Book nu

Kom med indenfor

Naturlige mødelokaler tæt på København


Oplev idylliske, funktionelle og, ikke mindst, naturlige mødelokaler på Frederiksdal. Her byder hotellets anderledes rammer velkommen til jeres virksomhed, projektgruppe eller afdeling. For i et mødelokale på Frederiksdal er I tæt på Københavns fordele uden at opleve byens forstyrrelser. Langs Mølleåens breder er der nemlig højt til loftet og god plads til armbevægelser i diskussioner såvel som vidensudvekslinger. Book derfor plads til dit møde inden for Sinaturs hotel Frederiksdals fredelige vægge.

 

Book dit møde her

Oplev mødelokaler i fred og ro nær København

Er I en lille faggruppe? En større afdeling på 20? Eller måske en hel forsamling på op til 150 mennesker? Så har Frederiksdal god plads til jer. Vi har nemlig 12 møde- og konferencelokaler, der alle har masser af plads og rum til spirende tanker og højtravende spørgsmål. Samtidig giver hotellets store ruder og lyse lokaler et godt arbejdsmiljø, hvor ideer og diskussioner frit kan flyde – i takt med Mølleå, der risler stille lige udenfor vinduet.


Selvom hotellet kun findes mindre end 10 minutters kørsel fra Lyngby centrum og blot  20 minutter fra København, så kan du altså mærke energien skifte i de naturlige rammer. Ved at komme væk fra kontoret, bilstøjens stress og byens jag kan du og dine kolleger opleve nye og fornødne tankegange, der med garanti vil kaste resultater af sig til de fremtidige arbejdsdage.

Furesøen

Furesøen er et stort, lyst lokale med egen terrasse og udsigt til den smukke Mølleå.

undefined   Ubord: 38 personer

undefined  Skolebord: 120 personer

undefined  Biograf: 150 personer

undefined   1 bord: 32 personer

undefined  Grupper: 96 personer

Mølleåen

Lokalet har egen terrasse og store vinduer med kig til åen.

undefined   Ubord: 26 personer

undefined  Skolebord: 50 personer

undefined  Biograf: 60 personer

undefined   1 bord: 20 personer

undefined  Grupper: 32 personer

Bagsværd Sø

Et stort og lyst lokale med stor privat terasse og hyggeligt kaffeområde.

undefined   Ubord: 26 personer

undefined  Skolebord: 48 personer

undefined  Biograf: 50 personer

undefined   1 bord: 24 personer

undefined  Grupper: 32 personer

Lyngby Sø

undefined   Ubord: 20 personer

undefined  Skolebord: 34 personer

undefined  Biograf: 50 personer

undefined   1 bord: 20 personer

undefined  Grupper: 32 personer

Verandastuen

Verandastuen har højt til loftet og store vinduer med Mølleåsudsigt.

undefined   Ubord: 16 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 40 personer

undefined   1 bord: 16 personer

undefined  Grupper: 24 personer

Villa Frederiksdal

Villa Frederiksdal består af et plenumlokale, Vejle Sø, og et mindre lokale, Frederiksdal, der kan deles i to og benyttes som grupperum. I Vejle Sø gælder følgende mødeopstillinger:

undefined   Ubord: 18 personer

undefined  Skolebord: 24 personer

undefined  Biograf: 40 personer

undefined   1 bord: 20 personer

undefined  Grupper: 24 personer

Book mødelokaler til dine behov

Du og dine kolleger vil ikke kunne se skoven for bare træer, når I holder møde langs Mølleåen. Det mener vi både bogstaveligt og figurativt hos Sinaturs hotel Frederiksdal. Vi er nemlig naturlige eksperter i at dække behovene til et væld af møder - alt imens vores hotel er omringet af smukke, grønne træer i den livlige løvskov.

Når du holder møde hos Frederiksdal, sørger vi konsekvent for, at der er alt, hvad der er behov for. Det betyder blandt andet, at det nyeste AV-udstyr er indenfor rækkevidde, at du har fri adgang til forfriskende isvand og smagfuld frugt, samt at du kan nyde godt af hotellets omgivelser, der fungerer som et inspirerende bagtæppe på alle årstider. Det, mener vi, kan forny enhver energi i møder såvel som pauser.

Altid fantastisk forplejning

Hos Frederiksdal tager vi forplejning alvorligt uanset om du er møde-, konference- eller hotelgæst. Ligegyldigt hvor gode diskussionerne og mødeoplæggene er, så ved vi, at mad også kan gøre underværker – så der skuffer Hotel Frederiksdal ikke. Vi laver derfor gerne lækker mad til jer, der tager udgangspunkt i vores egen urtehave, bistader, blomme- og æbletræer samt lokale leverandører. Så kan I få lov at smage på det, der blandt andet har givet os Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Lad derfor naturen give fornyet energi til jeres møde ved at få serveret særlige og ærlige retter fra lokalområdets naturlige madkamre. Dét kan I kun finde hos Frederiksdal. 

Prøv en pause hos Frederiksdal

Hos Frederiksdal kan du og dine kolleger få et afbræk fra den travle hverdag uden at gå i stå med arbejdet. Vores naturlige tilgange, der flyder med mødeaktiviteter og inspirerende rammer, kan nemlig give skarpe resultater.

Hos Frederiksdal kan I derfor holde møde i de rammer, der passer til jer. I kan blandt andet samles i vores hyggelige vinkælder eller gøre brug af Verandastuen, der giver jer fornyet sund fornuft. Og trænger I til det, så kan I også tage en tur ud i det blå til en aktiv teambuilding-øvelse eller nøjes beundre den omkringliggende natur, der helt automatisk giver et naturligt pusterum til arbejdet.

Hos Sinatur kan du og dine kolleger nemt mærke effekten af gode naturlige ramme. Og det betaler sig.