Book nu

Om restauranten

Smag på den jyske hede


Restauranten på Skarrildhus er et absolut besøg værd. Her kan vi tilbyde god mad og rustik hygge i smukke, historiske rammer. Med vores brolagte gård som bagtæppe serverer vi i restauranten på Skarrildhus det bedste, den jyske hede kan frembringe.

I de varme måneder kan du spise på brostenene, blandt blomster og bøgetræer, mens du om vinteren kan nyde gårdens buldrende bål i ro og mag bag ruderne.

 

Priser

Sæsonmenu
3 retter // 380,- 

Vi serverer op til 8 retter - forespørg for nærmere information

Vinmenu
Se vores vinkort nedenfor

Vinkort 

Menu

Menuen sammensættes med stor omhu, og vi finder råvarer og inspiration i naturen.

Vi sætter en ære i at sammensætte menuer på naturens præmisser. Det betyder blandt andet, at vi kun bruger frugt og grønt, der er i sæson, og at vi handler lokalt og økologisk.

Men lige så meget som vi er optaget af naturen, lige så meget er vi optaget af dig. Derfor står vores dygtige personale også klar til at tage højde for eventuelle allergier eller særlige ønsker til kost. Laktoseintolerans, glutenallergi eller vegetar eller veganer vi ved, at der findes mange forskellige allergier og kostvaner, og det vil vi gerne tage højde for. Giv os derfor besked om eventuelle forbehold allerede, når I booker. Så vil de dygtige kokke skræddersy maden til jer. 

Menuer i uge 42

Efterårsmenu 2020

Frokostmenu

 

Selskaber

Hold livets fester i historiske rammer omgivet af bøgetræer.

Hos restauranten på Hotel Skarrildhus byder vi dig velkommen til et forfriskende åndehul på den jyske hede - kun 20 minutter fra Herning. Her indgyder rammerne naturligt til festlige og uforglemmelige øjeblikke med siddepladser til hele 140 mennesker. Vores kompromisløse kokke og smilende tjenere vil stå klar med forfriskende drikke og smagfulde retter, så du bare skal koncentrere dig om at nyde øjeblikket sammen med dine gæster.

Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere til en uforglemmelig aften.

Selskabskort oktober/november/december 2020

Hold dit bryllup på Skarrildhus

Priser selskaber

Mad med mening

Råvarerne er friske, i sæson og helst økologiske, og vores kokke har en forkærlighed for lokale produkter. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv - og vi bruger økologiske varer, når vi kan. På Skarrildhus tror vi på, at vi får de bedste råvarer, når de er frembragt så naturligt som muligt. Vi arbejder derfor dagligt ud fra en tanke om bæredygtighed, hvilket betyder, at vi styrer udenom madspild og unødvendig import af eksotiske råvarer. Det er din garanti for en grønnere madoplevelse.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Vi er knyttet til maden og den omkringliggende natur, og derfor handler vi lokalt. For os er det naturligt at vide, hvor råvarerne kommer fra, og hvad der gør dem til noget særligt. Derfor er det nogle ganske unikke retter, der forlader vores køkken: Her får du nemlig serveret Herning og omegn på én tallerken.

For at kunne udleve det princip, er vi på fornavn med vores leverandører. Det giver et nærvær, som du vil kunne mærke på tallerkenen - hvad end du er hotelgæst, festindbudt eller konferencedeltager. Her er Herning og omegn repræsenteret i menuens vilde svampe, honningen fra egne bistader, urterne fra skovbunden, den hjemmebryggede øl, de friske grøntsager fra haven og de velhængte udskæringer fra nabogårdene.  

For vores kokke er arbejdspladsen ikke begrænset til køkkenets fire vægge. Her bruger de i stedet hele området – ude som inde - da det er hér, vores særpræg og særlige kvaliteter skal findes. Personalet er således flittige gæster i haven, i skoven, på heden, i stalden og på marken, så vi altid har det bedste, egnen kan tilbyde, på menuen.

Det samme gælder dig som gæst. Ligesom vi gerne vil opleve områdets rige natur, synes vi, du skal have de samme muligheder. Derfor kan du altid spise på gårdens brosten eller blandt havens blomster og skovens bøgetræer, når vejret tillader. I vintermånederne sørger vi for, at I kan samles under et tæppe i gården omkring det knitrende bål eller bag ruderne i de varme lokaler på den tidligere herregård.

 

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
9719 6233

 

undefinedundefined 

 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lørdag 07.30-10.00
Søndag 07.30-10.30

Frokost
Man-lør 12.00-14.00

Aften
Man-lør 17.00-22.00 (midlertidig pga Corona) 
(Køkkenet lukker kl. 20.00)