Book nu

Gl. Avernæs - et naturskønt hotel på Fyn


Lad de snoede grusveje føre dig til det sydvestlige hjørne af Fyn: Langs skønne kyster, forbi gamle bindingsværkshuse og gennem gyldne kornmarker. Her er der seværdigheder og naturoplevelser i særklasse, der samler familien og bringer alle helt ned i gear. Og når du trænger til et hvil, kan du trygt trække dig tilbage til Sinaturs historiske Hotel Gl. Averrnæs, hvor Sydfyns naturskønne charme unægtelig kommer til sin fulde ret. 

 

Et af de mest charmerende hoteller på Fyn

På den lille halvø Helnæs, er den sydfynske charme ikke til at komme udenom: Her er frodige bakker, smilende fynboer og det ene bindingsværkshus efter det andet. Hvor end du kigger hen, vil de hjertevarme omgivelser møde dig med åbne arme – og det har Hotel Gl. Avernæs valgt at benytte sig af. Her bliver hotellet nemlig drevet gennem den næringsrige omegn, hvilket blandt andet betyder at de lokale fødevarer sætter præmissen for hotellets menukort. Samtidig hylder Hotel Gl. Avernæs Sydfyns givende natur ved at lade gæsterne få et kig til enten den grønne park, den bakkede lund eller den krystalblå Helgenæsbugt, som spiller en stor rolle i den daglige magi på hotellet.

 

Et hotel med et bæredygtigt mindset

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference bliver drevet ud fra den omgivende naturs præmisser. Vi mener, at naturen er en af de største gaver, vi kan få, og derfor ville det være helt hen i skoven ikke at tage højde for den. Af den grund er det en kernesag for Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference at gøre brug af den fantastiske, sydfynske natur og samtidig passe godt på den. Du kan derfor være sikker på at få serveret Sydfyn på en tallerken, hvor lokale råvarer og hjemmedyrkede smagsvarianter giver dig en grøn madoplevelse i særklasse. Samtidig bestræber Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference sig på at aflaste den givende natur så meget som muligt ved fx kun at anvende grøn strøm og sortere al vores affald. 

 

Værelser midt i den danske natur

I Hotel Gl. Avernæs’ historiske bygninger kan gæsterne overnatte på lyse værelser under buede lofter og hvælvet stukkatur. Her, midt i den sydfynske natur, skaber værelserne en følelse af fred og harmoni. Der er nemlig ingen uro, støj eller lydgener, da din nærmeste nabo er Helgenæsbugten og den bakkede lund – hvilket de lyse vinduer også giver kig til. Så tag en velfortjent pause, pust ud og lad dig synke ned i de lyse værelser og den bløde seng.

Et enestående hotel på Sydfyn

Hotel Gl. Avernæs’ karakteristiske, pudsede tårn og gamle bindingsværker er smukt placeret lige der, hvor Helnæsbugten, Lillebælt og Det Sydfynske Øhav mødes. Det giver hotellet en fantastisk udsigt til havets bølgende bevægelser, så langt øjet rækker. Det klare vand står samtidig i smuk kontrast til de nærliggende Bobakker og deres kuperede, grønne terræn. Her kan du om vinteren med fordel tage en lang vandretur, få en kold næse og én på opleveren, når isen arbejder sig vej gennem Lillebælt. Om sommeren fyldes duften af skønne nuancer, når naturen omkring Hotel Gl. Avernæs byder på et væld af blomster: Bakketidsler, Maj-Gøgeurt og Hvidtjørn – for bare at nævne nogle få. Samtidig males Helnæs Made lyserød af de smukke blomster, i takt med at de første Grågæs begynder at kigge frem. 

Hvis du leder efter grønne oplevelser og minder, vil du hurtigt opdage, at Hotel Gl. Avernæs er i en liga for sig selv.