Book nu

Lige dér, hvor det hele begynder


Gl. Avernæs ligger på en halvø mellem Lillebælt og Helnæsbugten - lige dér, hvor Det Sydfynske Øhav begynder. Hotellet ligger langt fra alfarvej, og Gl. Avernæs er et oplagt sted at mødes til læring, fordybelse og forkælelse.

Naturen ligger for jeres fødder, og i parken, i lunden eller på Helnæsbugtens rolige vand har I rig mulighed for at inddrage naturen i jeres arrangement. Nyd omgivelserne, udfold jeres kreative evner, fyld lungerne med frisk luft - og smag på Sydfyn.

Vi ligger som sagt langt fra alfarvej, men vi ligger langt fra isoleret. E20 kan nås på en halv times tid, Assens by, der byder på et væld af kunst og kultur, ligger et lille kvarter fra Gl. Avernernæs’ tårne og bindingsværk.

Assens

Assens er en by fuld af kunst og liv, og fremstår i dag som en velbevaret købstad med mange historiske bygninger og mindre bymiljøer, som bidrager til fortællingen om den gamle købstad. Byen byder i dag på et hav af oplevelser året rundt. Fra Æble- og Muslingefestival til koncerter og udstillinger. Bliv foreksempel en oplevelse rigere på et af Museum Vestfyns forskellige udstillinger i byen.

Med mere end 50 specialforretninger finder du også det du lige mangler i byens gågade.

Oplev Assens

Afstand: 15 min. i bil

Afstand: 45 min. i bil

Egeskov Slot

Oplev Danmarks magiske have med nogle af Europas bedst bevarede vandborge, der ligger idyllisk placeret i en park, som desuden har vundet adskillige havepriser.

Egeskov Slot byder på eventyrlige oplevelser for alle aldre, og slottet fra 1500-tallet emmer af historie. Kombinér besøget med et ophold på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference.

Oplev Egeskov Slot

Faaborg Museum

Faaborg Museum er en lille perle af et museum, der forener det ypperste, kunsten, arkitekturen og  dansk design havde at byde på for godt 100 år siden. Med værker af malere som Frits Syberg, Johannes Larsen og Peter Hansen er der masser af kunst at dykke ned i, mens arkitekten Carl Petersens bygning er mere end et besøg værd for de arkitektur-interesserede.

Oplev Faaborg Museum

Afstand: 35 min. i bil

Lokale gårdbutikker

Tag på opdagelse i det kulinariske Fyn, og mød Danmarks lokale købmænd. Hvis du selv er lidt af en madnørd, der elsker den gode historie bag dine råvarer, så vil de fynske gårdbutikker være som slikbutikker. Kvaliteten er høj, servicen er varm og du vil med garanti få en god historie om, hvordan butikkens råvarer er kommet fra jord til bord. 

Fyns små og store gårdbutikker er et besøg værd, og de er fyldt med lækre og spiselige souvenirs, som du kan tage med hjem, som et godt minde fra Fyn.

Oplev fynske gårdbutikker

Brug naturen

På Gl. Avernæs er der udendørsaktiviteter lige ude for døren, som du ikke behøver at køre langt i bil efter. Om du er den aktive type, den konkurencemindede type eller blot ønsker at nyde den friske sommerluft, så har vi uden tvivl noget for dig: Outdoor fitness, kajakroning, Stand Up Paddle, havespil, svømme-, løbe- og cykelture.

Afstand: 5 min. på gåben

Beliggenhed på kortet

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference ligger i det sydvestlige hjørne af Fyn med 15 minutters kørsel til Assens og 35 minutters kørsel til motorvej E20.

Besøg historiske Gl. Avernæs

Møder og konferencer
Tlf.: 6373 7373 / E-mail: glavernaes@sinatur.dk
 
Værelser eller ophold
Book hotelophold