Book nu

Storebælt – Nyborgs mest naturlige hotel


Når du tager en tur gennem det østfynske landskab, kan du ikke komme udenom den enestående natur, der blandt andet består af smukke kystlinjer, grønne naturområder og nogle af Danmarks reneste bølger. Her kan du kaste dig ud i naturlige oplevelser i verdensklasse, og når du trænger til et hvil, kan du samle kræfterne på Sinaturs Hotel Storebælt: Et grønt hotel tæt på Nyborg.

Eventyrligt hotel i Nyborg på naturlig vis

I første parket til strand, skov og bro ligger Hotel Storebælt, hvor bæredygtige principper og gastronomiske oplevelser gentagende folder sig ud. Her indrammer de omkringliggende omgivelser den daglige magi, og derfor er det ganske naturligt, at hotellet også passer godt på dem. Naturen er blandt andet vigtigt for hotellet, da den omgiver det, bidrager til maden og beskæftiger hotelgæsterne. På Hotel Storebælt kan du således bevidne grønne oplevelser i verdensklasse, når du overnatter midt i østfynske natur.

 

Spis ud fra grønne principper

Hos Hotel Storebælt får du en følelse af at være omringet af alt godt fra den danske natur. For ikke nok med at de østfynske skove og de skvulpende bølger indrammer de store panoramavinduer og de lyse værelser, så bidrager de også til hotellets menukort. Årstiderne og omegnens spisekamre stiller råvarerne til rådighed, som hotelrestauranten laver mad ud fra. Det betyder blandt andet, at skovens svampe kan diktere forrettens smag, fjordens planter kan bidrage til hovedrettens krydderi og havens bær kan udgøre den søde efterret. Og for at give det tilbage til naturen, som vi har brugt, så bliver resterne altid sendt i komposten eller ud til grisene. På den måde går intet til spilde hos Hotel Storebælt, og alt indgår på ny i naturens givende kredsløb.

 

Sov i naturlige omgivelser

Om aftenen afgiver den store hængebro, Storebælt, et malerisk lys, som gæsterne på Hotel Storebælt kan opleve på tætteste hold. De majestætiske pyloner kaster varme lysskygger mod hotellet og indbyder til at lade blikket hvile på den verdenskendte bro – blot for et øjeblik. Du kan både nyde de unikke omgivelser fra stranden, restaurantens storslåede vinduer eller de private værelser. Og når du er klar til at gå til ro, kan du trække gardinerne for, og lade dig fortrylle af naturens omfavnende stilhed.

Et hotel i Nyborg

Med Fyns betagende kystlinje, historiske naturområder og verdenskendte hængebro inden for nærmeste rækkevidde, ligger Hotel Storebælt unikt placeret. Der er derfor nok for de overnattende gæster at gå i gang med: Tag en gåtur rundt til de historiske voldanlæg, oplev panoramaudsigten fra det hvide fyrtårn eller snup en is i det hyggelige Nyborg. Blot få kilometer fra det idylliske Hotel Storebælt finder du nemlig Nyborgs historiske gader og hyggelige marina. Her kan du opleve byens rolige atmosfære under den åbne himmel og i skæret fra Storebælts betagende bevægelser. Og langs den lille hjemtur kan du købe friske kartofler fra de små gårdbutikker eller tage en pause hos en af de lokale bryggerier. Lige her, hos Hotel Storebælt, oplever du alt det bedste fra Østfyn, naturligvis.