Book nu
Vores beliggenhed

Tæt på det hele

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger midt i den nordsjællandske natur, hvor Mølleåen forbinder Furesøen, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Vi ligger lige dér langs åens bredder, hvor københavnere i århundreder har valfartet på udflugt. Det er der god grund til, for her er usædvanligt skønt.

Fra de lyse lokaler kan I se livet sejle forbi på åen, nyde årstiderne i de gamle trækroner og bruge tiden på vores store terrasse, når vejret tillader det. I kan også vove jer ud på gåture eller tage en sejlads på vandet, når I har brug for at lade batterierne op.

Fra Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference har du let adgang til hele Nordsjælland og motorvejsnettet. Blot 10 minutters kørsel fra den fredelige idyl finder du Kongens Lyngby, og på 25 minutter når du centrum af København.

Læs mere
Booking af møder og konferencer
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
4585 4333
Booking af værelser eller ophold

Masser af muligheder

Lyngby Hovedgade udgør hjertet af Kongens Lyngby og var oprindeligt en del af kongevejen til Nordsjælland. I dag er gaden fyldt med shoppingmuligheder og det er også her du finder Magasin. Derudover huser Lyngby Storcenter mere end 100 butikker og flere caféer, hvor du kan gøre dine indkøb og slå dig ned og tage en pause.   

Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana Museum of Modern Art et et internationalt kunstmuseum, hvor kunsten, naturen og arkitekturen mødes i en enestående samspil, der tiltrækker gæster fra  hele verden og gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt.

Museet ligger desuden i naturskønne omgivelser med store panoramavinduer direkte ud til Øresund. 

Kanoudlejning

Om du har et par timer eller en hel dag til rådighed, er en kanotur på Mølleåen en skøn måde at nyde naturen på sammen med familie eller venner. Her forenes naturens ro og stilhed med samvær på bedste vis og du kommer nemt til både Furesøen og Lyngby Sø.

Kanoer kan lejes i kanoudlejningen.

Tivoli

Den mere end 175 år gamle have i hjertet af København byder på oplevelser for alle. Gå en hyggelig tur i haven og nyd de mange sanseindtryk eller få vind i håret i en af de mange hæsblæsende forlystelser, der sætter fart over feltet. Havens mange scener afholder desuden et væld af arrangementer og koncerter i løbet af året.

Kombinér dit besøg i haven med en overnatning på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.

Beliggenhed på kortet

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Lyngby centrum. Her finder du både S-togs linjer og til- og frakørsel til  Helsingørmotorvejen. Og på bare 20 minutter står du midt i København.