Glæd dig til en julemiddag i eventyrlige omgivelser på Gl. Avernæs, hvor rammerne oser af julestemning.
Vores kokke har sammensat en 4 retters julemenu med et kærligt twist af sæsonens lokale og økologiske råvarer.
Med menuen hører naturligvis en udvalgt vinmenu til at fuldende oplevelsen.
Pr 15.oktober: Vi har pt ledige pladser d. 28. november, 6., 12. og 13. december. Få pladser tilbage d. 5. december.
4 retters julemiddag m. tilhørende vinmenu
Lynstegte færøske kammuslinger, røget jordskokke panna cotta, sprød rug, chips, syltede glaskål og karse
1. glas vin: 2021 Roero Arneis, Elisa, Piemonte
***
Stegt Helleflynder, sauteret spinat, ristede persillerødder, bolchebeder og cremesauce med brunet smør.
2. glas vin: 2022 Chablis ”Saint Pierre”, Domaine Henri Richard
***
”Wellington” af økogris fra lillegården, dansk and og svampe i sprød panko. Hertil trøffelsauce, kartoffel og gulerødder glaseret i vores egen honning.
3. glas vin: 2018 Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan
***
Tiramisu ala Gl. Avernæs med amaretto, Nyborg likør, julethe, tørret kirsebær og brunkage.
4. glas vin: Recioto de Soave, La Cappuccina, Italien
I bookingprocessen har du mulighed for at tilkøbe følgende.
Kan også bestilles ved at kontakt hotellet direkte.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold