Book nu

Weekendophold på Fyn


Et hotelophold kan både være en velfortjent pause og et nødvendigt onde i en logistisk og hektisk hverdag. For her på Fyn - i en nyligt redt seng til duften af kompromisløs mad under høje lofter - kan du få en mindeværdig oplevelse, der skaber en fornøden ro.

Book et luksus weekendophold på Fyn på et af Sinaturs hoteller, der kan lade batterierne op og få skuldrene helt ned. Både Sixtus, Gl. Avernæs og Storebælt er klar til at slå dørene op til alt fra tilfredsstillende 3-retters menu og romantiske oplevelser til de bedste rammer for overnatning, når du tager på et afslappende weekendophold på Fyn.

Hyggeligt weekendophold på Sixtus

Hotel Sixtus i Middelfart byder på henrivende herskabelighed med Fænøsund og Hindsgavlskovene som nærmeste naboer. Her finder du Middelfarts mest naturlige hotel, der inviterer indenfor til gastronomiske oplevelser og afslappende stemning i både hotellets værelser og den tilhørende restaurant, hvor der hverken gåes på kompromis med dig eller naturen. Her finder du nemlig bæredygtighed i både maden, driften og dagligdagen.

Hotel Sixtus ligger samtidig kun 1,5 kilometer fra den hyggelige havneby, Middelfart, hvor du vil kunne nyde brugskunst, økologiske råvarer og spadseretur med masser af historie, når dit ophold tager dig til Fyn. Og skal opholder tangere til en mere romantisk weekend, så kan I nemt gå til Hindsgavl Slot, der ligger som en historisk perle midt i den fynske natur.

 

Romantisk weekendophold på Gl. Avernæs Sinatur

Hotel Gl. Avernæs ligger ved porten til Det Sydfynske Øhav, og her byder vi på slotslig storhed i intime rammer med hotellets sammenblanding af tårne og bindingsværk. Samtidig finder du Gl. Avernæs som et af de mest charmerende hoteller på Fyn, da de historiske mure og hyggelige rum omfavner enhver gæst på bedste vis. Oveni det hele bliver hotellet drevet ud fra den omgivende naturs præmisser, både når det angår dit ophold, din middag og hotellets enestående beliggenhed midt i de naturskønne og smukke omgivelser.

Med en køretur på kun ti minutter og en cykeltur på godt en halv time kan du besøge halvøen Helnæs, der med sine dejlige naturlige strækninger kan bringe en helt særlig ro over både det familiære og romantiske weekendophold. Du kan også nemt tage til det historiske Hvedholm Slot, der smukt tårner op ved vandets bred.

Særlige oplevelser på Storebælt

Hotel Storebælt ligger i første parket til både bølger, bro og livet i bæltet. Faktisk ligger Hotel Storebælt lige på stranden, og derfor er det svært ikke at lade sig rive med, når man sidder bag de store panoramaruder. Her kigger du nemlig ud på nogle af Danmarks reneste bølger, mens du befinder dig på områdets mest bærdygtige og naturlige hotel.

Fra Hotel Storebælt er der samtidig kun få kilometer til Nyborgs historiske gader og hyggelige marina, hvor dagen nemt kan gå i butikker, restauranter og blandt smukke, danske bygninger. I bil kan du også at tage til Svendborg, Egeskov Slot eller sågar lave en længere udflugt til det smukke, stendyssede Langeland.

Fællestræk

Sinaturs tre forskellige hoteller har vidt forskellige udtryk og beliggenheder, som dog har klare fællestræk: Enestående omgivelser, charmerende bygninger og stærke bånd til egnen. Når du besøger vores hoteller på Fyn, kan du nemlig ikke undgå at komme tæt på vores nærområde, når du nyder omgivelserne, oplever vores gæstfrihed og ikke mindst sætter dig til bords ved unikke, lokale menuer på vores restauranter.

Naturlige retter hos Sinatur

Uanset om du er på Vest-, Nord- eller Sydfyn, så vil du altid kunne opleve gastronomi i særklasse, når du besøger en af Sinaturs hotelrestauranter. Vi er nemlig drevet af en stærk bæredygtige tanke og kompromisløs arbejdsgang, der gør, at vi altid serverer den bedste mad - uden at gå på kompromis med hverken dig eller naturen.

Vi bruger blandt andet kun økologiske råvarer i sæson, som vi gerne henter hos lokale leverandører. Så ved vi nemlig, hvor og hvordan hver eneste lille del af den ret, vi serverer, er dyrket. Det, mener vi, giver ekstra nærvær til dig på et romantisk eller afslappende weekendophold, hvor det udelukkende handler om forkælelse.

Tre skønt beliggende hoteller ved Egeskov slot og byens centrum

Foretrækker du enten gnisten fra det hektiske byliv eller roen fra den danske natur? Hos alle Sinaturs fynske hoteller kan du få begge dele. Du befinder dig nemlig på et moderne hotel midt i den gammelkendte nature og kun en kort køretur fra diverse fynske byer. Det giver de bedste rammer for et weekendophold på Fyn, hvor både byrotter som naturmennesker kan få skuldrene helt ned og nyde aktiviteter efter deres behov, uanset om det er Egeskov Slot i rolige omgivelser på midtfyn eller Middelfarts charmerende shoppingmuligheder.

Tag et kig på vores tre hoteller, og find den placering, der passer bedst til dit næste weekendophold på Fyn.

Tre enestående stykker af Fyn

Er Fyn på din rejseplan, har vi tre helt unikke hoteller, du kan lade batterierne op på. Uanset hvilket hotel du vælger, vil du få et dejligt ophold, der bygger på en afslappende atmosfære midt i den fynske natur.