Book nu

Fejr kærligheden i den nordsjællandske natur


Lad naturen udgøre jeres idylliske bryllupskulisse: Få taget romantiske billeder langs Mølleåens beroligende bredder, skål livet som nygifte ind med skovens forbipasserende liv og dans brudevals i skæret fra de nordsjællandske trækroner. Alt dette og mere til er muligt på Hotel Frederiksdal, der er placeret midt i den danske natur – lige dér hvor Mølleåen forbinder Furesøen med Bagsværd og Lyngby Sø.

Romantiske rammer

I Frederiksdals smukke, lyse lokaler er der kig til den grønne natur fra alle vinkler: Her kan du se de gamle både glide over åens vand, nyde synet af solens gyldne stråler i træernes toppe og beskue skovens mangfoldige liv, der udfolder sig for næsen af jer. Her kan I holde bryllup i unikke omgivelser, hvor der er fokus på nærvær og kærlighed.

Kombinationen af den maleriske omegn, de lokale råvarer og skønne øjeblikke vil lægge grobunden for en fortryllende dag, hvor I kan opleve kvalitetsrig, økologisk gastronomi, nyde brusende bobler langs Mølleåens bredder og kysse hinanden i lyset fra skovens farverige facetter. 

Ægte mad og kærlighed, naturligvis

På Frederiksdal kommer den sjællandske skov og Mølleåen helt ind i de lyse stuer og ned på tallerkenen. Her bærer jeres bryllup præg af lokale og økologiske råvarer i sæson, som vores dygtige kokke har sammensat til smagfulde retter. 

Her får I en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, uanset om I ønsker traditionelle kuverter, plantebaserede veganske retter eller andre unikke serveringer. Frederiksdals bæredygtige madkoncept kender ingen grænser – hvilket både er blevet påskønnet gennem Det Økologiske Spisemærke i sølv samt den eftertragtede Møde & Event Award 2019 for "Bedste Madkoncept". 

Gå til ro ved å-bredden

Efter en fantastisk dag med følelserne i fokus, er det essentielt at kunne trække sig tilbage til rolige rammer, hvor I kan få lov til at fordøje dagens mange indtryk. På Hotel Frederiksdal er det altid muligt at indlogere både jer og jeres gæster på naturlige værelser med kig til de fortryllende omgivelser. Her kan I lade søvnen indhylle jer i et drømmende net, alt imens naturen vogter udenfor vinduet. Og når øjnene slås op og gardinerne trækkes fra, bades morgendagen i solens generte stråler, der langsomt spejler sig i åens glitrende overflade. Hvilken bedre måde kan man starte livet som nygifte på?

Hør mere om et bryllup på Frederiksdal

(Hvor mange personer forventer I skal deltage? Angiv gerne evt. ønske til dato(er).)