Book nu

Weekendophold på Fyn


Slap af, sænk skuldrene, og træk vejret dybt ind. Med et luksus-weekendophold på Fyn kan du komme væk fra dagligdagen og få en velfortjent pause. Og hos Sinatur Hotel & Konference bliver den velfortjente pause lidt mere særlig. På vores fynske hoteller tager du nemlig et hvil til duften fra kompromisløs gastronomi under høje lofter – dét giver en mindeværdig oplevelse og fornøden ro i et særligt grønt skær. 

Du kan således booke et vidunderligt ophold på et af de fynske Sinatur-hoteller i første parket til historiske seværdigheder og naturlige vidundere. Både Sixtus, Gl. Avernæs og Storebælt er klar til at slå dørene op til alt fra tilfredsstillende 3-retters menu og romantiske oplevelser til de bedste og mest naturlige rammer for overnatning. Læs mere her på siden, og bestil et afslappende weekendophold på Fyn på et af Sinatur Hotel & Konferences tre hoteller.

Hyggeligt weekendophold på Sixtus

Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart byder på henrivende herskabelighed med Fænøsund og Hindsgavlskovene som nærmeste naboer. Her finder du Middelfarts mest naturlige hotel, der inviterer indenfor til gastronomiske oplevelser og afslappende stemning i både hotellets værelser og den tilhørende restaurant, hvor der hverken bliver gået på kompromis med dig eller naturen.

Sixtus Sinatur Hotel & Konference ligger samtidig kun 1,5 kilometer fra den hyggelige havneby, Middelfart, hvor du vil kunne nyde brugskunst, økologiske råvarer og spadsereture med masser af historie. 

Skal dit weekendophold på Fyn tangere til en mere romantisk weekend? Så kan I nemt gå til Hindsgavl Slot, der ligger som en historisk perle – perfekt for to – midt i den fynske natur.

Romantisk weekendophold på Gl. Avernæs Sinatur

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference ligger ved porten til Det Sydfynske Øhav, og her byder vi på slotslig storhed i intime rammer med hotellets sammenblanding af tårne og bindingsværk. Her vil du opleve Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference som et af de mest charmerende hoteller på Fyn, da de historiske mure og hyggelige rum omfavner enhver gæst på bedste vis. Oveni det hele bliver hotellet drevet på den omgivende naturs præmisser. Dit ophold bliver drevet på ren vindenergi, mens din middag er lavet på det lokale madkammer. Sådan passer vi på den natur, som udgør hotellets enestående beliggenhed og smukke omgivelser.

Skal dit weekendophold på Fyn gøres endnu mere særligt, kan du låne en cykel på hotellet – og på godt en halv time kan du besøge halvøen Helnæs, der med sine dejlige og naturlige strækninger kan bringe en helt særlig ro over både et familiært og romantisk weekendophold. Du kan også nemt cykle til det historiske Hvedholm Slot, der smukt tårner op ved vandets bred.

Særlige oplevelser på Storebælt

Hotel Storebælt ligger i første parket til både bølger, bro og livet i bæltet. Faktisk ligger Hotel Storebælt lige på stranden, og derfor er det svært ikke at lade sig rive med, når man sidder bag de store panoramaruder. Her kigger du nemlig ud på nogle af Danmarks reneste bølger, mens du befinder dig på områdets mest naturlige hotel.

Fra Hotel Storebælt er der samtidig kun få kilometer til Nyborgs historiske gader og hyggelige marina, hvor dagen nemt kan gå i butikker, restauranter og blandt smukke, danske bygninger. I bil kan du også at tage til Svendborg, Egeskov Slot eller sågar lave en længere udflugt til det smukke, stendyssede Langeland.

Fantastiske fællestræk

Sinatur Hotel & Konferences tre forskellige hoteller har vidt forskellige udtryk og beliggenhed – men stadig har de klare fællestræk: Enestående omgivelser, bæredygtige værdier og stærke bånd til lokalområdet. Når du besøger vores hoteller på Fyn, kan du derfor ikke undgå at komme tæt på den lokale egn. Både når du nyder omgivelserne omkring hotellet, og ikke mindst når du sætter dig til bords ved unikke, lokale menuer sammensat ud fra bæredygtige præmisser på en af vores hotelrestauranter.

Søger du masser af selvforkælelse i naturskønne omgivelser, kan det perfekte hotel for dig nemt være en af vores tre fynske muligheder. Fra en fantastisk udsigt til muligheden for at besøge charmerende kroer eller bare slappe helt af – Sinatur Hotel & Konference tager sig af alle dine behov. 

Naturlige retter hos Sinatur

Uanset om du er på Vest-, Nord- eller Sydfyn, så vil du altid kunne opleve gastronomi i særklasse, når du besøger en af hotelrestauranterne hos Sinatur Hotel & Konference. Vi er nemlig drevet af en stærk omtanke for naturen og kompromisløse arbejdsgange, der gør, at vi altid serverer den bedste mad – uden at nedprioritere hverken dig eller naturen.

En lækker restaurant, i vores øjne, er derfor en restaurant, der tænker hele vejen rundt. Af den grund bruger vi blandt andet kun økologiske råvarer i sæson, som vi gerne henter hos lokale leverandører. Så ved vi nemlig, hvor og hvordan hver eneste lille del af den ret, vi serverer, er dyrket. Og vi er sikre på, at den er helt frisk. Det, mener vi, giver ekstra nærvær til dig på et romantisk eller afslappende weekendophold, hvor det udelukkende handler om forkælelse.

Tre skønt beliggende hoteller ved Egeskov slot og byens centrum

Foretrækker du enten gnisten fra det hektiske byliv eller roen fra den danske natur? Hos alle Sinatur Hotel & Konferences fynske hoteller kan du få begge dele. Du befinder dig nemlig på et moderne hotel midt i den gammelkendte natur og kun en kort køretur fra diverse fynske byer – blandt andet Odense Centrum, hvor du kan besøge H.C. Andersens hus. Det giver de bedste rammer for et weekendophold på Fyn, hvor både byrotter som naturmennesker kan få skuldrene helt ned og nyde aktiviteter efter deres behov, uanset om det er Egeskov Slot i rolige omgivelser på midtfyn eller Middelfarts charmerende shoppingmuligheder.

Tag et kig på vores tre hoteller, og find den placering, der passer bedst til dit næste weekendophold på Fyn.

Tre enestående stykker af Fyn

Er Fyn på din rejseplan, har vi tre helt unikke hoteller, du kan lade batterierne op på. Uanset hvilket hotel du vælger, vil du få et dejligt ophold, der bygger på en afslappende atmosfære midt i den fynske natur – tæt på det lokale smukke slot, den rolige skov eller det smukke hav.

Særlige weekendophold: Fyn og resten af Danmark


Uanset om det er et romantisk weekendophold på Fyn, en firmatur med overnatning i Jylland eller et forkælelsesophold på Sjælland, så kan du finde det hos Sinatur Hotel & Konference. Vi har nemlig seks forskellige hoteller, spredt rundt i det danske land, der er fantastiske på hver deres måde.

Men du finder altid et fælles fundament hos Sinatur Hotel & Konference, uanset hvor i landet du befinder dig: Alle hotellerne har nemlig vores grønne, ikoniske tilgang til fælles. Så hos os kan du altid være sikker på at tage et på et vidunderligt ophold, der aldrig driver rovdrift på miljøet og vores smukke natur. Det mener vi skaber de bedste rammer for ro og forkælelse med god samvittighed. Og netop derfor kan du opleve, at dit weekendophold på Fyn bliver en helt særlig oplevelse, når du vælger et af vores tre fynske hoteller.