Book nu

Sixtus - et grønt hotel i Middelfart


Lige midt i Danmark - hvor Fænøsund møder den fynske halvø Hindsgavl – finder du Sixtus Sinatur Hotel & Konference. Her breder panoramavinduerne sig ud foran sundets brusende vand, mens de frodige Hindsgavlskove tårner op i baggrunden. Det er tæt på umuligt at finde en bedre placering; Her er hotelgæsterne omgivet af grønne skove, artsrige vådområder og hyggelige havnebyer.

 

Middelfarts naturlige hotel

Med Sixtus Sinatur Hotel & Konference har du et af de mest særprægede hoteller i Middelfart – og selv bygningens ydre vidner om det. Her står den naturhvide herskabsvilla i smuk kontrast til tagets røde tegl, bakkens grønne farve og sundets blå nuancer. Men hotellets særprægethed står ikke alene, og det er de omkringliggende omgivelser, der skal have størst fortjeneste for den daglige magi på Sixtus. Den natur, som omkranser hotellet, er nemlig med til at sørge for maden, udsigten og mange af hotellets materialer. Her spiser du naturen, sover i den og giver dét tilbage til den, som efterfølgende er tilovers.

 

Lokale kerneværdier

Hos Sixtus Sinatur Hotel & Konference er naturen en kernesag, og derfor vil vi gøre alt for at behandle den ordentligt. Netop derfor er de fleste af vores madvarer fra Middelfart og omegn. Du kan derfor være sikker på at få en tallerken, der emmer af Lillebælt, Trekantsområdet og Fyn. Sixtus Sinatur Hotel & Konference glæder sig til at byde dig og dine nærmeste velkommen til gastronomi i verdensklasse og bæredygtighed udenfor alle grænser. 

 

Søvn i naturlige rammer

Værelserne på Hotel Sixtus har fokus på dit velbefindende. Derfor er alle rummene også holdt i lyse nuancer og varme undertoner, der får dig til at slappe helt af. Her kan du lade blikket dvæle ved et af de store vinduer, hvor naturen udfolder sig på anden side af glasset: Der er både kig til Lillebælts vuggende bevægelser og skovens vilde liv. Du kan også kaste et blik ned ad kystvejen, hvor der ligger hyggelige villaer, skagensgule facader og lange træbroer, der forsvinder ned sundet. Hos Hotel Sixtus er dagene rolige, omgivelserne naturlige og vejrtrækningerne dybe. 

Et hotel nær Middelfart og omegn

Hotel Sixtus ligger tæt på både by og bælt. Det betyder at området byder på fantastiske oplevelser til lands, til vands og under overfladen. Du kan blandt andet bruge Fænøsunds dybe og strømrige løb til dykning, lystfiskeri, kajak og meget mere. Her er rig mulighed for nye, spændende oplevelser, da sundets klare dybder bevidner om arkæologiske fund og skibsvrag fra flere verdenskrigene. På det tørre grundlag kan du også besøge Hindsgavlskovene, hvor de rekreative dyrehaver giver en fantastisk grobund til svampe, insekter og et utal af blomsterarter. Her kommer konstant nye træer og buske til, hvilket gør området omkring Hotel Sixtus til næringsrigt natureventyr. 

Blot 1,5 kilometer fra hotellet ligger den hyggelige havneby, Middelfart. Her kan du købe brugskunst, økologiske råvarer og meget mere i de gamle handelshuse, eller tage en spadseretur parallelt med Lillebælt. Hvor end du befinder dig i den gamle havneby, er der altid kig til broen eller det brusende sund – hvilket giver en helt speciel, maritim stemning, du ikke finder andre steder.