Book nu

Lad kærligheden blomstre på Skarrildhus


På Sinaturs unikke Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference danner landets mest naturskønne omgivelser ramme om jeres bryllup. Her vil brudesløret feje henover den brolagte gårdsplads, mens den idylliske, jyske hede vil være bagtæppet for brudevalsen. I parken, omgivet af åer, enge og vandløb, kan selve vielsen stå i fuldt flor, mens jeres fælles løfter kan blomstre. For når I holder bryllup på Sinaturs unikke Skarrildhus, så vil den naturlige kærlighed stå i spidsen for jeres store dag.

Bryllup i naturskønne omgivelser

På Skarrildhus kan I fejre jeres store dag i hjertevindende omgivelser. Her omfavner naturens egne rammer jeres bryllup, og sørger for at sætte fokus på nærvær og kærlighed hele dagen igennem.

Her kan I give hinanden jeres livslange løfter i den grønne dal, danse kærligheden ind i de gamle, idylliske lokaler og starte første dag som nygifte midt i den jyske hede.

Kombinationen af den jyske hedes maleriske omgivelser, områdets bæredygtige smage og jeres strålende øjeblikke vil lægge grobunden for et fortryllende bryllup i kærlighedens tegn. Hos Skarrildhus vil I opleve kvalitetsrig, økologisk gastronomi, nyde brusende bobler i vuggende græsdale og kysse hinanden i lyset fra trækronerne.

Prisvindende madkoncept

Skarrildhus er en gammel herregård, der er omgivet af rislende åer og grønne bakkedale. Den nærliggende omegn inddrages så vidt muligt i den daglige magi, og det er en kernesag for os at skabe gode oplevelser på naturens præmisser. De lokale råvarer i sæson er med til at diktere menukortet, hvor 60-90 % af mad- og drikkevarer er økologiske.

Det tætte samarbejde med lokale leverandører og brugen af økologiske råvarer bringer naturlige, unikke måltider til jeres bryllup, som I kan nyde i første parket til livlige vandløb, bakkede ådale og fejende bøgetræer. 

Hotellets madkoncept gav Skarrildhus og de 5 øvrige hoteller i Sinatur Hotel & Konference den eftertragtede Kursuslex Award for "Bedste Madkoncept" i 2019.

Bryllup med overnatning

Efter en indtryksrig dag med følelserne i fokus er det essentielt at kunne trække sig tilbage til fredfyldte rammer, hvor tiden kan stå stille. Hos Hotel Skarrildhus er det muligt at indlogere både jer og jeres gæster på harmoniske værelser med hjertevarm atmosfære. 

Her kan søvnen indhylle jer i et drømmende net, alt imens naturen vogter lige udenfor vinduet. Og når gardinerne trækkes fra dagen efter, kan I alle nyde den idylliske udsigt til den dugfriske, jyske skov. 

Her byder kvidrende fugle jer godmorgen, alt imens naturens fortryllende liv udfolder sig for næsen af jer. Hvilken bedre måde kan man starte livet som nygifte på?

Hør mere om et bryllup på Skarrildhus

(Hvor mange personer forventer I ca. at blive? Angiv gerne evt. ønsker til dato.)