Book nu

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel

Vi byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Oplevelser i vores lokalområde

Sinatur Boozt

Ny, frisk energi til krop og sjæl

I får to timers action-packed og sjovt boozt, hvor I skal kaste jer ud i fire meget forskellige aktiviteter. Prøv bl.a. Øksekast, Da Vinci-mysterier, og find vej gennem den farlige sump ved hjælp af et lydløst kommunikationssystem, I selv skal opfinde.

Læs mere


Baadfarten

En oplevelse til vands

Ønsker I at komme helt ud i naturen og opleve vores skønne, grønne områder til vands? I har mulighed for at afholde mødet på anderledes manér ved at leje Baadfarten kun til jer selv.

Læs mere


Den Blå Time

Gourmet appetizers og netværk i vinkælderen

De gode idéer opstår altid i pausen eller over et godt glas vin. Den Blå Time er den lille gastronomiske oplevelse, som er ideel efter en lang kursusdag, inden I skal hjem eller som aperitif inden middagen.

Læs mere


Vinsmagning

Økologisk? Fransk? Østrigsk?

Den magiske vinkælder på Frederiksdal danner de perfekte rammer for jeres vinsmagning. Her kan I få en eskapistisk oplevelse i vores nye hyggelige hule.

Læs mere


Mølleåens Mysterier

Sjove og strategiske udfordringer til aller-øverste etage

Få ca. to timers underholdende og engagerende brain-teasers, der udfordrer de kognitive og kreative kompetencer, mere end de udfordrer fysikken. I skal vælge denne event, hvis I elsker sjove tænke- og strategiopgaver, hvor I sammen skal bidrage til løsningen på de forskellige udfordringer, I møder undervejs.

Læs mere


Historisk guidet gåtur

Journalist John Mynderup fortæller om naturen omkring Mølleåen

I går den guidede tur langs Mølleåens bred, ad de smalle skovstier og på de hyggelige små veje omkring søerne.

Læs mere


Sejl selv

Kano, havkajak, robåd, stand up paddling eller fiskejolle

Det er altid skønt med en lille aktivitet i naturen, hvis man har siddet indenfor og koncentreret sig hele dagen. Lige nede ad Mølleåen er der afgang med kano, havkajak, robåd, SUP (stand up paddling) eller fiskejolle – det er kun op til jeres aktivitetsniveau og humør, hvad der passer jer bedst.

Læs mere


De O'Lyngbyske Lege - Sinaturnament

Seks-i-én: Udfordringer til hjerne og krop

Velkommen til tre timer med Go Teams bedste og sjoveste aktiviteter, serveret på et sølvfad for jer i de smukkeste rammer i Lyngby. I skal vælge denne event, hvis I ønsker en rigtig god fællesoplevelse med masser af udfordringer, sjov og action - og hvor I bliver udfordret på mange forskellige områder.

Læs mere


Ølsmagning

Udfordre sanserne og gæt ingredienserne med øl fra Herslev Bryghus

Ølsmagning er en sjov og anderledes oplevelse, der giver jer en god og samlende afslutning på kursusdagen. Det giver garanti masser af smil på læben og gode grin, når I skal gætte løs på øltype og særlige ingredienser i den enkelte øl.

Læs mere


Frederiksdal Fribad

En forfriskende dukkert i Furesøen

Kun 5 minutters gang fra Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan I hoppe i fra badebroen og ned i Furesøen.

Læs mere


Aktiv teambuilding

Drone Racing, Byg-selv-tømmerflåde, Mountainbiking, Navigator GPS Challange, Escape Rooms, Træklatring.

Læs mere


Escape room teambuilding

Knæk koder og tænk ud af boksen

Oplev 2 timers medrivende teambuilding, hvor I skal samarbejde om at knække koder og tænke ud af boksen. Vi omdanner vores mødelokaler til spændende escape rooms, og I bliver inddelt i teams a 3-6 personer, der på 75 minutter skal redde verden og udvikle en kur imod en farlig epidemi. Den samlede oplevelse varer 2 timer og inkluderer skuespillere, scenografi, gennemtænkte teambuilding-opgaver og underholdning i international klasse.

Læs mere


Teambuilding i naturen og mysterier på hotellet

Spændende udfordringer og mysterier i smukke omgivelser

Med Midgaard Event kan i dyrke teambuilding i den skønne natur omkring Mølleåen. DYSTEN er aktiv udendørs teambuilding, hvor I skal samarbejde i op til 9 discipliner, hver på 20 minutter. Med udsigt til vandet kan I dyste i sjove aktiviteter og se hvilke hold, der er bedst til at koordinere, kommunikere og have overblik. I kan også kombinere med en kanotur, hvor I bliver ledsaget af en instruktør og kan sejle langs Mølleåen og Bagsværd Sø til Aldershvile slotsruin, afholde DYSTEN og sejle hjem igen.

Læs mere

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
+45 4585 4333
frederiksdal@sinatur.dk