Book nu

Spis i vandkanten på vores restaurant i Nyborg


Med enorme panoramavinduer og en helt enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og de 17 kilometer bro, som forbinder landet. Og ikke mindst Storebælts blå hav. 
I vores stemningsfyldte restaurant kan du nyde lækre retter, som er bygget op omkring sæsonens friske råvarer og tilberedt af vores dygtige kokke.
Derudover tager vi altid hensyn til allergier, så du stadig kan opleve gastronomi i særklasse.

Hvis du ønsker at spise i restauranten skal du booke bord på forhånd, da vi ellers ikke kan garantere, at vi har et ledigt bord på dagen.

Menu

Vores kokke sætter en stor ære i at sammensætte vores menuer, så de passer til årstiderne og sæssonens friske råvarer, som kommer fra vores lokale leverandører. 

Selvom restaurantens mad er lavet på naturens præmisser, så skal den natuligvis også matche dine præmisser. Hvis du har allergener eller særlige kostbehov, som vi skal tage højde for, så er du mere end velkommen til at kontakte os forud for dit ophold. Desuden har vi altid vegatariske eller veganske alternativer til retterne på vores menukort. 

Vi har gjort os umage og sammensat nogle lækre menuer, så vi hver dag skifter til en forudbestemt menu. 
Hvis du gerne vil vide, hvad du skal have at spise under dit ophold, så skal du være velkommen til at kontakte receptionen. 

 

Fredag den 25. november og fredag den 9. december har vi en dejlig julebuffet.
Se menuen her

Julebuffet 2022

Vin

Vinkortet indeholder ikke oversøiske vine med lang transportvej, og vi gør opmærksomme på, at vi ikke kan garantere, at alle vine er på lager eller i stort antal.

Se vores vinkort nedenfor eller spørg i restauranten.

Vinkort

Selskaber

Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier.

Nærvær - i netop dit arrangement og med fast kontaktperson.
Gastronomi - i højsæde med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage.
Natur - i vores omgivelser.

Med gåafstand til Nyborg og stationen, og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt nem at komme til. 

Selskabskort 2022            Selskabskort 2023 

Konfirmation 2023

Mindestund

 

Hold dit bryllup på Storebælt

På Hotel Storebælt kan I holde bryllup midt i den danske natur i første parket til det smukke, blå hav. Her kan I danse brudevals i det fri, tage billeder i skæret fra Storebælts fantastiske lys og skåle livet som nygifte ind med naturen som kronvidne.

Se mere her

Mad med mening

At handle lokalt er hjertesag for vores køkken, for vi har bæredygtighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur og så har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.

Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. Udover at tilbyde vores gængse retter imødekommer vi også nogle gæsters ønske om et grønt alternativ. Vi har nemlig også altid spændende og friske vegetariske og veganske retter på menuen - både til morgen, middag og aften. 

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener. Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, i vores æblegård og i vores bistader.

Vi benytter os næsten udelukkende af de bedste lokale leverandører, når vi køber råvarer. I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter i Mejnerts Mølle lige på den anden side af Storebælt. Her bliver gårdens bæredygtige produktion af korn fulgt fra muld til mel, og den gammeldags stenmølle bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.

Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffelsorter, forskellige kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke. 

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
+45 6531 4002

 

undefined

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.30

Frokost - kun buffet
Man-fre 12.00-15.00

Aften
Man-lør 18.00-23.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)