Book nu

Vores beliggenhed


På Skarrildhus i Skarrild syd for Herning kan du opleve naturen på nærmeste hold. Hotellet ligger midt på den jyske hede - midt iblandt skovens træer. Kartoft Å løber igennem hotellets park, der med åens rislen og de mange store rhododendroner nærmest indbyder til ro, eftertanke og anderledes tankegange i en ellers travl hverdag.

Fra hotellet er der let adgang til hele den jyske hede, som byder på naturoplevelser og -aktiviteter for alle. Vi ligger også i fin afstand til motorvejsnettet, så du hurtigt og nemt kan komme hertil.

Derudover ligger Herning kun ca. 20 minutters kørsel fra hotellet. Her finder du et aktivt handelsliv, events, koncerter, messer og meget mere.

Herning

Herning er kendt for sine store messer og mange koncerter i absolut topklasse. Men ud over de mange kulturelle arrangementer, finder du også et aktivt byliv i Herning centrum. De mere end 150 forretninger, caféer og specialbutikker, står alle klar til at sikre en go' handel og at du som besøgende får en god oplevelse. 

Oplev Herning

Afstand: 25 min. i bil

Afstand: 25 min. i bil

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Kunstnerparret Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum rummer ca. 4.000 af parrets værker og giver et imponerende indtryk af de to store danske maleres arbejde. Museet blev indviet i 1976 og er i 1993 blevet udvidet.

Besøg CHPEA Museum

HEART

Herning Museum of Contemporary Art byder på en stor samling af danske og internationale kunstnere og et væld af forskellige udstillinger. Kombinér besøget med en nat på Skarrildhus.

Besøg HEART

Afstand: 20 min. i bil

Afstand: 35 min. i bil

LEGOLAND

Kombinér dit ophold på Skarrildhus, med en legelig oplevelse i LEGOLAND. Parken har mere end 50 forlystelser for børn og voksne. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der masser sjov og oplevelser for alle aldre.

Besøg LEGOLAND

LEGO House

Er du på jagt efter den ultimative LEGO oplevelse, så besøg oplevelseshuset LEGO House. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 millioner LEGO klodser, som indbyder alle der elsker LEGO til at lege med.

LEGO House

Afstand: 35 min. i bil

Afstand: 3 km

Deep Forest Art Land

En smuk gåtur fra Skarrildhus ligger Deep Forest Art Land, også kaldet Skovsnogen. Dér kan du sætte fantasien løs og opleve fantastisk kunst året rundt i den smukke skov. Her er der lagt op til en magisk oplevelse, du ikke finder mange andre steder. Der er både mulighed for at booke guidede ture, og mulighed for at man selv kan udforske skovkunsten på egen hånd.

Oplev Deep Forest Art Land

Tag en svømmetur

Hvad er mere forfriskende end et et dyp i bølgen blå? Du skal ikke alt for langt væk fra hotellet for at hoppe i det blå en varm sommerdag.

I nærheden af Skarrildhus ligger Arnborg Badesø kun 10 minutters kørsel fra hotellet. Badesøen har hyggelige græsarealer og badebro.
45 minutter fra hotellet kan du opleve skønne Bork Havn Strand ved fjorden. Her flokkes både småbørnsfamilier og surfere pga. den lave vandstand.
Kun 1 time væk ligger det vilde Vesterhav, hvor vi anbefaler at køre til Ringkøbing og hoppe i ved Hvide Sande og Søndervig for en dukkert.

Afstand: 20 min. i bil

Jyllands Park Zoo

I Danmarks hyggeligeste zoo kan du opleve omkring 350 dyr og mange sjove legeområder for de mindste. Få en anderledes og eksotisk dag i zoo med hele familien. 

 

 

Besøg Jyllands Park Zoo

Ringkøbing

Besøg den gamle købstad Ringkøbing, hvor der er oplevelser for alle aldre. Tag på en herlig køretur rundt om Ringkøbing Fjord, og gør stop ved de vestjyske whiskymestre Stauning Whisky eller i oplevelsesparken Naturkraft.

Afstand: 1 time i bil

Beliggenhed på kortet

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er beliggende midt på den jyske hede med blot 20 minutters kørsel til Herning og 35 minutters kørsel til Billund lufthavn.

Besøg smukke Skarrildhus

Møder og konferencer
Tlf.: +45 9719 6233 / E-mail: skarrildhus@sinatur.dk
 
Værelser eller ophold
Book hotelophold