Book nu

Forplejning

Vi er forplejningsfanatikere


Når I besøger Gl. Avernæs, kan I se frem til at smage på Fyn – og det skal I glæde jer til. I Sinatur går vi op i bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Det betyder blandt andet, at vi er aktive i kampen mod madspild, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi lader lokale råvarer i sæson sætte menuen. Det gør slet ikke noget, for vi har nemlig nogle helt enestående bønder, producenter og slagtere hernede.

Lokale råvarer

Vores svinekød er krogmodnet ’Gourmetgris’ fra Svendborg, som er kendetegnet ved flotte marmoreringer og god smag. Vores lam er ’Sydfynske Lam’ fra Gudme, hvor en særlig kødfuld race giver en helt fantastisk smagsoplevelse. De friskopgravede frilandskartofler får vi fra naboen Regnar, som er kendt vidt og bredt for sin fanatiske tilgang til kartoffeldyrkning, og vi får koldpressede rapsolier i verdensklasse fra vores vestfynske ven Peter. Sådan kunne vi heldigvis blive ved, og det er I forhåbentlig ikke i tvivl om, når I smager på maden.

Vores madkoncept

Økologi for naturen

Det giver kun god mening, at vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, når vi efterstræber at drive hoteller med et bæredygtigt mindset og på naturens præmisser. Økologi er nemlig ikke kun godt for naturen, fordi de økologiske landmænd bruger mindre gødning, men ifølge Økologisk Landsforening, også fordi der er 30% flere vilde dyr og planter på og omkring de økologiske marker. Læs mere om vores økologiske profil.

Ønsker du forplejning med holdning, kan vi tilbyde at holde dine konferencer, heldagsmøder, dagsmøder, døgnmøder og hvad du ellers kan finde på. Ring, skriv, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.