Book nu

Mødetyper

Hold møder ude af huset


På Haraldskær Sinatur Hotel & Konference får du hyggelig renæssancestemning og store naturoplevelser. Med alt inden for AV-udstyr og teknik og ikke mindst en udsigt til Vejle Ådals bakkede landskab, er der rig mulighed for at få nye perspektiver på dit næste møde. 

Nedenfor finder du fire eksempler på mødetyper, som vi typisk bygger vores tilbud op om. Skulle de ikke dække dit behov, er vi altid klar til at lave en skræddersyet løsning til dig. Alle vores mødepakker inkluderer plenumlokale og standard AV-udstyr, fri wifi, isvand og frisk frugt ved mødelokalet og gratis parkering.
Vi tilbyder forskellige former for mødeaktiviteter, som kan sætte prikken over i'et på en dag ude af huset.

Dagsmøde kl. 08.00-17.00

Et dagsmøde inkluderer formiddagskaffe/te med brød, tilbehør og frisk frugt, frokost med økologiske specialiteter samt eftermiddagskaffe/te med kage. Alt er hjemmelavet og baseret på økologiske og lokale råvarer i sæson.

 

Heldagsmøde kl. 08.00-22.00

Et heldagsmøde inkluderer formiddagskaffe/te med brød, tilbehør og frisk frugt, frokost med økologiske specialiteter, eftermiddagskaffe/te med kage samt 2-retters middag efter køkkenchefens valg.
Alt er hjemmelavet og baseret på økologiske og lokale råvarer i sæson

Døgnmøde kl. 08.00-08.00

Et døgnmøde inkluderer formiddagskaffe/te med brød, tilbehør og frisk frugt, frokost med økologiske specialiteter, eftermiddagskaffe/te med kage, 2-retters middag efter køkkenchefens valg, overnatning samt morgenmad.
Alt er hjemmelavet og baseret på økologiske og lokale råvarer i sæson

2-dags møde kl. 08.00-16.00

Et 2-dags møde døgnmøde inkluderer formiddagskaffe/te med brød, tilbehør og frisk frugt, frokost med økologiske specialiteter på begge dage, eftermiddagskaffe/te med kage på begge dage, 2-retters middag efter køkkenchefens valg, overnatning samt morgenmad begge dage. Alt er hjemmelavet og baseret på økologiske og lokale råvarer i sæson

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller udfylde nedenstående kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Dine præferencer