Book nu

Om restauranten

Besøg vores stemningsfulde restaurant i Lyngby


Langs Mølleåens bredder, lige mellem Furesø og Bagsværd Sø, ligger Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, hvor du i restaurantens lyse lokaler kan få både natur- og smagsoplevelser, der er udover det sædvanlige. Lad åens forbipasserende liv sætte tonen, eller nyd årstiderne i trækronerne, mens du går ombord i vores menu. Naturen kommer nemlig langt ind i vores lyse lokaler - såvel som i vores menukort. Om sommeren har vi åbent på vores store solterrasse, så du kan vælge at spise ude i det fri i stedet.

 

Se vores selskabskort her

 

Priser

Dagens menu

1 ret           kr.    195,00 pr. person
2 retter    kr.    285,00 pr. person
3 retter    kr.    355,00 pr. person


 

Vinmenu

Se vores vinkort eller spørg efter priserne i restauranten.

Menu


Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friskeste råvarer. 
Se vores aktuelle menu her: Januar menu.

Ønsker du at holde din fest i naturskønne omgivelser med gastronomi i særklasse?
Læs mere om vores selskabsmenuer nedenfor. 

Livets store mærkedage fortjener at blive fejret

Uanset om I skal holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb, fortjener livets store mærkedage at blive fejret i dejlige omgivelser - og under stor opmærksomhed.
Derfor vil vi med glæde byde jer og jeres gæster velkommen på Frederiksdal, hvor vi serverer dejlig nordisk mad, der er lavet fra bunden. Glæd jer til en dag fuld af mad med sjæl og service med et smil.

Se vores selskabskort her.

Friske råvarer og økologi

Kokkene laver al maden fra bunden, og råvarerne er friske, lokale, i sæson og helst økologiske. Vi er stolte af at have Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi har et knivskarpt fokus på bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Derfor undgår vi helst madspild og import af eksotiske råvarer. Derfor køber vi først lokalt, siden dansk, og vi tilpasser altid menukortet efter årstiderne. Og derfor har vi altid friske råvarer af højeste kvalitet. Vi har et indgående kendskab til vores leverandører og deres produkter, og det forsøger vi at omsætte til oplevelser på tallerkenen – hvad end du er hotelgæst, kursist eller spisende på Hotel Frederiksdal.

Find os på Hotel Frederiksdal

Med vores beliggenhed i Kongens Lyngby tilbyder vi en sjælden kombination af bynær belejlighed og ægte naturoplevelser. Du kan nemt nå frem til os, uanset om du er i bil eller med offentlig transport. Vi ligger 2,5 kilometer fra Sorgenfri Station, og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren. Restauranten har åbent mandag til lørdag, og vi anbefaler, du bestiller bord i forvejen.

Et udflugtsmål i århundreder

Mølleåens bredder har huset spisested siden 1600-tallet. Først var det arbejderne fra nabomøllen, som spiste frokost her, siden tog forlystelsessyge københavnere på udflugt til søerne og Mølleåen. I 1881 blev en ny, fin krobygning opført på stedet, og med Baadfartens sejlads på søerne fra 1890’erne blev Frederiksdal for alvor et populært udflugtsmål. Kroen havde sin storhedstid indtil 1950’erne, hvor velstand og mobilitet fik københavnerne til at søge længere væk for spænding og fornøjelser. I 1964 brændte den gamle kro, og i 1968 blev Hotel Frederiksdal opført på stedet. Bygningerne er tegnet af funkis-mesteren Kay Fisker, og de har i fem årtier budt de forlystelsessyge velkommen til restauranten ved Furesø - hvad end de kommer fra København eller langvejsfra. 

Fra restauranten kan du i øvrigt stadig se to af Baadfartens både fra det 19. århundrede komme sejlende på Mølleåen.

Åbningstider
Frokost 12.00-15.00
Aften 18.00-21.00
Baren 16.30-00.00

Søndag lukket efter morgenmaden

Morgenmad:
Man-fre kl. 07.00-09.30
Weekend kl. 07.30-10.30
Helligdage og ferier kl. 07.30-10.30

Kontakt restauranten
4585 4333

 

undefinedundefined