https://www.sinatur.dk/medarbejderkampagne/moed-emil-brun-der-koordinerer-planlaegger-og-soerger-for-at-gaesterne-faar-det-bedste-ophold/
Book nu

Mød Emil Brun - der koordinerer, planlægger og sørger for, at gæsterne får det bedste ophold


Emil Brun er receptions- og konferencekoordinator i Sinatur Frederiksdal. Han har været en del af Sinatur Hotel & Konference i fem år og noget af det, der har overrasket ham mest er, hvor seriøs og ambitiøs Sinatur Hotel & Konference er omkring at have en positiv indvirkning på verden. Det inspirerer ham, når han hver dag sørger for, at konferencegæsterne får den bedste oplevelse på hotellet. 


Hvorfor arbejder du i Sinatur? 
“Jeg begyndte i Sinatur, da jeg studerede serviceøkonom. Her tog vores hotelchef mig under vingerne. Og han tilbød mig, at fortsætte. Hurtigt blev jeg mere og mere inkluderet og blev også klogere på, hvad det er, Sinatur gerne vil. Her gik det op for mig, at Sinatur ikke er som andre hoteller. Der er et højere formål end at drive hotel med fokus på at tjene penge. Vi prøver at være innovative i forhold til de bæredygtige tiltag og prøver at inkludere alle.” 


Hvad er det bedste ved at være en del af Sinatur? 
“Det er ansvaret, friheden og fleksibiliteten. Den tiltro der er til medarbejderne og til at de ved, hvad de laver.” 


Hvad betyder det for dig, at Sinatur arbejder med at blive en mere bæredygtig og ansvarlig hotelkæde?
“Det betyder meget. Jeg har ikke prøvet før, at det på samme måde har fyldt på mine tidligere arbejdspladser. Så at komme ud et sted, hvor de tager det alvorligt, synes jeg er inspirerende. Det med at tage det med sig, at prøve at have en positiv indvirkning på verden, at give noget videre og prøve at gøre verden bedre, det er vi gode til og det er inspirerende.” 


Hvad betyder naturen for dig? 
“Jeg har altid været glad for naturen. Den frihed og ro, der er i naturen, har jeg altid søgt hen imod. Det er rart at kunne slippe væk fra den travle hverdag og komme ud i naturen.” 


Er du glad når, når du går på arbejde? 
“Ja, det vil jeg sige, at jeg er. Alle har både gode og dårlige dage, men hvis jeg har en dårlig dag, så varer den aldrig særligt længe. Jeg har nogle fantastiske kolleger, som er gode til at løfte en op.” 


Hvad er du blevet mest overrasket over, mens du har arbejdet hos Sinatur? 
“Det mest overraskende er nok, hvor seriøs Sinatur er med bæredygtighedsstrategien og hvor meget det betyder i hverdagen. Da jeg først begyndte i Sinatur forstod jeg ikke helt, hvor meget det var en del af Sinatur Hotel & Konference og hvor ambitiøse de faktisk var. Vi medarbejdere har hele tiden i vores tanker, hvordan vi gør tingene selv i de små ting. Man husker at have det med i alle projekter.” 


Hvis du skal anbefale Sinatur til andre, hvad vil du så fremhæve? 
“Jeg vil bestemt anbefale Sinatur, hvis man som menneske har en ambition om at gøre verden grønnere. Og hvis man har et ønske om at være på en arbejdsplads, hvor man får ansvar, bliver hørt, hvor der er et godt fællesskab og hvor man føler sig velkommen.”