Book nu

50-årige Trine Bergman kedede sig foran computerskærment og hun savnede det praktiske arbejde. Men hun ville tænke sig godt om. Hun tog mod til sig og sprang ud i en ny hverdag fyldt med dynamik og spænding. Oprindeligt uddannet journalist, har Trine netop afsluttet sin uddannelse som kok og står nu som et levende bevis på, at det er aldrig for sent at forfølge sine passioner.

Det var et svært spring at tage, for trygheden og de faste rammer forsvandt. Men valget viste sig at være det helt rigtige. Trine Bergman er netop blevet ansat som fast kok ved Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference på Vestfyn, og i fredags iførte hun sig sin fineste påklædning for at modtage en guldmedalje på Odense Rådhus for hendes ekstraordinære præstation ved svendeprøven.

Trine Bergman blev uddannet fra journalisthøjskolen i 1998 og arbejdede i 21 år inden for branchen, først som redaktionssekretær på JydskeVestkysten og senere som kommunikationsmedarbejder ved Syddansk Universitet. Gennem årene legede hun ofte med tanken om at starte forfra og skifte karrierevej. I 2019 gjorde hun alvor af sine overvejelser. Efter to og et halvt år skiftede hun sin læreplads ud og kom til Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference. Dette var både tættere på hjemmet og hendes hjerte, da Sinaturs fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed tiltaler hende.