Book nu

Oplevelser på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference


Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel, der tilbyder et hav af muligheder for sjove aktiviteter, når I har brug for et pusterum i et tætpakket mødeprogram. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vores hjælp til at arrangere de helt rigtige aktiviteter for dig og dine kolleger. 

Læs om flere oplevelser i nærområdet

Historisk kulturvandring

Fra 142.000 par strømper til konferencehotel

Oplev historiens vingesus og den fantastiske fortælling om, hvordan spinderifabrikken Clasonsborg blev forvandlet til hotel Skarrildhus, når vi inviterer på en guidet historisk kulturvandring. De store Louis Poulsen ambassadelamper i dagligstuen er det naturlige startpunkt for vandringen, der tager jer med på et eventyr om kongelige bevillinger, 142.000 par strømper, klæder til hæren, voldsomme brande og hvordan Danmarks Lærerforening i sidste øjeblik reddede Skarrildhus fra at blive revet ned i 1960’erne.

Læs mere


Bål & Toddy

Krøl hjernen ud til bålets knitren

Vi tænder op i bålet i herregårdsparken og forkæler jer med varme tæpper, når temperaturen sænker sig. Nyd bålets spejling i Karstoft Å, der smyger sig helt tæt forbi Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, den varme toddy og en helt fantastisk solnedgang. Skov, park, enge, åer og vandløb omfavner den gamle herregård, og naturen på den midtjyske hede er et fristed med rum og tid til fordybelse, dialog mellem mennesker og naturligvis en hjemmelavet toddy i bålets skær.

Læs mere


Kano & Kajak

Sjove oplevelser til vands

Oplev den midtjyske hedes charmerende, vidunderlige og varierede natur på en kano- eller kajaktur på Karstoft Å, der slynger sig smukt gennem terrænet øst for Skarrildhus. Kano- eller kajakturen fungerer perfekt som et pusterum på en travl dag og styrker både fællesskab, kommunikation og samarbejde.

Læs mere


Bålhygge i åkanten

Råhygge med duftende lækkerier

Frister duften af ristede skumfiduser, lune popcorn, sprøde snobrød eller lækre pandekager? Aftenhygge ved bålets knitrende flammer fuldender en god kursusdag på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference. Vi tænder op i bålstedet og har popcorngryder, skumfiduser eller dejen klar til jer, så I kan nyde fællesskabet og lade jer omfavne af den maleriske kulisse med skov, park, enge, åer og vandløb.

Læs mere


Blindsmagning

Tør du udfordre sanserne?

Hvad betyder de forskellige sanser for vores smagsoplevelse? Smager bøffen lige så godt, når vi ikke kan dufte den? Er laksen lige så lækker, når vi ikke kan se den? Oplev jeres sansers betydning for madglæde og smagsoplevelse, når I sammen smager på forskellige lækkerier med bind for øjnene. Blindsmagningen er en anderledes oplevelse, og den giver med garanti masser af smil på læben og gode grin. For de der har lyst, er der plads til at dyste om, hvem der har den skarpeste madviden.

Læs mere


Skovsnogen - Deep Forest Artland

Oplev 80 kunstværker under skovens åbne himmel


Bow Battle

Nedkæmp fjenden i bedste Robin Hood stil

Spænd buen og gør jer klar til en sjov, intens og actionfyldt oplevelse, hvor holdet med den bedste strategi og de modigste krigere vinder. I Bow Battle handler det om at nedkæmpe fjenden med bue og pil. Kampen om herredømmet kræver beslutsomhed, præcision og samarbejde.

Læs mere


Musikquiz

Dyst på viden om musikkens sprødeste toner

Hvad er titlen på Rasmus Seebachs første album? I hvilket årti hittede Smokie med Living Next Door to Alice? Hvem spiller trommer i heavy metal bandet Metallica, og hvor er sangerinden Shakira, der storhittede med Waka Waka, i grunden født?

Læs mere


Gin & Tonic smagning

Kan du smage, hvorfor gin har taget verden med storm?

Gin & Tonic er en klassiker på drinkskortet. Allerede i 1860’erne revolutionerede bartenderen Jerry Thomas cocktailverdenen med sin Martini, Gin Sling, Tom Collins og Gin Fizz. I dag er gin populær som aldrig før, og destillerierne nyfortolker på livet løs den klassiske drink.

Læs mere


Blomsterværksted

Få et kreativt pusterum i det duftende værksted

Blomsterværkstedet på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er et inspirerende, kreativt og velfortjent pusterum i et travlt kursusprogram. I Blomsterværkstedet lærer I at binde jeres egne buketter eller lave dekorationer tilpasset skiftende årstider.

Læs mere


Snapseværksted

Lav snaps til frokostbordet

Snapseværkstedet på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er et hyggeligt break i kursusprogrammet, hvor I lærer at lave en lækker, fyldig snaps med masser af smag. Glem alt om snapsebranderter og vilde tømmermænd, når jeres læremester og snapseentusiast tager jer med på en rejse ind i snapsens verden og fortæller jer om, hvordan I med forskellige urter, spiritus og andre ingredienser kan skabe en snaps, der falder 100 procent I jeres smag.

Læs mere


Kagekonkurrence

Hvem pynter den flotteste kage?

I kan stille op i kagekonkurrencen alene eller som hold. Stiller I op som hold, kræver det et godt samarbejde og den helt rigtige strategi, hvis I skal indtage titlen som ”Mesterbagere”. Kagekonkurrencen er for alle kageentusiaster, og når den flotteste kage er fundet, smager vi naturligvis på lækkerierne.

Læs mere


Romsmagning

At drikke rom før kl. 10 gør dig til en pirat

Romsmagningen på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference giver jer et indblik i rommens barske koloniale historie og tager jer med på en sanserig smagning, hvor diversiteten i den indflydelsesrige spiritus fortolkes.

Læs mere


Vinsmagning

Oplev et magisk vinunivers

Hvad betyder det i grunden, når vintjeneren eller sommelieren på jeres yndlingsrestaurant fortæller, at vinen er aromatisk, høj på syre og har intense noter af citrus? Få svarene af vores sommerlier, der tager jer med på en magisk rejse igennem vinens uendelige sensoriske univers.

Læs mere


Hestevognskørsel

Oplev den smukke midtjyske natur til hest

Skjern Å og Karstoft Å smyger sig forbi Skarrildhus Sinatur Hotel og Konference, og intet er mere oplagt end at opleve den smukke natur og det kuperede landskab, når I har brug for et break i et tætpakket kursusprogram.

Læs mere


Julekonfekt

Gør julen lidt ekstra sød

På Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference kan du prøve kræfter med fyldte chokolader og julekonfekt i en afslappet, sjov og hyggelig atmosfære.

Læs mere


Suppe og pandebrød

Et slubrende og knasende pusterum

I løbet af kursusdagen kan et pusterum være både tiltrængt og velfortjent. Nyd pusterummet ved bålpladsen i gården eller i parken og lad jer forkæle af årstidens hjemmelavede suppe og fladbrød bagt på bålpander.

Læs mere

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
+45 9719 6233
skarrildhus@sinatur.dk