Menu
da
en
Skarrildhus
Et åndehul i den skønneste park
Lad omgivelserne forstyrre
og få nye perspektiver på dine møder
Tag et pusterum
Book et ophold nu

Oplevelser på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel.

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Bål & Toddy

- Krøl hjernen ud til bålets knitren
 

Foran bålets knitrende flammer kan I få en velfortjent pause, krølle hjernen ud og nyde vores hjemmelavede toddy med noter af årstidens urter.

Ta' en pause

Bålhygge i åkanten

- Råhygge med duftende lækkerier
 

Frister duften af ristede skumfiduser, lune popcorn, sprøde snobrød eller lækre pandekager? Aftenhygge ved bålets knitrende flammer fuldender en god kursusdag på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference.

Råhygge ved åen

Blindsmagning

- Blindsmagning udfordrer sanserne
 

Hvad betyder de forskellige sanser for vores smagsoplevelse? Smager bøffen lige så godt, når vi ikke kan se den? Er laksen lige så lækker, når vi ikke kan dufte den. 

Nysgerrig?

 

Musikquiz

- Dyst på viden om musikens sprødeste toner


Hvad er titlen på Rasmus Seebachs første album? I hvilket årti hittede Smokie med Living Next Door to Alice? Hvem spiller trommer i heavy metal bandet Metallica, og hvor er sangerinden Shakira, der storhittede med Waka Waka, i grunden født?

Bliv musikglad i låget

Gin & Tonic smagning

- Smag hvorfor gin har taget verden med storm


Gin & Tonic er en klassiker på drinkskortet. Allerede i 1860’erne revolutionerede bartenderen Jerry Thomas cocktailverdenen med sin Martini, Gin Sling, Tom Collins og Gin Fizz. I dag er gin populær som aldrig før, og destillerierne nyfortolker på livet løs den klassiske drink.

Få nye bartenderfif

Blomsterværksted

- Få et kreativt pusterum


Blomsterværkstedet på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er et inspirerende, kreativt og velfortjent pusterum i et travlt kursusprogram. I Blomsterværkstedet lærer I at binde jeres egne buketter eller lave dekorationer tilpasset skiftende årstider.

Lad blomsterglæden sprede sig

Snapseværksted

- Lav snaps til frokostbordet


Snapseværkstedet på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er et hyggeligt break i kursusprogrammet, hvor I lærer at lave en lækker, fyldig snaps med masser af smag.

Fede dråber af lykke

Kagekonkurrence

- Hvem pynter den flotteste kage?


Kagekonkurrencen er en sjov, overraskende og kreativ pause på en indholdsrig konferencedag.

Bliv mesterbager for en dag

Romsmagning

- At drikke rom før kl. 10 gør dig til en pirat


En romsmagningen giver jer et indblik i rommens barske koloniale historie og tager jer med på en sanserig smagning, hvor diversiteten i den indflydelsesrige spiritus fortolkes.

En sanserig romsmagning

Vinmagning

- Oplev et magisk vinunivers


Hvad betyder det i grunden, når vintjeneren eller sommelieren på jeres yndlingsrestaurant fortæller, at vinen er aromatisk, høj på syre og har intense noter af citrus? Få svarene af vores sommerlier, der tager jer med på en magisk rejse igennem vinens uendelige sensoriske univers.

Få større vinforståelse

Julekonfekt

- Gør julen lidt ekstra sød


På Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference kan du prøve kræfter med fyldte chokolader og julekonfekt i en afslappet, sjov og hyggelig atmosfære.

Kom i ægte julestemning

Suppe og pandebrød

- Et slubrende og knasende pusterum


I løbet af kursusdagen kan et pusterum være både tiltrængt og velfortjent. Nyd pusterummet ved bålpladsen i gården eller i parken og lad jer forkæle af årstidens hjemmelavede suppe og fladbrød bagt på bålpander.

Styrk fællesskabet

Hestevognskørsel

- Oplev den smukke midtjyske natur til hest


Skjern Å og Karstoft Å smyger sig forbi Skarrildhus Sinatur Hotel og Konference, og intet er mere oplagt end at opleve den smukke natur og det kuperede landskab, når I har brug for et break i et tætpakket kursusprogram.

Bliv blæst omkuld

Bow Battle

- Nedkæmp fjenden i bedste Robin Hood stil


Spænd buen og gør jer klar til en sjov, intens og actionfyldt oplevelse, hvor holdet med den bedste strategi og de modigste krigere vinder. I Bow Battle handler det om at nedkæmpe fjenden med bue og pil. Kampen om herredømmet kræver beslutsomhed, præcision og samarbejde.

Kæmp til sidste mand er faldet

Skovsnogen - Deep Forest Artland

- Oplev 80 kunstværker under skovens åbne himmel

 

Skovsnogen – Deep Forest Artland byder med sine over 80 kunstværker under åben himmel i Døvling Meldgaard Skov tæt på Skarrildhus på et velfortjent og kulturelt pusterum i et travlt konferenceprogram.

Bliv inspireret af kunst i naturen

Kano & Kajak

- Få et sug i maven og fornyet energi
 

Oplev den midtjyske hedes charmerende, vidunderlige og varierede natur på en kano- eller kajaktur på Karstoft Å, der slynger sig smukt gennem terrænet øst for Skarrildhus. Sejlturen styrker både jeres fællesskab, kommunikation og samarbejde og giver fornyet energi til kursusdagen.

Få et velfortjent og lærerigt pusterum

Historisk kulturvandring

- Fra 142.000 par strømper til konferencehotel
 

Oplev historiens vingesus og den fantastiske fortælling om forvandlingen fra spinderifabrikken Clasonsborg til konferencehotellet Skarrildshus på en guidet historisk kulturvandring, der giver jer et indsigtsfuld break i kursusdagen.

Oplev historiens vingesus