Book nu

Om restauranten

Smag på den jyske hede


Restauranten på Skarrildhus er et absolut besøg værd. Her kan vi tilbyde god mad og rustik hygge i smukke, historiske rammer. Med vores brolagte gård som bagtæppe serverer vi i restauranten på Skarrildhus det bedste, den jyske hede kan frembringe.

I de varme måneder kan du spise på brostenene, blandt blomster og bøgetræer, mens du om vinteren kan nyde gårdens buldrende bål i ro og mag bag ruderne.

 

Priser

Sæsonmenu
Forret/hovedret/dessert       kr. 360,00 pr. person

Vi serverer op til 8 retter - forespørg for nærmere information

Vinmenu
Se vores vinkort nedenfor

Vinkort 2020

Menu

Menuen sammensættes med stor omhu, og vi finder råvarer og inspiration i naturen.

Vores personale er vant til at håndtere typiske allergier, som; laktoseintolerans, glutenallergi og skaldyrsallergi. Men vi ved også, at der findes mange andre allergier. For bedst muligt at kunne tage højde for disse, giv os gerne besked allerede ved booking.

Forårsmenu 2020

Selskaber

Hold livets fester i historiske rammer omgivet af bøgetræer.

Vi byder dig velkommen til et åndehul på den jyske hede, og vi danner gerne rammerne for din næste fest i Midtjylland - kun 20 minutter fra Herning.
Vores kokke frister med smagfulde retter, der er tilberedt med omhu af årstidens friske og økologiske råvarer. 

Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere.

Selskabskort marts/april 2020

Selskabskort maj/juni 2020

Hold dit bryllup på Skarrildhus

 

Mad med mening

Råvarerne er friske, i sæson og helst økologiske, og vores kokke har en forkærlighed for lokale produkter. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv - og vi bruger økologiske varer, når vi kan. Vi tror på, vi får de bedste råvarer, når de er frembragt så naturligt som muligt, og når det har taget den tid, det skal tage at dyrke dem ordentligt. Vi arbejder dagligt ud fra en tanke om bæredygtighed, så vi styrer udenom madspild og unødvendig import af eksotiske råvarer.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Vi handler lokalt, fordi det knytter os til maden. Vi ved, hvor råvarerne kommer fra, og hvad der gør dem til noget særligt. Det giver os en masse ekstra arbejde, og vi kan aldrig være sikre på, hvad vi kan få. Men dét, vi kan få, er noget ganske særligt - og derfor er det nogle ganske særlige retter, der forlader vores køkken. Det vil vi aldrig undvære.

Vi er på fornavn med vores leverandører, og det giver nærvær. Et nærvær, vi omsætter til måltider og oplevelser, du kun kan få på Skarrildhus lige netop dén dag, du besøger os - hvad end du er hotelgæst, til fest eller konferencegæst - eller du blot er kommet for at smage på egnen.
For vores kokke er arbejdspladsen ikke begrænset til køkkenets fire vægge. Hele området er i brug, for det er hér, vores særpræg og særlige kvaliteter skal findes. Vores kokke er derfor flittige gæster i haven, i skoven, på heden, i stalden og på marken, så vi altid har det bedste, egnen kan tilbyde, på menuen.

Vi elsker og respekterer mad. Om så det drejer sig om vilde svampe, vores honning fra egne bistader, urter fra skovbunden, vores egen øl, frisk grønt fra haven eller velhængte udskæringer, der skal med hjem til køkkenet og have den sidste kærlighed, inden maden bliver nydt i restauranten.
Maden er levende, inden vi forarbejder den, og det er vigtigt, vi aldrig glemmer forbindelsen til råvarerne. Vilde råvarer og egen avl er noget ganske særligt at få lov til at arbejde med som kok, og vi er taknemmelige for at have muligheden

OBS! Vi følger regeringens anbefalinger i relation til covid-19, og holder derfor lukket frem til 14. april 2020. 
 

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
9719 6233

 

undefinedundefined 

 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lørdag 07.30-10.00
Søndag 07.30-10.30

Frokost
Man-lør 12.00-14.00

Aften
Man-lør 18.00-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 20.00)