Book nu

De får naturen til at leve i og omkring Sinatur

Sinaturs ambassadørkorps


I Sinatur har vi etableret vores helt eget ambassadørkorps af medarbejdere, der skal skal være med til at sikre, at vi når vores ambitiøse 2030-mål og lever op til vores samfundsambition.

Ambassadørkorpset består af medarbejdere fra alle seks Sinatur-hoteller og hver bæredygtighedsambassadør repræsenterer sin afdeling i det konkrete arbejde med Sinaturs bæredygtige forretningsstrategi. Ambassadørens fornemste opgave er at sikre, at alle kollegaerne har lyst til og mod på at arbejde med bæredygtighed og ansvarlighed i Sinatur, så ambitionen om at drive konferencehoteller som naturen ville elske, bliver til virkelighed. 

Ambassadørerne spiller en vigtig rolle for Sinatur og arbejdet med at forankre den bæredygtige tankegang i alle dele af virksomheden, og er blandt andet kendte for at:

  • Gå foran og gøre, som naturen siger
  • Spotte de nye muligheder i hverdagen
  • Stille spørgsmål til og udfordre eksisterende praksis
  • Dele deres ideer og tiltag med andre
  • Støtte op omkring kollegaerne
  • Fortælle historier om, hvordan Sinatur arbejder med bæredygtighed
  • Klæde nye medarbejdere på til at forstå Sinaturs samfundsambition

 

 

Mød en ambassadør

Josefine er uddannet inden for Leisure Management og ansat som konferencekoordinator på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Derudover er hun én af Sinaturs 12 superambassadører, der spiller en vigtig rolle i arbejdet med at forankre vores bæredygtige ambitioner i hele virksomheden.

"Jeg har altid vidst, at jeg ville stille store krav til min kommende arbejdsplads omkring bæredygtighed. Og det var også én af grundene til, at jeg søgte job hos Sinatur. Jeg kan identificere mig med virksomhedens værdier - og det er vigtigt. Derhjemme går jeg også op i at sortere affald, minimere madspild og købe dagligvarer, der enten er danske eller økologiske. 

Derfor var det også meget naturligt for mig at melde mig som superambassadør. Og det er jeg glad for, at jeg gjorde. Jeg har allerede lært meget om bæredygtighed, som jeg ikke vidste i forvejen. Og jeg synes, det er spændende at være med til at “uddanne” både kolleger og gæster i en grønnere retning og sikre, at de også bliver en del af vores forskellige nye tiltag."