Book nu

Hold kærlighedsfest i Vejle Ådal


Midt i de grønne, jyske bakkedale ligger det naturhvide gods, Haraldskær. Her kan I danse brudevals i historiske rammer, tage billeder ved åens beroligende bredder og skåle livet som nygifte ind i forgrunden til de historiske herregårdsstuer. På Sinaturs unikke Hotel Haraldskær, der er placeret midt i den danske natur, kan I lade de hjertevarme omgivelser danne ramme om jeres hjertelige dag.

Sid til bords med naturen

Gastronomien på Haraldskær spænder vidt og bredt: Fra simple appetizers i lyse stuer til heftig gastronomi i hvælvede kældre. Her er der noget for enhver smag: Traditionelle kuverter, plantebaserede veganerretter og andre unikke serveringer. Det eneste, der ikke er foranderligt, er, at Haraldskær aldrig går på kompromis med hverken smag eller æstetik. 

Den sydjyske omegn og den unikke idyl, der hviler over dalen, vil vi gøre alt for at bevare. Netop derfor får I og jeres gæster primært serveret lækre, lokale og økologiske råvarer i sæson. Haraldskær, og de øvrige fem hoteller i Sinaturkæden, har nemlig Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Sinatur Hotel & Konference har ligeledes vundet den eftertragtede Møde & Event Award for "Bedste Madkoncept" i 2019. Glæd jer derfor til at sætte tænderne i lækre, naturlige måltider på jeres store dag.

Oplev et bryllup i fuldt flor

De smukke, grønne omgivelser, som Haraldskær befinder sig i, er de magiske rammer, som jeres bryllup fortjener. Kombinationen af sydjyske omgivelser, lokale råvarer og maleriske lokaler vil lægge grobunden for en fortryllende dag med fuld forkælelse for jer og jeres gæster. 

På Haraldskær er der nemlig fokus på nærvær, kærlighed og høj kvalitet. Kvalitetsrig gastronomi, brusende bobler i vandkanten og kærlige kys i lyset fra trækronerne. Alt dette og mere til er muligt på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, når du, din elskede og jeres gæster skal følges ad på denne store dag.

Gå til ro med naturen

Efter en uforglemmelig dag fyldt med kærlighed i overflod, er det essentielt at kunne trække sig tilbage til fredfyldte rammer, hvor tiden kan stå stille og øjeblikkene erindres. På Haraldskær kan både I og jeres gæster få en god nats søvn på naturtro, harmoniske værelser. De hjertevarme rum indbyder til søvnens drømmende net, alt imens naturen vogter lige udenfor vinduet. Når morgenen atter oprinder, kan I alle nyde den idylliske udsigt til Vejle Ådals uforstyrrede landskab, hvor åens rislende vand ønsker jer godmorgen. Hvilken bedre måde kan man starte livet som nygifte på?

Hør mere om et bryllup på Haraldskær

(Hvor mange personer forventer I at blive? Angiv gerne evt. ønsker til dato.)