tilbyde vores gængse retter imødekommer vi også nogle gæsters ønske om et grønt alternativ. Vi har nemlig også altid spændende og friske vegetariske og veganske retter på menuen - både til morgen, middag og aften.
Lokale råvarer
Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener. Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, i vores æblegård og i vores bistader.
Vi benytter os næsten udelukkende af de bedste lokale leverandører, når vi køber råvarer. I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter i Mejnerts Mølle lige på den anden side af Storebælt. Her bliver gårdens bæredygtige produktion af korn fulgt fra muld til mel, og den gammeldags stenmølle bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.
Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffelsorter, forskellige kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke.
Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.
Kontakt restauranten
+45 6531 4002
Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.30
Frokost - kun buffet
Man-fre 12.00-15.00
Aften
Man-lør 18.00-23.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)