Book nu
Vores beliggenhed

I skovens dybe, stille ro

 

På Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference ved Herning kan du opleve naturen på nærmeste hold. Hotellet ligger midt på den jyske hede - midt iblandt skovens træer. Kartofte Å løber igennem hotellets park, der med åens rislen og de mange store rhododendroner nærmest indbyder til ro, eftertanke og anderledes tankegange i en ellers travl hverdag.

Fra hotellet er der let adgang til hele den jyske hede, som byder på naturoplevelser og -aktiviteter for alle. Vi ligger også i fin afstand til motorvejsnettet, så du hurtigt og nemt kan komme hertil.

Derudover ligger Herning kun ca. 20 minutters kørsel fra hotellet. Her finder du et aktivt handelsliv, events, koncerter, messer og meget mere.

 

 

Læs mere
Booking af møder og konferencer
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
9719 6233
Booking af værelser eller ophold

Meget mere end store events

Herning er kendt for sine store messer og mange koncerter i absolut topklasse. Men ud over de mange kulturelle arrangementer, finder du også et aktivt byliv i Herning centrum. De mere end 150 forretninger, caféer og specialbutikker, står alle klar til at sikre en go' handel og at du som besøgende får en god oplevelse. 

Du kan læse mere om seværdigheder i Herning og omegn her.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Kunstnerparret Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum rummer ca. 4.000 af parrets værker og giver et imponerende indtryk af de to store danske maleres arbejde. Museet blev indviet i 1976 og er i 1993 blevet udvidet. 

HEART

HEART byder på en stor samling af danske og internationale kunstnere og et væld af forskellige udstillinger. Kombinér besøget med en nat på Skarrildhus.

LEGOLAND

Kombinér dit ophold på Skarrildhus Sinatur Hotel & Koncerence, med en legelig oplevelse i LEGOLAND. Parken har mere end 50 forlystelser for børn og voksne. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der masser sjov og oplevelser for alle.

LEGO House

Er du på jagt efter den ultimative LEGO oplevelse, så besøg oplevelseshuset LEGO House. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 millioner LEGO klodser, som indbyder alle der elsker LEGO til at lege med.

Beliggenhed på kortet

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er beliggende midt på den jyske hede med blot 20 minutters kørsel til Herning og 35 minutters kørsel til Billund lufthavn.