Book nu

Julefrokost på Sixtus

Jul ved det fynske sund


Overgiv jer til charmerende julestemning på den fynske halvø Hindsgavl. Bliv betaget af udsigten direkte ud til Fænøsund, som kun gør den gastronomiske oplevelse endnu større. Vi er drevet af den bæredygtige tanke, og det gælder også i vores køkkener, hvor vi primært benytter os af gode lokale råvarer i sæson. Derudover er vi stolte indehavere af Det Økologiske Spisemærke i sølv, der er din garanti for 60-90% økologi. 

 

Julemenu

Julefryd i 4 serveringer ved bordet

1. servering
• Julesild efter alle kunstens forskrifter
• Håndpillede rejer med sauce tatar
• Dansk laks med dild
• Vesterhavets rødspættefilleter med rørt
remoulade på syltet pickles og hertil citron

2. servering
• Julepostej fra egen opskrift med tørsaltet bacon,
stegte svampe og henkogte rødbeder fra de
fynske marker
• Æbleflæsk på efterårsæbler med spæk
• Tarteletter som mormor ville lave dem - måske
med et lille twist

3. Servering
• Saltet gourmetgris fra skønne Svendborg med
puffede svær
• Duet på velfærdsfjerkræ med smag af juletoner.
Hertil fyldt andesauce og stegte kartofler
• Salat på sæsonens friske råvarer efter alle
julens traditioner

4. Servering
• Danske, økologiske oste med
knækbrød og hjemmesylte fra årstiden
• Risalamande med syltet kirsebær

Pris pr. kuvert kr. 395,-
min. 4 pers

 

Julebuffet

Ønsker du et alternativ til vores julemenu, så kontakt hotellet for at høre nærmere om dine muligheder. Vi serverer julebuffet for minimum 25 personer. 

 

Tryghed for dig

Vi følger naturligvis myndighedernes og HORESTAs anbefalinger og vejledninger for at skabe tryghed for dig og gør alt, hvad vi kan, for at gøre dit besøg til en god og smittefri oplevelse.

Send en forespørgsel

Kontakt os for mere info, priser og detaljer for jeres julearrangement på 64 41 19 99 eller sixtus@sinatur.dk. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vender vi retur hurtigst muligt. 

(Angiv gerne, hvor mange personer I er samt evt. ønsker til dato.)