Book nu

Skarrildhus: Grøn idyl på den jyske hede

Du mærker den med det samme, du ankommer: Naturen. Som viser sig fra sin absolut smukkeste side både i og omkring Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference. Her velkommer den store park både arbejdende og ferierende med enorme rhododendronbuske og smukke åløb, der sætter trumf på idyllen.

Indvendigt venter grønne tankegange forklædt i herskabelige stuer og charmerende møde- samt konferencelokaler. Samtidig spirer den ansvarlige gastronomi i hotellets hyggelige og nyrenoverede restaurant. Skarrildhus er en ansvarlig og ganske særlig pakke.

SkarrildhusMap
Book selv dit møde eller konferenceophold

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference ligger omgivet af skov, park, enge, åer og vandløb - midt på den jyske hede. Og vi trækker den naturlige beliggenhed med ind i hotellet, ved at alt fra værelser og sengepladser til faciliteter og konferencelokaler tilgodeser både dine behov såvel som naturens. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en smuk bryllupsfest eller dejlig middag for to, så har vi de grønne rammer, der kan gøre dit arrangement til en stor succes.

80 værelser
145 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
11 mødelokaler
Max 150 personer i største lokale
Gratis parkering og 4 ladestandere til elbil, som kan benyttes via Clever abonnement

Kom og nyd skoven

De flotte gamle rhododendron'er i parken blomstrer ligenu. Gå en tur i parken og slut af med en hygge stund på hotellet.

Vi frister med kaffe, frokost, afternoon tea eller middag. Hvis vejret tillader det, serverer vi udenfor i den gamle gårdplads under trækronernes dansen.

Læs mere om vores restaurant og vores menuer>> her

Værelser

Alle vores værelser er indrettet i en lys og enkelt stil og rummer alt, hvad du har behov for under dit ophold. Værelserne varierer i størrelse afhængig af kategori. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Restauranten

Vores restaurant gennemgik en større renovering i 2018, hvor ønsket var at bringe naturen med indenfor og skabe et særligt rum for store gastronomiske oplevelse. 

Se mere om vores restaurant og menuer

Mødelokaler

Vi har 11 dejlige lyse og rummelige mødelokaler, som er udstyret med alt, hvad I får brug for i løbet af dagen. 

Se mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Gårdspladsen

På den hyggelige gårdsplads kan du slå dig ned og nyde en kop kaffe eller et koldt glas hvidvin på en lun sommerdag. 

Midt på den jyske hede

Når vi siger, at vi ligger midt på den jyske hede og er omgivet af skov, park og smuk natur, er det ikke helt løgn. 

Træd i pedalerne og gå på opdagelse

Hop op på Sinatur-cyklen og kør afsted på opdagelse i vores naturskønne områder, der byder på både skov og park. Du kan frit låne vores cykler under dit ophold hos os. 

Langt over standard

"Det var langt over den standard, som man normalt får i Danmark. Alt klappede præcis som planlagt, maden var simpelthen fantastisk med hjemmelavede, velsmagende specialiteter, vi havde dejlige omgivelser og værelser - samt ikke mindst et meget imødekommende og venligt personale. Alle deltagere var meget imponerede over den meget høje standard."
Claus Hebor
Marketingspecialist, Profilers.dk

Altid stor fleksibilitet

"Når jeg afholder udviklingsforløb for ledere, er det svært at holde et fast program, men hos Sinatur er der altid stor fleksibilitet. Det gør, at jeg kan holde fokus på det, jeg er her for."
Christian Alstrup
CEO, Alstrup Vision

En ganske grøn pakke på Skarrildhus


Alt, du ser på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, er designet, organiseret og implementeret til at være gavnligt for dig og naturen. Sådan får du en grøn pakke hele vejen igennem - uanset om du skal til et mindre møde eller checke ind for en hel weekend.

Deltag i vores naturlige møder

På Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, der ligger midt på den jyske hede, kan erhvervslivet få nye idéer. Hos Sinatur mener vi nemlig, at de grønne og skønne omgivelser kan bidrage med fornyet energi ved at agere grobund for nye tanker og processer for alle dele af erhvervslivet. Netop derfor er vores møder og konferencer lige så skønne som naturen udenfor.

Vi holder udelukkende møder og konferencer på et naturligt grundlag, der afgiver en minimal CO2-udledning samt et minimalt ressourcetræk på naturen. Uanset om du benytter hotellets store Aaskov-sal eller det mindre mødelokale, Dalgaskanalen, kan du være sikker på, at måde rummet, strømmen og forplejningen lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold.

Smag på den gode gastronomi

Maden smager af mere, når den er lavet med omhu. Derfor har vi et ansvarligt madkoncept, hvor vores kokke udelukkende bruger lokale og økologiske råvarer. Sådan serverer vi det bedste, den jyske hede og den omkringliggende, naturlige madkammer kan byde på.

Vores menuer skifter også, i takt med råvarerne skifter. Derfor kan du altid komme og få en god, ny oplevelser, når vi disker op med årstidens lækkerier. Dén bæredygtige, anderledes og smagfulde tankegang har blandt andet givet os  ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv.

Bliv en del af Skarrildhus’ fællesskab

Skarrildhus SInatur Hotel & Konference og resten af Sinaturs hoteller er med, der hvor bæredygtige tiltag lever. Vi  investerer løbende i flere bæredygtighedstiltag, der kan begynde at spire, så vi kan bliver ved med at passe på naturen på bedste vis. Og som gæst på Hotel Skarrildhus kan du være med.

Du kan blandt andet booke dit naturlige møde og få en firmaaftale hos os. Eller hvad med bare at opleve, hvordan et grønnere hotelophold føles? Uanset hvordan du booker hos Sinaturs, så får du en plads i et større, naturligt handlefællesskab. Velkommen til.

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
+45 9719 6233
skarrildhus@sinatur.dk