Menu
da
en
Forplejning

Vi er forplejningsfanatikere

Når I besøger Gl. Avernæs, kan I se frem til at smage på Fyn – og det skal I glæde jer til. I Sinatur går vi op i bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Det betyder blandt andet, at vi er aktive i kampen mod madspild, vi har et bronzemærke i økologi, og vi lader lokale råvarer i sæson sætte menuen. Det gør slet ikke noget, for vi har nemlig nogle helt enestående bønder, producenter og slagtere hernede.

Køre der græsser ved Gl. Avernæs

Vores svinekød er krogmodnet ’Gourmetgris’ fra Svendborg, som er kendetegnet ved flotte marmoreringer og god smag. Vores lam er ’Sydfynske Lam’ fra Gudme, hvor en særlig kødfuld race giver en helt fantastisk smagsoplevelse. De friskopgravede frilandskartofler får vi fra naboen Regnar, som er kendt vidt og bredt for sin fanatiske tilgang til kartoffeldyrkning, og vi får koldpressede rapsolier i verdensklasse fra vores vestfynske ven Peter. Sådan kunne vi heldigvis blive ved, og det er I forhåbentlig ikke i tvivl om, når I smager på maden.

Vi kan tilbyde at holde dine konferencer, heldagsmøder, dagsmøder, døgnmøder og hvad du ellers kan finde på. Ring, skriv, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

Start planlægningen af dit møde - kontakt os her

(Indtast det tlf nummer vi kan fange dig på)
(Skriv din besked her)