Book nu

I hjertet af Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er der en konditor, hvis passion og dedikation har bragt ham til nye højder inden for sit fag. Lasse Bentsen, som er hotellets konditor, står nu over for at deltage i DM for konditorer – en anerkendelse af hans unikke færdigheder og engagement.

Vejen til konditoriet
Lasse Bentsen begyndte sin rejse med en oprindelig interesse for kokkefaget. Dog ændrede hans kurs sig, og bagning fangede ham, da han påbegyndte sin uddannelse på erhvervsskolen. En tilfældig tilmelding til ekstraundervisning viste sig dog at være en konkurrence, og det kickstartede hans karriere som bager. Kun 13 dage efter sin start som bagerlærling vandt Lasse Bentsen en tredjeplads i sin første konkurrence.
Motivationen bag Lasse Bentsens stræben er en kombination af ønsket om, at være blandt de bedste og en glæde ved, at se sig selv forbedres. "Den store motivation er, at man altid kan blive bedre," siger Lasse Bentsen, og det er denne indstilling, der driver ham fremad.

Fremtidsmuligheder
Faglige uddannelser og herunder fag som konditor, bager, kok, tjener mv. er i konstant udvikling og det betyder, at der altid er nye og spændende udfordringer og læringsmuligheder. Og det er ikke kun under uddannelsen. Der er altid nye teknikker og trends at udforske og mestre inden for disse dynamiske brancher.
Lasse Bentsens rejse viser tydeligt, hvordan interessen for mad og senere en erhvervsuddannelse som bager og konditor kan åbne døren til en spændende karriere, der måske bringer Lasse Bentsen en guldmedalje. 

Følg med den 17. marts til Foodexpo 2024, når Lasse Bentsen dyster om titlen som Danmarks Bedste Konditor.