Book nu

Kærlighedsfest i den fynske vandkant


Lad Fænøsunds idylliske bølger og Hindgavlskovenes grønne trækroner være hovedvidner til jeres store kærlighedsfest. For når I holder bryllup på Hotel Sixtus, er I placeret midt i den fynske natur, hvor nogle af landets mest stemningsfulde omgivelser danner ramme om jeres store dag.

Sixtus’ hvide mure, røde tegl og fortryllende panoramavinduer ligger harmonisk på den fynske halvø Hindsgavl lige ud til Fænøsund. Hotellet er smukt placeret midt i de blå og grønne omgivelser og ligger i første parket til naturens eskapader. 

Nyd en naturlig tilgang til kærlighed

Den nærliggende, fynske omegn inddrages så meget som muligt i de retter, der serveres. På Sixtus og resten af Sinaturs hoteller får vi en stor del af vores råvarer leveret økologisk og fra lokale leverandører. Og det er med til at give jer en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige - uanset om I ønsker traditionelle kuverter, plantebaserede veganske retter eller andre unikke serveringer.

Bryllupskort 2022

Bryllup ved vandet 2023

Giv din søvn hjerterum

Efter en pulserende dag med følelserne i fokus, er det essentielt at kunne trække sig tilbage til fredfyldte rammer. På Sixtus er det muligt at indlogere både jer og jeres gæster på lyse, harmoniske værelser - alle med en afslappende og hjertevarm atmosfære.

Her kan du lade søvnen indhylle dig i et drømmende net, alt imens naturen vogter udenfor vinduet. Og når morgendagen oprinder, og du så slår øjnene op, så kan du trække gardinerne fra og nyde den idylliske udsigt og glæde dig til at sætte dig til rette ved et lækkert morgenbord fuld af hjemmelavede specialiteter.

Hør mere om et bryllup på Sixtus

(Hvor mange personer forventer I ca. at blive? Angiv gerne evt. ønsker til dato.)