Book nu

Om restauranten

Besøg vores stemningsfulde restaurant i Lyngby


Langs Mølleåens bredder, lige mellem Furesø og Bagsværd Sø, ligger Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, hvor du i restaurantens lyse lokaler kan få både natur- og smagsoplevelser, der er udover det sædvanlige. Lad åens forbipasserende liv sætte tonen, eller nyd årstiderne i trækronerne, mens du går ombord i vores menu. Naturen kommer nemlig langt ind i vores lyse lokaler - såvel som i vores menukort. Om sommeren har vi åbent på vores store solterrasse, så du kan vælge at spise ude i det fri i stedet.

Priser

Sæsonmenu
1 ret           kr.    195,00 pr. person
2 retter    kr.    285,00 pr. person
3 retter    kr.    355,00 pr. person

Vinmenu
Se vores vinkort eller spørg efter priserne i restauranten.

Vinkort 2020

Menu

Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friske råvarer, og vil løbende blive tilpasset udvalget hos vores lokale leverandører. Vi har derfor ingen faste menuer planlagt til sommeren. Du er dog altid velkommen til at kontakte os ugen op til dit besøg, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi har på menuen under dit ophold. 

Vi tager hensyn til allergener og særlige kostvaner og har altid vegetar- og veganske retter i både vores menukort og på evt. buffeter. 

Se vores grillmenu for sommeren 2020

Selskaber

Hold din næste fest med udsigt til Mølleåen.

Uanset om I skal holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb, fortjener livets store mærkedage at blive fejret i dejlige omgivelser - og under stor opmærksomhed.
Derfor vil vi med glæde byde jer og jeres gæster velkommen på Frederiksdal, hvor vi serverer dejlig dansk mad, der er lavet fra bunden.

Med vores beliggenhed i Kongens Lyngby tilbyder vi en sjælden kombination af bynær belejlighed og ægte naturoplevelser. Du kan nemt nå frem til os, uanset om du er i bil eller med offentlig transport. Vi ligger 2,5 kilometer fra Sorgenfri Station,

Selskabskort 2020

Hold bryllup på Frederiksdal

Mad med mening

Kokkene laver al maden fra bunden, og råvarerne er friske, lokale, i sæson og helst økologiske. Vi er stolte af at have  Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi har et knivskarpt fokus på bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Derfor undgår vi helst madspild og import af eksotiske råvarer. Derfor køber vi først lokalt, siden dansk, og vi tilpasser altid menukortet efter årstiderne. Og derfor har vi altid friske råvarer af højeste kvalitet. Vi har et indgående kendskab til vores leverandører og deres produkter, og det forsøger vi at omsætte til oplevelser på tallerkenen – hvad end du er hotelgæst, kursist eller spisende på Hotel Frederiksdal.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Danske og lokale råvarer

Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Vi henter nemlig de bedste råvarer i verdensklasse rundt fra forskellige gårde i Danmark. Vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, vi har blomme- og æbletræer. 

Ude i haven har vi egne bistader, som vores lokale biavlere fra Lyngby, Martin og Ida, hjælper med at slynge til honning, som vi blandt andet anvender til sirup, i lækre kager og i læskende drinks.

Vi får det fineste kød fra det lille, fynske slagteri Grambogård på Midtfyn, hvor dyrevelfærd er deres udgangspunkt. Grambogård har respekt, omtanke og kærlighed til deres dyr. Intet er hastværk, men derimod godt håndværk – hele vejen fra dyrenes fødsel, valg af foder, et godt liv, en værdig slagtning og til en omhyggelig håndtering af kød, modning og udskæring.

Når livet skal fejres og man har lyst til en kold, så leverer Herslev Bryghus de lækreste specialbryg. Herslev Bryghus er et gårdbryggeri ved Roskilde Fjord, hvor de selv høster al deres korn til brygning på egne økologiske marker, i samarbejde med andre lokale kræfter i et socioøkonomisk fællesskab. Bryghuset satser også benhårdt på at føre bæredygtig produktion og lokalt samarbejde til nye højder, hvilket vi hos Sinatur kun kan bakke op omkring.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
4585 4333

 

undefinedundefined 

 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lørdag og helligdage 07.30-10.30

Frokost
Man-lør 12.00-15.00

Aften
Man-lør 18.00-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)

Baren
Man-lør 16.30-00.00