Book nu

Skarrildhus - et fortryllende hotel nær Herning

Følg den brusende Karstoft Å: Op, ned, frem og tilbage i det midtjyske landskab. Midt på den jyske hede løber åen igennem den smukke hotelpark ved Hotel Skarrildhus. Her omringes det klare vand af farverige Rhododendroner, dugfriskt græs og træbelagte havebroer. De maleriske omgivelser sørger for, at alt på Skarrildhus emmer af fred og harmoni – både den idylliske hotelpark og hotellets smukke, lyse rum. Så træk stikket, og snup en naturlig pause på et af Hernings mest afslappende hoteller.

 

Hernings naturlige hotel

Blandt skove, enge, åer og vandløb ligger det smukke Hotel Skarrildhus diskret placeret midt på den jyske hede. Derfor foregår det meste også på naturens præmisser, når hotelgæsterne nyder et afslappende ophold på den tidligere herregård. Vores ambition er nemlig at aflaste den fantastiske, lokale natur så meget som muligt, da den giver så meget til hotellet. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at reducere vores CO2-aftryk. Fx ved at samle vores indkøb, så vi får leveret varer færre gange og ved udelukkende at anvende grøn strøm. Og når du sætter dig til bords i vores hyggelige restaurant, kan du også fylde maven med god, samvittighedsfuld gourmet. Her er de sprøde grøntsager fra den lokale producent, krydderierne er plukket ved vores næringsrige å, mens kvægene er opdrættet på den jyske hede.

 

Mad fra Herning-området

Naturen er ikke til at komme udenom på Hotel Skarrildhus – og hvorfor skulle man også det? Her kan du både spise den, fiske i den, cykle langs den og sejle på den. Vi prøver således at bringe naturen i spil så meget som muligt hver eneste dag. Den danske natur er utrolig næringsrig, og dét nyder vi fuldt ud på Sinaturs Hotel Skarrildhus. Her serverer vi lækre, lokale råvarer, hvor 60 til 90 procent af maden er økologisk og kommer fra lokale leverandører. Det har blandt andet indbragt Det Økologiske Spisemærke i sølv samt den eftertragtede Kursuslex Award for "Bedste Madkoncept" i 2019. Så tag et ophold på Hotel Skarrildhus, og lad dig friste af det naturlige – du finder ikke noget bedre. 

 

Værelser i første parket til naturen

Når du overnatter på Hotel Skarrildhus, så overnatter du midt i naturen – bogstavelig talt. Vi mener, at naturens magi kan give os mere overskud og ro, og det afspejler Skarrildhus’ værelser: De er lyse, og alle med en betagende stemning, der skabes af det skønne lysindfald fra den omkringliggende natur. De fleste af hotellets rum har også udsigt til den maleriske park, hvor blomster, planter og dyr lever vildt. Her skabes nogle af landet bedste rammer for en dyb og drømmende søvn, alt imens naturen vogter lige udenfor vinduet.

 

Et hotel nær Herning og Brande

Hotel Skarrildhus er nabo til store hedestrækninger, rislende vandløb, bakkede ådale, frodige plantager og hjertervarmer byer. Her skal du gøre dig selv den tjeneste og nyde de omkringliggende naturoplevelser, som alle kredser om områdets mange åer. Hvad med en hyggelig spadsertur langs strækningen af Karstoft Å? Eller en fisketur på den vandrige Skjern Å? Lokalområdets storslåede natur giver besøgende på Skarrildhus naturoplevelser i særklasse, hvor fænomenale motiver og helt frisk luft er en garanti i sig selv. 

Hvis du alligevel trænger til luftforandring, så ligger Hotel Skarrildhus kun 20 minutters kørsel fra Herning by, hvor alt lige fra spektakulære musikoplevelser til betagende udsigter finder sted. Som gæst på Hotel Skarrildhus kan du også følge Brande Å til den rolige by Brande med brostensbelagte torve og gamle kirker. Her, blandt farverige gavlmalerier og idylliske gader, er det nærmest umuligt ikke at komme ned i tempo.

 

Beliggenhed på kortet

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er beliggende midt på den jyske hede med blot 20 minutters kørsel til Herning og 35 minutters kørsel til Billund lufthavn.