Book nu

Besøg vores stemningsfulde restaurant i Lyngby


Langs Mølleåens bredder, lige midt mellem Furesø og Bagsværd Sø, ligger Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. De lyse lokaler inviterer indenfor til både natur- og smagsoplevelser på restauranten, der går udover det sædvanlige. Her bliver tonen sat af åens forbipasserende liv og årstidernes naturlige præg. Så er det bare med at gå ombord i menuen, hvor den omkringliggende natur har taget styringen.

Book bord online her

Priser

Sæsonmenu
1 ret        kr.    195,00 pr. person
2 retter    kr.    285,00 pr. person
3 retter    kr.    355,00 pr. person

Vinmenu
Se vores vinkort eller spørg efter priserne i restauranten.

Vinkort 2020

Menu

Vores menuer er bygget op omkring sæsonens og egnens fantastiske råvarer
Det betyder, at vi løbende tilpasser de sprøde retter til udvalget i skoven, åen og hos vores lokale leverandører. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os op til dit besøg, hvis du vil vide mere om, hvad vi har på menuen under dit ophold. Vi tager også højde for dine allergener og særlige kostvaner. Blandt andet har vi altid udsøgte vegetariske og veganske retter i vores menukort og på buffeten, hvis vi stiller sådan en op. 

Hos Frederiksdals restaurant har du også mulighed for at spise ude i det fri, hvis du vil komme den natur nærmere, som regerer på restaurantens tallerkner. Vi gør nemlig gerne plads dig på solterrassen eller nede ved åbredden.

Se menuen her       Book bord

Selskaber

Hold din næste fest med udsigt til Mølleåen.

Uanset om I skal holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb, så fortjener livets store mærkedage at blive fejret i de rigtige rammer. På Hotel Frederiksdal står det hjertevarme personale klar til at byde jer og jeres gæster velkommen til lige så varme omgivelser og dejlig dansk mad, der er lavet fra bunden.

Samtidig ligger Hotel Frederiksdal ikke langt fra hverken Lyngby eller Virum, hvilket gør det både nemt og bekvemt at invitere gæster fra nær og fjern. Den sjældne cocktail af bynær belejlighed og nydelsesfulde naturoplevelser finder du kun hos Hotel Frederiksdal. Tag gæsterne med – så sørger vi for festen.

Selskabskort 2020

Hold bryllup på Frederiksdal

Mad med mening

Det er din garanti for, at råvarerne er friske, lokale, i sæson og helst økologiske. Vi er stolte af at have Det Økologiske Spisemærke i sølv, og det bibeholde vi ved at have et knivskarpt fokus på bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Derfor undgår vi helst madspild og import af eksotiske råvarer. Ved først og fremmest at købe lokalt og dansk, tilpasser vi menukortet efter årstiderne – hvilket altid giver friske råvarer af højeste kvalitet. 

Vi har et indgående kendskab til vores leverandører og deres produkter, og det forsøger vi at omsætte til oplevelser på tallerkenen – hvad end du er hotelgæst, kursist eller festdeltager på Hotel Frederiksdal.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Danske og lokale råvarer

I restauranten på Frederiksdal afspejler menukortet altid årstidernes skiften. Vi henter nemlig de bedste råvarer i fra egnens gårde og butikker. Det betyder, at vi faktisk finder verdensklasse-mad i vores danske omegn. Vi dyrker endda ingredienser i vores egen urte- og køkkenhave og plukker de lækreste frugter fra vores egne blomme- og æbletræer. 

Ude i haven har også vi egne bistader, som vores lokale biavlere fra Lyngby, Martin og Ida, hjælper med at slynge til honning. Det anvender vi blandt andet til at lave vores egen sirup, bage søde kager og krydre læskende drinks med.

Vi får det fineste kød fra det lille, fynske slagteri, Grambogård, på Midtfyn, som tager udgangspunkt i dyrevelfærd. Grambogård har respekt, omtanke og kærlighed til deres dyr, hvilket betyder: Intet hastværk, men derimod håndværk. Det afspejler sig helt fra dyrenes fødsel og valg af foder til slagtning og omhyggelig håndtering af kød, modning og udskæring.

Når livet skal fejres og man har lyst til en kold, så leverer Herslev Bryghus de lækreste specialbryg. Herslev Bryghus er et gårdbryggeri ved Roskilde Fjord, hvor de selv høster al deres korn til brygning på egne økologiske marker, i samarbejde med andre lokale kræfter i et socioøkonomisk fællesskab. Bryghuset satser også benhårdt på at føre bæredygtig produktion og lokalt samarbejde til nye højder, hvilket vi hos Sinatur kun kan bakke op omkring.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
4585 4333

 

undefinedundefined 

 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lørdag og helligdage 07.30-10.30

Frokost
Man-lør 12.00-15.00

Aften
Man-lør 17.30-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)

Baren
Man-lør 16.30-00.00