Book nu

På Sinatur Hotels & Konferencer er vi kendt for vores engagement i kvalitet, detaljer og lidenskab i alt, hvad vi gør - og det strækker sig også til de kulinariske oplevelser, vi tilbyder vores gæster. Derfor er vi også enormt stolte af at kunne fortælle, at vores egen konditor fra Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Christel Jakobsen, netop har modtaget en sølvmedalje for sin ekstraordinære præstation og dedikation til konditori.

Den 9. maj 2024, ved Håndværkerforeningens medaljeuddeling, blev Christels talent officielt anerkendt. Dette er ikke kun en milepæl for Christel selv, men en ære for hele Sinatur. Hendes kærlighed til detaljen, håndværket og skabelsen af smukke, smagfulde kreationer, gør hende til en uundværlig del af vores team.

Men bag enhver succes står utallige timer af hårdt arbejde, dedikation og ikke mindst en passion for faget. Hos Sinatur tror vi på, at talent skal plejes og udvikles, og det er derfor vi vægter uddannelse højt inden for alle områder af vores virksomhed - også i konditoriet. Vores mål er at støtte og opmuntre vores medarbejdere i deres faglige udvikling, hvilket ligeledes gavner de oplevelser, vi kan tilbyde vores gæster.

Christel er et strålende eksempel på, hvor langt man kan nå med engagement og passion for sit håndværk. Hun er ikke bare en konditor; hun er en kunstner, der hver dag beriger Frederiksdal Sinatur Hotel & Konferences gæster med sine fortryllende kreationer.