Book nu

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference vinder prestigefyldt bæredygtighedspris


I samarbejde med Kaffe Bueno har Sinatur Hotel & Konference lavet et unikt samarbejde, som torsdag den 10. november blev hædret med fornem bæredygtighedspris. 

Science City Lyngby Bæredygtighedspris blev uddelt til et helt unikt initiativ. Formålet med prisen er at blive klogere på og dele viden om, hvordan Vidensbyens medlemmer bidrager til den grønne omstilling.

Og det må man sige, at Sinatur Hotel & Konferences samarbejde med Kaffe Bueno er et godt eksempel på. For samarbejdet viser, hvordan vi kan arbejde med cirkulær økonomi til gavn og inspiration for andre virksomheder.

Når du overnatter på et af landets seks Sinatur hoteller, får du fornøjelsen af samarbejdet. Her er sæbe, shampoo og fugtighedscreme nemlig lavet med olier udvundet af kaffegrums. Og det er ikke en hvilken som helst grums, den er fra den kaffe, som du allerede har drukket til morgenmaden eller til de møder, du har afholdt hos os.

“Samarbejdet med Kaffe Bueno er et rigtigt godt eksempel på, når genanvendelse og cirkularitet går op i en højere enhed. Vi arbejder hårdt på at være en ansvarlig virksomhed med et bæredygtigt mindset og derfor vil vi gerne have leverandører med samme mindset om at passe på naturen. Og det har Kaffe Bueno. Derfor er det meget glædeligt, at vi vinder en pris for lige præcist dette samarbejde,” siger direktør for Sinatur Hotel & Konference, Claus Nielsen. 

Når kaffen er drukket, er det stadig kun en procent af de nyttige næringsstoffer, der er blevet brugt, derfor er kaffegrums reelt ikke affald, men en værdifuld ressource. Og så er det fantastiske cremer og shampoo, der kommer gæsterne på Sinatur Hotel og Konference til gode.

 

For mere information kontakt:

Claus Nielsen
Direktør/General Manager
M: +45 29990213
E: clni@sinatur.dk

 

Læs mere om Sinatur og vores samfundsambition om at drive hotel på naturens præmisser her

Sinatur Hotel og Konference sætter dette efterår fokus på de dilemmaer og udfordringer der er ved at være en ansvarlig virksomhed.

Læs mere om Sinaturs dilemma-kampagne her.

Fotograf: Peter Sørensen