Book nu

Festlokaler i naturlige rammer


Fest er oplivende stunder og godt humør, nærværende snakke og at danse som aldrig før. Fest er farver og kulørte øjeblikke, som kræver store rammer med plads til nuancer. Og dét finder du hos Sinatur.

Vi har seks hoteller - alle placeret forskellige steder rundt i den danske natur – med festlokaler i fuldt flor og mad i særklasse. I Sinaturs unikke og naturlige rammer kan du og dine nærmeste skabe festlige minder.

Lej festlokaler året rundt – Danmark rundt

Jylland, Fyn eller Sjælland. Du bestemmer, hvor din fest skal holdes. Uanset om du vil invitere til fejring i de varme sommermåneder eller den mørke vinter, så kan du leje festlokaler hos Sinatur i alle de danske landsdele.

 

Jylland

Du kan blandt andet invitere dine nærmeste til Hotel Skarrildhus, midt på den jyske hede nær Herning, hvor den rustikke herregård og overdådige park står klar til at danne ramme om et væld af skønne øjeblikke. Festlighederne kan også skåles ind blandt bakkede ådale og under prægtige bøgetræer på det historiske Hotel Haraldskær i Vejle.

 

Afhold fest i Jylland

Fyn

Vil du hellere invitere de nærmeste til det fynske øhav, har vi hele 3 hoteller at vælge imellem. På Østfyn kan I holde fester på Hotel Storebælt i det magiske natskær fra broen. Tæt på Middelfart kan I byde op til dans i den naturhvide herskabsvilla, Hotel Sixtus, der emmer af historisk charme. Og i den mere sydlige ende af Fyn kan I besøge Hotel Gl. Avernæs, der tager dig og dine gæster med indenfor i charmerende bindingsværker, der ligger i første parket til den krystalklare bugt. Her, mellem Lillebælt og Helnæsbugten, vil dine festlige minder blive husket.

Afhold fest på Fyn

Sjælland

Slår du dine folder på Sjælland, eller tænker du blot, at græsset er grønnere på øen? Så vil du kun få det bekræftet på Hotel Frederiksdal. For enden af den naturgroede Frederiksdalsvej vil du kunne byde gæster indenfor til nordsjællandsk nostalgi – lige ved kanten af Mølleåen. Her vil de festlige øjeblikke komme flydende i én lind strøm.

Afhold fest på Sjælland

Festlokaler til enhver lejlighed

Kontakt vores hoteller

Sommerfest i vandkanten

Se kjolens skørt flagre i den lune sommerbrise, mærk hvordan den rislende vin afkøler, og oplev den røde sol forsvinde ned i sundets blå vand. Der er ikke noget som danske sommeraftner – især ikke, når de tilbringes med venner og familie. Hos Sinatur kender vi til vigtigheden af at nyde de gyldne øjeblikke, og derfor stiller vi gerne vores naturskønne lokaler og smagfulde mad til rådighed, når du skal holde sommerfest. Her er vandets magiske effekt en sikker vinder, og heldigvis ligger flere af Sinaturs hoteller i første parket til enten sund, sø eller bugt.

Sixtus’ og det brusende sund
Frederiksdal og den betagende skovsø
Gl. Avernæs og den krystalklare bugt

Julefrokost i den magiske skov

Følg sporet i sneen, og lad dig fortrylle af bøgetræernes hvide silhuetter. En julefrokost midt i skoven er både magisk og medrivende, når gamle venner og nære familiemedlemmer samles. Her kan den varme stemning få lov at sprede sig, mens mørket roligt sænker sig udenfor vinduet. Og uanset hvilken landsdel du foretrækker, kan du lade julefreden sænke blandt trækroner og vilde dyr. Mange af Sinaturs hoteller ligger nemlig midt i en af de prægtige, danske skove eller i udkanten af et naturskønt, grønt bælte.

Haraldskær og den magiske Vistrup Skov
Skarrildhus og den hyggelige Aaskov
Storebælt og den gamle Slipshavn Skov

Skal vi danne rammen om din næste fest?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)