Book nu

Weekendophold i Jylland


Lad stressen prelle af og tankerne vandre, mens du spadserer langs hvide sandstrande, cykler på historiske veje, hører åens rislen og nyder kolde forfriskninger i hjertevarme naturomgivelser. Hos Sinatur vil dit weekendophold i Jylland indeholde et væld af afstressende muligheder i naturen, som kan få dig helt ned i gear - uanset om du er på en familietur eller et romantisk weekendophold for to.

Spørgsmålet er bare: Skal dit weekendophold i Jylland være nær Herning eller Vejle? Sinatur har placeret hoteller i begge naturskønne områder, og du kan derfor læse meget mere om vores to jyske perler her på siden.

Romantisk weekendophold på Hotel Haraldskær

Sinaturs Hotel Haraldskær finder du midt i sydjyllands grønne skov, bag gyldne klitter og kun få minutters kørsel fra Vejle by. Her vogter hotellet over nærområdet med sine grønne tilgange - hvilket du som gæst vil kunne mærke på mest særlig vis. Vi forsøger nemlig at reducere vores CO2-aftryk ved at anvende grøn strøm og kun servere sæsonbestemt mad fra vores dørtrin i hotellets restaurant.

De grønne tilgange under Haraldskærs røde tegl er samtidig langt fra noget, der holder dig fra et luksus weekendophold - tværtimod. Du vil blandt andet kunne nyde en lækker morgenbuffet i første parket til morgensolen, der kaster sit lys over områdets naturskønne omgivelser.

Efterfølgende kan du berige dit weekendophold med spændende oplevelser i smuk natur og komme tilbage til dampende gourmet om aftenen. Restauranten i Haraldskærs rummelige stuer og hyggelige kælder serverer nemlig kompromisløs mad dagen lang, der forkæler alle sanser ved at dufte spektakulært, smage fantastisk og se ganske magisk ud.

Et hotelophold nær Vejle

Vil du gerne suge energien til dig fra den livlige bymidte? Opdage Vejles lokale seværdigheder på egen hånd? Eller udforske de charmerende sydjyske byer i eget tempo? Så er Hotel Haraldskær og dets nærområde et naturligt valg til dit næste weekendophold i Jylland.

Fra Hotel Haraldskær er der kun få kilometer til Vejles gamle bygninger og livlige luft. Her kan du gå på opdagelse i ukendte miljøer og få et friskt pust i hverdagen. Skal tempoet ned, så ligger der også charmerende opland rundt om Haraldskær, hvor du kan besøge alt fra stationsbyen Børkop og den hyggelige Egtved-by til Jelling, hvor du kan få et kig til de gamle Jellingesten.

Kommer du langvejs fra, eller går dit weekendophold videre til nye eventyr? Så ligger Hotel Haraldskær også kun 25 minutters kørsel fra Danmarks næststørste lufthavn i Billund.

Dejligt ophold på Hotel Skarrildhus

 

Midt på den jyske hede, blandt farverige rhododendroner og i ly for bøgeskovens grønne skråninger, ligger Sinaturs Hotel Skarrildhus. Her vil du få et dejligt ophold med gode muligheder for skønne spadsereture langs Grejsdalen slyngende breder og historiske cykeleventyrer rundt til egnens fordumsskatter. Når du booker et weekendophold på Hotel Skarrildhus er der derfor gode muligheder for at få det bedste weekendophold i de bedste omgivelser - du befinder dig nemlig midt i Danmarks Naturpark.

Hotel Skarrildhus er lig med idyl på den jyske hede samt mad, der harmonisk er sammensat af egnens egne skatte. Hotellets restaurant serverer nemlig gastronomi i særklasse af økologiske råvarer fra lokale leverandører. På den måde sætter hotellet et mindre klimaaftryk, mens maden stadig efterladte er stort indtryk hos - det gælder både den lækre morgenbuffet, eftermiddagskaffen og aftensmåltidet.

Et hotelophold nær Herning og Brande

Er du til mageløse musikoplevelser, uberørte udsigter eller rolige rekreativer, der får dig til at koble fra? Så kan du nå det hele fra Hotel Skarrildhus og nærområdet. Med en kørsel på 20 minutter gennem det jyske landskab kan du nå den driftige stemning i Herning by, hvor alt fra specialbutikker og større musikevents kan underholde.

Du kan også følge åen til den rolige by Brande, hvor charmerende bygninger, snoede gader og opstemte områder kan agere kulisse for en god dagstur langt væk fra hverdagens stress. Nær hotellet kan du også nyde en spadseretur langs Karstoft Å eller starte dagen med en frisk fisketur på den store Skjern Å. Her hos Skarrildhus er det nærmest umuligt ikke at komme ned i tempo.

Et dejligt ophold med mad fra de jyske spisekamre

Uanset om du befinder dig i Hotel Haraldskærs hyggelige kælder eller blandt de historiske kulisser under Skarrildhus’ tage, så kan du være sikker på at indtage lækker mad, mens I nyder udsigten til enten lækre strande, bakkede landskaber eller brusende ådale. 

Sinaturs to jyske hoteller er nemlig smukt beliggende midt i den danske natur - og netop derfor gør vi også alt for at holde den lige så naturskøn. Vi henter for eksempel svampe fra Haraldskærskov, i stedet for at få dem fløjet ind, og vi forsøder livet nær Herning med honning fra hotellets egne bistader. Samtidig kender vi alle vores genboer godt, og på den måde kan vi få kyllinger fra Hopballe Mølle og velhængte udskæringer fra flere af nabogårdene. Sådan, mener vi, der kommer det bedste ud af den omkringliggende natur – og netop derfor giver vi også tilbage ved at smide overskydende mad tilbage i komposten.

Sinaturs naturlige tilgange har indbragt Det Økologiske Spisemærke i sølv samt den eftertragtede Kursuslex Award for "Bedste Madkoncept" i 2019. Så vil du gerne prøve et grønnere weekendophold i Jylland på en oplagt destination? Så tag et kig på Sinaturs to jyske hoteller, Haraldskær og Skarrildhus. Her vil du komme ned i gear, mens du lader dig friste af det naturlige – der findes nemlig ikke noget bedre.

Tre enestående stykker af Fyn

Er Fyn på din rejseplan, har vi tre helt unikke hoteller, du kan lade batterierne op på. Uanset hvilket hotel du vælger, vil du få et dejligt ophold, der bygger på en afslappende atmosfære midt i den fynske natur.