Menu
Det er ikke muligt at vælge fra et a la carte kort.
Dette koncept har vi indført for at mindske madspil og vores klimaaftryk mest mulig.
1 ret 225 kr.
Restauranten er åben mandag til torsdag.
Fredag og lørdag er der kun åbent efter aftale.
Søndag lukker hotellet efter morgenmad.
Efterårsferie i uge 42
I uge 42 tilbyder en lækker frokost i restauranten.
Der er mulighed for frokost mellem kl.12.00 til kl.15.00
Mandag til og med lørdag.
Julebuffet
Er I et mindre selskab og kunne tænker jer lidt julehygge i vores restaurant, så tilbyder vi vores lækre julebuffet på disse datoer i november:
Fredag den 22. november
Fredag den 29. november
Kontakt receptionen for at reservere bord.
Vin
Vinkortet indeholder ikke oversøiske vine med lang transportvej, og vi gør opmærksomme på, at vi ikke kan garantere, at alle vin er på lager eller i stort antal.
Se vores vinkort nedenfor eller spørg i restauranten.
Selskaber
Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier:
Nærvær - i netop dit arrangement og med en fast kontaktperson.
Gastronomi - i højsædet med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage.
Natur - i vores smukke omgivelser.
Med gåafstand til Nyborg station og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt nem at komme til.
Har du/I allerede booket et arrangement, vil du senest 8 uger før blive kontaktet af vores restaurantchef eller selskabskoordinator.
Hold dit bryllup på Storebælt
På Hotel Storebælt kan I holde bryllup midt i den danske natur lige ud til det smukke, blå hav. Lad os danne rammerne for jeres fest, så nærværet med gæsterne, er det eneste, I skal tænke på, når I har sagt ja til hinanden.
Firmafest
Mad med mening
At handle lokalt er en hjertesag for vores køkken, for vi har ansvarlighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur. Desuden har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.
Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind.
Lokale råvarer
Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener. Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv nogle af vores råvarer i vores urte- og køkkenhave.
I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter ved Kragegaarden ved Havndrup på Midtfyn. Her bliver melet malet på den gammeldags stenmølle, som bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.
Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffel- og kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke.
Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til torsdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.
Fredag og lørdag er der kun åbent efter aftale.
Søndag lukker hotellet efter morgenmad.
Kontakt restauranten
+45 6531 4002
Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.00-10.00
(Travlt mellem kl. 9.00 - 10.00)
Frokostbuffet
Man-lør 12.00-14.00
Aften
Man-tors 18.00-23.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)
Fre-lør efter aftale
Vi tager forbehold for lukkede dage.
Søndag lukker hotellet efter morgenmad.