Book nu

Oplevelser på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel.

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Historisk kulturvandring

Fra 142.000 par strømper til konferencehotel

De store Louis Poulsen Ambassadelamper i dagligstuen er det naturlige startpunkt for vandringen, der tager jer med på et eventyr om kongelige bevillinger, 142.000 par strømper, klæder til hæren, voldsomme brande og hvordan Danmarks Lærerforening i sidste øjeblik redede Skarrildhus fra at blive revet ned i 1960’erne.

Læs mere


Bål & Toddy

Krøl hjernen ud til bålets knitren

Vi tænder op i bålet i herregårdsparken og forkæler jer med varme tæpper, når temperaturen sænker sig. Nyd bålets spejling i Karstoft Å, der smyger sig helt tæt forbi Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, den varme toddy og en helt fantastisk solnedgang.

Læs mere


Kano & Kajak

Få et sug i maven og fornyet energi

Kano- eller kajakturen starter med en 30 minutters smuk spadseretur til overbæringen ved Bæktoftsbro, hvor I får en kort instruktion til sejladsen gennem å-systemet, der helt automatisk fører jer ind til Skarrildhus, hvor I hales op på land.

Læs mere


Bålhygge i åkanten

Råhygge med duftende lækkerier

Vi tænder op i bålet og har popcorngryder, skumfiduser eller dejen klar til jer, så I kan nyde fællesskabet og lade jer omfavne af den maleriske kulisse med skov, park, enge, åer og vandløb.

Læs mere


Blindsmagning

Udfordrer sanserne

Oplev jeres sansers betydning for madglæde og smagsoplevelse, når I sammen med en af vores kokke smager på forskellige lækkerier med bind for øjnene.

Læs mere


Skovsnogen - Deep Forest Artland

Oplev 80 kunstværker under skovens åbne himmel

Et markeret 3 km langt stiforløb leder jer gennem skoven og forbi flere end 80 eksperimenterende kunstværker. Undervejs fortæller guiden om udvalgte værker og om tankerne bag Skovsnogen – Deep Forest Artland, der er det første udstillingssted af sin i art i Danmark.

Læs mere


Bow Battle

Nedkæmp fjenden i bedste Robin hood stil

Bow Battle er et højintenst spil, der bygges op omkring en bane med forskellige skjulesteder. Hver deltager bliver udstyret med en bue og en pil med gummispids. Målet er naturligvis at skyde modstanderholdets krigere eller målskiver, uden selv at blive ramt af fjendes dræbende pile.

Læs mere


Musikquiz

Dyst på viden om musikkens sprødeste toner

Musikquizzen på Skarrildhus er en underholdende afslutning på en god kursusdag. Vores quizmaster spiller hits og tager jer med på en musikalsk rejse fra Led Zeppelin til Lukas Graham over Mozart til Elvis.

Læs mere


Gin & Tonic smagning

Smag hvorfor gin har taget verden med storm

Gin & Tonic smagningen på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference forkæler jeres smagsløg med den klassiske kraftige gin med masser af enebær, ligesom I vil opleve botanicals og økologiske gin.

Læs mere


Blomsterværksted

Få et kreativt pusterum

Vores dygtige blomsterdekoratør guider jer gennem teknikker, trends, farver og sammensætning af materialer lige fra blomster til bark, bær, kogler og grene fundet i den smukke natur, der omfavner Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere


Snapseværksted

Lav snaps til frokostbordet

Glem alt om snapsebranderter og vilde tømmermænd, når jeres læremester og snapseentusiast tager jer med på en rejse ind i snapsens verden og fortæller jer om, hvordan I med forskellige urter, spiritus og andre ingredienser kan skabe en snaps, der falder 100 procent I jeres smag.

Læs mere


Kagekonkurrence

Hvem pynter den flotteste kage?

Kagekonkurrencen er inspireret af ”Den store bagedyst”, men I behøver hverken at være eksperter i at flette dej, souffléer, sprøjteteknik eller temperering af chokolade for at deltage, selvom det naturligvis ikke vil skade med en smule opfindsomhed, når I på tid skal pynte den flotteste kage.

Læs mere


Romsmagning

At drikke rom før kl. 10 gør dig til en pirat

Drikken med den lange og blodige historie har været eftertragtet overalt lige fra de store imperiers flåder og kongehuse rundt om i verden til Skarrildhus, hvor baren lokker med et utal af velsmagende rom.

Læs mere


Sensorik Smagning

Oplev et magisk sensorisk vinunivers

I kan vælge at smage 4 skønne glas vin eller den eksklusive smagning med de store vine. Begge oplevelser vil forkæle jeres smagsløg og blive akkompagneret af guidelines til smageteknik og generel sensorisk forståelse, vinproduktion, indkøbstricks, vinøse myter, forbavsende fakta og andre drikkekulturelle causerier.

Læs mere


Hestevognskørsel

Oplev den smukke midtjyske natur til hest

Naturen på den midtjyske hede er på samme tid både rå, markant og charmerende. Oplev de vilde, prustende heste på sletterne, dyrelivet i skoven, lammene der græsser og hedelyngens tillokkende duft.

Læs mere


Julekonfekt

Gør julen lidt ekstra sød

I behøver ikke at være hverken konditor eller bager for at deltage, for vores kokke står klar til at guide jer trygt igennem brugen af marcipan, nougat, nødder, rosiner i spiritus, chokolade og de mange andre lækkerier, vi har gjort klar til jeres julekonfekt.

Læs mere


Suppe og pandebrød

Et slubrende og knasende pusterum

Vi tænder bålet og lover at kokken har kælet helt særligt for den hjemmelavede suppe, der naturligvis er lavet fra bunden af årstidens lokale og økologiske råvarer.

Læs mere

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233
E. skarrildhus@sinatur.dk