Book nu

Om restauranten

Restaurant Skarrildhus


Restauranten på Skarrildhus er et absolut besøg værd. Her kan vi tilbyde god mad og rustik hygge i smukke, historiske rammer. Med vores brolagte gård som bagtæppe serverer vi i restauranten på Skarrildhus det bedste, den jyske hede kan frembringe.

I de varme måneder kan du spise på brostenene, blandt blomster og bøgetræer, mens du om vinteren kan nyde gårdens buldrende bål i ro og mag bag ruderne.

Priser

Menu
Forret/hovedret/dessert    kr.    360,00 pr. person

Vi serverer op til 8 retter - forespørg for nærmere information

 

Vin

Se vores vinkort her

Menu


Menuen sammensættes med stor omhu, og alt tilberedes fra bunden. Vi finder råvarer og inspiration i naturen, og vi bestræber os på så vidt muligt at købe lokalt og økologisk.

Ønsker du at holde din fest i naturskønne omgivelser med gastronomi i særklasse?
Læs mere om vores selskabsmenuer nedenfor. 

Hold din fest på Skarrildhus

Vi byder dig velkommen til et åndehul på den jyske hede, og vi danner gerne rammerne for dit næste fest. Vores kokke frister med smagfulde retter - tilberedt med omhu af årstidens friske og økologiske råvarer. 

Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere.

Selskabskort november/december 2019

Selskabskort januar/februar 2020

Råvarerne

Råvarerne er friske, i sæson og helst økologiske, og vores kokke har en forkærlighed for lokale produkter. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv - og vi bruger økologiske varer, når vi kan. Vi tror på, vi får de bedste råvarer, når de er frembragt så naturligt som muligt, og når det har taget den tid, det skal tage at dyrke dem ordentligt. Vi arbejder dagligt ud fra en tanke om bæredygtighed, så vi styrer udenom madspild og unødvendig import af eksotiske råvarer.

Den jyske hede på tallerkenen

Vi handler lokalt, fordi det knytter os til maden. Vi ved, hvor råvarerne kommer fra, og hvad der gør dem til noget særligt. Det giver os en masse ekstra arbejde, og vi kan aldrig være sikre på, hvad vi kan få. Men dét, vi kan få, er noget ganske særligt - og derfor er det nogle ganske særlige retter, der forlader vores køkken. Det vil vi aldrig undvære.

Det bedste egnen kan tilbyde

Vi er på fornavn med vores leverandører, og det giver nærvær. Et nærvær, vi omsætter til måltider og oplevelser, du kun kan få på Skarrildhus lige netop dén dag, du besøger os - hvad end du er hotelgæst, til fest eller konferencegæst - eller du blot er kommet for at smage på egnen.

For vores kokke er arbejdspladsen ikke begrænset til køkkenets fire vægge. Hele området er i brug, for det er hér, vores særpræg og særlige kvaliteter skal findes. Vores kokke er derfor flittige gæster i haven, i skoven, på heden, i stalden og på marken, så vi altid har det bedste, egnen kan tilbyde, på menuen.

Tæt forbindelse til råvarerne

Vi elsker og respekterer mad. Om så det drejer sig om vilde svampe, vores honning fra egne bistader, urter fra skovbunden, vores egen øl, frisk grønt fra haven eller velhængte udskæringer, der skal med hjem til køkkenet og have den sidste kærlighed, inden maden bliver nydt i restauranten.

Maden er levende, inden vi forarbejder den, og det er vigtigt, vi aldrig glemmer forbindelsen til råvarerne. Vilde råvarer og egen avl er noget ganske særligt at få lov til at arbejde med som kok, og vi er taknemmelige for at have muligheden.

Besøg os på Skarrildhus

Vi glæder os til at give dig en oplevelse, du aldrig glemmer - og vi aldrig kan genskabe. Bestil gerne bord, hvis du vil være sikker på at få plads på en helt enestående restaurant i Midtjylland. Vi ligger 20 minutter fra Herning, 45 minutter fra Vejle og godt en time fra Aarhus.

Åbningstider
Frokost 12.00-14.00
Aften 18.00-20.00

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lørdag 07.30-10.00

Søndag 07.30-10.30

Kontakt restauranten
9719 6233

undefinedundefined