Book nu

Oplevelser på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference


Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel, der tilbyder et hav af muligheder for sjove aktiviteter, når I har brug for et pusterum i et tætpakket mødeprogram. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vores hjælp til at arrangere de helt rigtige aktiviteter for dig og dine kolleger. 

Læs om flere oplevelser i nærområdet

Sensorisk smagning

Cola skal være sødt, kaffe kender vi for dens bitterhed og kartoffelchips skal knase.....

Vi tager på en sensorisk legetime, hvor vi tricker sanseapperatet. For sanserne er med til at registrere verden omkring og skabe oplevelser for os, men de er samtidig også med til at beskytte os.

Læs mere


Bålhygge i åkanten

Råhygge med duftende lækkerier

Frister duften af ristede skumfiduser, lune popcorn, sprøde snobrød eller lækre pandekager? Aftenhygge ved bålets knitrende flammer fuldender en god kursusdag på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference. Vi tænder op i bålstedet og har popcorngryder, skumfiduser eller dejen klar til jer, så I kan nyde fællesskabet og lade jer omfavne af den maleriske kulisse med skov, park, enge, åer og vandløb.

Læs mere


Skovsnogen - Deep Forest Artland

Oplev 80 kunstværker under skovens åbne himmel


Musikquiz

Dyst på viden om musikkens sprødeste toner

Hvad er titlen på Rasmus Seebachs første album? I hvilket årti hittede Smokie med Living Next Door to Alice? Hvem spiller trommer i heavy metal bandet Metallica, og hvor er sangerinden Shakira, der storhittede med Waka Waka, i grunden født?

Læs mere


Gin & Tonic smagning

Kan du smage, hvorfor gin har taget verden med storm?

Gin & Tonic er en klassiker på drinkskortet. Allerede i 1860’erne revolutionerede bartenderen Jerry Thomas cocktailverdenen med sin Martini, Gin Sling, Tom Collins og Gin Fizz. I dag er gin populær som aldrig før, og destillerierne nyfortolker på livet løs den klassiske drink.

Læs mere


Snapseværksted

Lav snaps til frokostbordet

Snapseværkstedet på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er et hyggeligt break i kursusprogrammet, hvor I lærer at lave en lækker, fyldig snaps med masser af smag. Glem alt om snapsebranderter og vilde tømmermænd, når jeres læremester og snapseentusiast tager jer med på en rejse ind i snapsens verden og fortæller jer om, hvordan I med forskellige urter, spiritus og andre ingredienser kan skabe en snaps, der falder 100 procent I jeres smag.

Læs mere


Kagekonkurrence

Hvem pynter den flotteste kage?

I kan stille op i kagekonkurrencen alene eller som hold. Stiller I op som hold, kræver det et godt samarbejde og den helt rigtige strategi, hvis I skal indtage titlen som ”Mesterbagere”. Kagekonkurrencen er for alle kageentusiaster, og når den flotteste kage er fundet, smager vi naturligvis på lækkerierne.

Læs mere


Romsmagning

At drikke rom før kl. 10 gør dig til en pirat

Romsmagningen på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference giver jer et indblik i rommens barske koloniale historie og tager jer med på en sanserig smagning, hvor diversiteten i den indflydelsesrige spiritus fortolkes.

Læs mere


Vinsmagning

Oplev et magisk vinunivers

Hvad betyder det i grunden, når vintjeneren eller sommelieren på jeres yndlingsrestaurant fortæller, at vinen er aromatisk, høj på syre og har intense noter af citrus? Få svarene af vores sommerlier, der tager jer med på en magisk rejse igennem vinens uendelige sensoriske univers.

Læs mere


Suppe og pandebrød

Et slubrende og knasende pusterum

I løbet af kursusdagen kan et pusterum være både tiltrængt og velfortjent. Nyd pusterummet ved bålpladsen i gården eller i parken og lad jer forkæle af årstidens hjemmelavede suppe og fladbrød bagt på bålpander.

Læs mere


Historisk kulturvandring

Fra 142.000 par strømper til konferencehotel

Oplev historiens vingesus og den fantastiske fortælling om, hvordan spinderifabrikken Clasonsborg blev forvandlet til hotel Skarrildhus, når vi inviterer på en guidet historisk kulturvandring. De store Louis Poulsen ambassadelamper i dagligstuen er det naturlige startpunkt for vandringen, der tager jer med på et eventyr om kongelige bevillinger, 142.000 par strømper, klæder til hæren, voldsomme brande og hvordan Danmarks Lærerforening i sidste øjeblik reddede Skarrildhus fra at blive revet ned i 1960’erne.

Læs mere


Bål & Toddy

Krøl hjernen ud til bålets knitren


Bow Battle

Nedkæmp fjenden i bedste Robin Hood stil

Spænd buen og gør jer klar til en sjov, intens og actionfyldt oplevelse, hvor holdet med den bedste strategi og de modigste krigere vinder. I Bow Battle handler det om at nedkæmpe fjenden med bue og pil. Kampen om herredømmet kræver beslutsomhed, præcision og samarbejde.

Læs mere

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
+45 9719 6233
skarrildhus@sinatur.dk