Book nu

Cykelophold

De danske omgivelser tilbyder oplevelser i verdensklasse, idet du hopper på cyklen og tager oppakningen med på bagagebæreren. Herhjemme kan du nemlig nyde din cykelferie langs bakkede skovdale, i den gyldne strandkant eller tæt på det pulserende byliv. Og selvom du er så glad for din cykel, så vil du unægtelig trænge til en pause og opfyldning af depoterne – og hvilket bedre sted at gøre det, end midt i naturen på et af Sinaturs cykelvenlige hoteller?


Alle cykelruter fører til Sinatur

Hvor end du befinder dig i det skønne, danske land, så fører vejene til Sinatur. Vores naturskønne hoteller ligger nemlig rundt om i hele landet, og det er derfor muligt at blive forkælet af vores grønne tilgang, uanset om du cykler på de fynske, jyske eller sjællandske landeveje. 

Vi guider dig gerne ud på de bedste ruter i vores lokalområder.

Sund dig med Sinaturs cykelpakke

Når du hopper fra cyklen og over på et af vores idylliske hoteller, så vil vi gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen. Vi har sammensat en lækker cykelpakke, der gælder på udvalgte hoteller, og som med garanti vil gøre dig køreklar til morgendagens cykeltur i det danske land. 

Med en cykelpakke får du:

  • 1 x overnatning i standard dobbeltværelse
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x 2-retters middag
  • 1 x madpakke til turen samt frugt og en vand

Pris pr. person fra 1.049,- i et standard dobbeltværelse 
Ønsker du enkeltværelse tillægges 200 kr.

Gælder kun på Sinatur Storebælt.

Ønsker du at besøge flere af vores hoteller og måske tage den smukke cykeltur mellem dem, så kontakt os endelig og forhør dig om mulighederne.

 

Vi er medlem af BikeFriends

Hos Sinatur er du garanteret en helt særlig behandling, når du som cykelgæst besøger et af vores hoteller. Flere af vores hoteller er nemlig medlem af netværket BikeFriends, der gør noget ekstra for dig som cykelgæst på cykelferie i Danmark. Hvis du derfor lægger ruten forbi et af vores hoteller, vil vi gerne agere servicestation for dig ved kvit og frit at stille forskelligt cykelgrej til rådighed som fx cykelpumpe, lappegrej og gode råd om ruter. Og så har vi naturligvis et aflåst sted, vi kan opbevare din cykel, når du ikke skal bruge den.

Du har også mulighed for at leje cykler på vores hoteller, hvis du ikke har medbragt din egen.