Book nu

Mød Sinatur på Folkemødet 2023

Sinatur Mad og Mødested


Også i år kan du besøge os på Folkemødet på Bornholm. Fra den 15. - 17. juni kan du finde os i Allinge på Bornholm, hvor vi i smukke omgivelser er med til at finde løsninger på fælles samfundsudfordringer og lader os inspirere til vores fremtidige arbejde for naturen. 

Du kan bestille bord i vores hyggelige restaurant eller besøge Spiseriet  med den flotteste udsigt over Østersøen. Vi har naturligvis også Mad ud af teltet hvis du ønsker at nyde vores gastronomiske oplevelser i egne rammer. 

Sinatur Spiseriet

Vi sætter en ære i at sammensætte menuer på naturens præmisser. Det betyder blandt andet, at vi kun bruger frugt og grønt, der er i sæson, og at vi handler lokalt og økologisk. Vi kæmper hver dag for at vise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. 

Se menuen her 

(I streetfood området)

Frokost i restauranten

Nyd en skøn frokost i restauranten med en af Folkemødets bedste udsigter. I restauranten kan få højbelagt sommer-smørrebrød og re-thinking food og delikatesser på dåse. 

Se menuen her

Book bord allerede nu

Aftensmad i restauranten

Spis en lækker 3-retters menu i Sinaturs restaurant. Vores dygtige kokke har sammensat en lækker menu bygget op omkring sæsonens friske råvarer. 

Se menuen her

Book bord allerede nu

Skal vi danne rammen om dit arrangement?

Vi har gjort det nemt for dig at afholde reception eller andet arrangement på Folkemødet og tilbyder et komplet koncept, hvor du og dine gæster blot skal dukke op. Så sørger vi for alt andet.

Ønsker du at afholde arrangement i jeres egne rammer, og ønsker at gøre det nemt så kan vi helt sikkert også hjælpe.

Kontakt os direkte og få en snak med Hasse om jeres muligheder. Klik her

Find os i Kampeløkke Havn

Du finder Mad- og Mødestedet i det grønne område lige ved Domen i Kampeløkke Havn.
Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 76 49 60 00 eller sende en mail til likv@sinatur.dk