Book nu

Bryllup med overnatning i den sjællandske natur


På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan I holde et uforglemmeligt bryllup og tilbyde jeres gæster overnatning med naturen som nærmeste nabo. Lad kærligheden gå hånd i hånd med vores bæredygtige principper og grønne tilgange, når I inviterer til magisk fest og fejring på Sjælland.  

Læs om mulighederne på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, når I skal holde bryllup med overnatning på Sjælland.

Romantiske rammer til den lyse morgen

Lad Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference udgøre jeres idylliske bryllupskulisse: Få taget romantiske billeder langs Mølleåens beroligende bredder, skål livet som nygifte ind med skovens  liv, og dans brudevals i skæret fra de sjællandske trækroner. Alt dette og mere til er muligt på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, der er placeret midt i den sjællandske natur – lige dér, hvor Mølleåen forbinder Furesøen med Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference har alt det, I har brug for til at holde et enestående bryllup. Her kan I og jeres gæster se de gamle både glide over åens vand, nyde synet af solens gyldne stråler i træernes toppe og beskue skovens mangfoldige liv, der udfolder sig for næsen af jer. Ude såvel som inde på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er der romantik så langt øjet rækker - både fra de tidligere ankomster til de sene festtimer. 

Hold fest med udsigt, bryllupsmenu og overnatning i særklasse

På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference finder I rammerne til en dag i kærlighedens tegn. Vi tror nemlig på, at kombinationen af den maleriske omegn, de lokale tilgange og skønne lokaler vil ligge grobunden for en fortryllende dag. På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan I derfor opleve en fuldendt bryllupspakke. 

Vi kan ikke garantere vejret eller vinden. Til gengæld kan vi garantere, at naturen omkring Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er på sit smukkeste. Sådan så jeres bryllups- og festlokaler får det mest mageløse bagtæppe. Derudover sørger vi også for, at gastronomien er af højeste kvalitet samt lokal og økologisk, så alle gæster får en helt særlig madoplevelse, som samtidig kan nydes med god samvittighed af alle. 

Og når dagen går på held - efter at have givet det magiske “ja” midt i naturen, nydt brusende bobler langs Mølleåens bredder og kysset hinanden i skæret fra skovens farverige facetter - kan I trække jer tilbage i rolige værelser med den idylliske natur som nærmeste nabo.

Bryllup med overnatning ved å-bredden

Efter en fantastisk dag med følelserne i fokus er det essentielt at kunne trække sig tilbage til rolige rammer, hvor I kan få lov til at fordøje dagens mange indtryk. På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er det altid muligt at indlogere både jer og jeres gæster på værelser med kig til naturens fortryllende omgivelser. 

Her kan I lade søvnen indhylle jer i ro og mag. Og når øjnene slås op, og gardinerne trækkes fra, bades morgendagen i solens stråler, der langsomt spejler sig i åens glitrende overflade. Herefter venter der jer og jeres gæster en lækker morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Hvilken bedre måde kan man starte livet som nygifte på.

Ægte mad og kærlighed, naturligvis


En bryllupsfest med overnatning på Sjælland kræver den helt rette stemning - og derfor den helt rette menu. På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kommer den sjællandske skov og Mølleåen derfor helt ind i de lyse stuer og ned på tallerknerne. Her bæres jeres bryllup nemlig af lokale og økologiske råvarer i sæson, som vores dygtige kokke har sammensat til smagfulde retter i jeres bryllupsmenu. 

På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference får I og jeres gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, uanset om I ønsker traditionelle kuverter, plantebaserede og veganske retter eller andre unikke serveringer til jeres fest. 

Lad restauranten på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference fejre livets kærlighed med jeres livs menu. Sådan mener vi, at en god fest og et godt bryllup får det helt rigtige gastronomiske fundament.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference sørger for et uforglemmeligt bryllup

I er i fokus, når brylluppet holdes på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. For når det er jeres store dag, skal I kunne nyde festen og al den opmærksomhed, der tilfalder jer. Derfor er det naturligt at personalet på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference sørger for jer - fra at holde styr på parkering og kreere en bryllupsmenu til opdækning og indkvartering.

Når I holder bryllup hos Sinatur Hotel & Konference, kan I glæde jer til:

  • Smukke omgivelser af helt særlig klasse, da Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger mellem naturskøn å, skov og sø
  • Et skræddersyet program, så I kan holde bryllup på jeres præmisser
  • Vinkælder, med alt hvad festen har brug for
  • Stor terrasse med udkig til naturskøn å
  • Panoramavinduer med kig til smuk naturidyl

Med hensyn til alt det praktiske kan I også slappe helt af. Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er der nemlig:

  • Højt til loftet og plads til 150 glade bryllupsgæster
  • 60 værelser, som bryllupsgæsterne kan booke til overnatning
  • 100 gratis p-pladser og ladestander til elbil

Hold den næste fest hos Sinatur Hotel & Konference

På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan I holde alle livets fester. Fra fødselsdage og konfirmationer til julefrokoster og bryllupper. Og kommer gæsterne langvejs fra, så kan der altid bookes fest med overnatning hos Sinatur Hotel & Konference.

I kan også besøge en af vores fem andre hoteller rundt omkring i Danmark. 

I Jylland:
Haraldskær Sinatur Hotel & Konference nær Vejle
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference nær Herning

På Fyn:
Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference  på det sydvestlige Fyn
Sixtus Sinatur Hotel & Konference  ved Middelfart
Storebælt Sinatur Hotel & Konference  i Nyborg

Hør mere om et bryllup på Frederiksdal

(Hvor mange personer forventer I skal deltage? Angiv gerne evt. ønske til dato(er).)