Book nu
Vores beliggenhed

Lige dér, hvor det hele begynder

Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference ligger i det sydvestlige hjørne af Fyn - lige dér, hvor Det Sydfynske Øhav begynder. Hotellet ligger langt fra alfarvej, og Gl. Avernæs er et oplagt sted at mødes til læring, fordybelse og forkælelse.

Naturen ligger for jeres fødder, og i parken, i lunden eller på Helnæsbugtens rolige vand har I rig mulighed for at inddrage naturen i jeres arrangement. Nyd omgivelserne, udfold jeres kreative evner, fyld lungerne med frisk luft - og smag på Sydfyn.

Vi ligger som sagt langt fra alfarvej, men vi ligger langt fra isoleret. E20 kan nås på en halv times tid, Assens by, der byder på et væld af kunst og kultur, ligger et lille kvarter fra Gl. Avernernæs’ tårne og bindingsværk.

Læs mere
Booking af møder og konferencer
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
6373 7373
Booking af værelser eller ophold

En by fuld af kunst og liv

Assens fremstår i dag som en velbevaret købstad med mange historiske bygninger og mindre bymiljøer, som bidrager til fortællingen om den gamle købstad. Byen byder i dag på et hav af oplevelser året rundt. Fra Æble- og Muslingefestival til koncerter og udstillinger. Bliv foreksempel en oplevelse rigere på et af Museum Vestfyns forskellige udstillinger i byen.

Med mere end 50 specialforretninger finder du også det du lige mangler i byens gågade.

 

Egeskov Slot

Egeskov Slot byder på eventyrlige oplevelser for alle aldre, og slottet fra 1500-tallet emmer af historie. Kombinér besøget med et ophold på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference.

Faaborg Museum

Faaborg Museum er en lille perle af et museum, der forener det ypperste, kunsten, arkitekturen og  danskdesign havde at byde på for godt 100 år siden. Med værker af malere som Frits Syberg, Johannes Larsen og Peter Hansen er der masser af kunst at dykke ned i, mens arkitekten Carl Petersens bygning er mere end besøg værd for de arkitektur-interesserede.

Beliggenhed på kortet

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference ligger i det sydvestlige hjørne af Fyn med 15 minutters kørsel til Assens og 35 minutters kørsel til motorvej E20.