Book nu

Dagsmøder designet til dig


Med udkig til Mølleåens betagende bredder, Storebælts legende lys eller Jyllands henrivende heder kan du og dine kolleger holde møde. På hvert af vores seks hoteller, der er placeret forskellige steder rundt om i det danske land, er der nemlig helt særlige lokaler og faciliteter, der kan danne ramme om det perfekte dagsmøde.

Her er alt fra det nyeste AV-udstyr, gratis WiFi og et væld af lokaler til mageløse måltider og blændende udsigter. På den måde kan du få skræddersyet en løsning hos Sinatur Hotel & Konference, der passer perfekt til netop dine behov

Her er alt fra det nyeste AV-udstyr, gratis WiFi og et væld af lokaler til mageløse måltider og blændende udsigter. På den måde kan du få skræddersyet en løsning hos Sinatur, der passer perfekt til netop jeres behov.

Sammensæt selv dagsmøder

Hos Sinatur Hotel & Konference går vi op i, at vores rammer skaber værdi. Og det kan de gøre på mange måder. Derfor tilbyder vi først og fremmest, at du og dine kolleger kan lave jeres egne rammer sammen og kridte banen op. Det betyder, at I selv bestemmer, hvornår pauserne skal lægges ind, om I skal prøve kræfter med nogle sjove mødeaktiviteter, eller om I vil trække mødet udenfor for en stund.

På alle vores hoteller er der højt til loftet og langt til den nærmeste faste regel, så derfor vil vi altid sætte mødeprogrammet efter jeres ønsker. I skal derfor blot kontakte os og fortælle om jeres behov, og så vil vi bygge et uforpligtende tilbud til dine heldagsmøder.

Hold dagsmøder midt i den rolige natur

Forestil dig at holde dit næste dagsmøde i de mest idylliske og inspirerende omgivelser, hvor naturens ro og skønhed danner rammen om din arbejdsdag. Hos Sinatur Hotel & Konference har vi nemlig skabt et unikt mødemiljø, hvor du kan kombinere forretning med fornøjelse og nyde godt af naturens beroligende effekt.

Vores dagsmødepakker er skræddersyede til at give dig og dit team en produktiv og mindeværdig dag. Men det er naturen, der virkelig sætter scenen. Uanset om du holder møde i vores lyse og luftige lokaler med udsigt ud over de grønne omgivelser, eller du vælger at tage en pause og gå en tur langs de naturskønne stier, vil du opleve, hvordan naturen kan inspirere.

Vi tror på, at de bedste idéer ofte opstår, når du trækker stikket fra den travle hverdag og giver plads til ro og refleksion. Derfor inviterer vi dig til at holde dit næste dagsmøde hos os – midt i den rolige natur. 

Se vores naturskønne venues her

Dagsmøder i rummelige og lyse mødelokaler

Hos Sinatur Hotel & Konference byder vi alle velkommen til vores dagsmøder – uanset om du repræsenterer en mindre gruppe eller en større forsamling. Vores konferencelokaler er designet til at rumme alt fra intime møder på to personer til store konferencer med op til 300 deltagere. 

Vores alsidige møde- og konferencelokaler er skræddersyede til at imødekomme en bred vifte af behov og kan tilpasses efter jeres specifikke krav. Med vores fleksible indretning kan vi nemt skabe den perfekte ramme for jeres dagsmøde, uanset om I har brug for et klassisk mødelokale, et kreativt rum til brainstorming eller en stor sal til præsentationer.

Hos Sinatur Hotel & Konference forstår vi, at hvert møde er unikt, og vi stræber efter at skabe de mest optimale omgivelser for jeres dagsmøde. Så lad os sammen skabe et inspirerende og produktivt rum for jeres næste dagsmøde i vores rummelige lokaler.

Dagsmøder med plads til pusterum i pausen

Hos Sinatur Hotel & Konference forstår vi vigtigheden i at tage et pusterum i pausen. Efter en dag fyldt med præsentationer, møder og dialoger er det vigtigt at få genopladet batterierne. Derfor tilbyder vi også en række mødeaktiviteter, som kan hjælpe med at genopfriske kroppen.

Vi tilbyder eksempelvis en bred vifte af lækre madoplevelser lige uden for mødelokalet i vores naturskønne omgivelser. Fra snobrød og varme popcorn til cremede supper, friskbagt pandebrød og varm kakao med skumfiduser. Vi tilbyder også blindsmagning, ølsmagning eller vinsmagning. Eller hvad med en tur på hesteryg, segway eller cykel, hvor I virkelig kan opleve egnen og trække frisk luft i lungerne?

Hos Sinatur Hotel & Konference er det jer, der bestemmer, hvordan dagsmødet skal forløbe. Vi tror på, at pauser, der er tilpasset jeres behov, kan give fornyet energi til arbejdsdagen.

Fantastisk forplejning

Uden mad og drikke dur mødet ikke. Derfor kan du og dine kolleger altid være sikre på at få serveret dampende formiddagskaffe og te til alle møder samt hjemmebagt brød, tilbehør og frisk frugt til det tidlige morgenmøde.

Når mødet er midtvejs, vil der være frokost med hjemmelavede specialiteter fra hotellernes lokale område. Det kan være alt fra gode råvarer fra den jyske hede til friske urter fra Sjællands Mølleå. Alle vores hoteller laver nemlig kun kompromisløs mad fra de lokale spisekamre - noget, der blandt andet har givet os the Økologiske Spisemærke i sølv.

Sinaturs madkoncept

De perfekte rammer for dit dagsmøde

Når dagsmødet er ved at nå sin slutning, kan energien være på vej samme sted hen. Derfor disker vores dygtige kokke også altid op med friskbrygget eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage, mens du og dine kolleger kan gå en tur i de naturskønne omgivelser eller nyde pusterummet på en af de mange terrasser. Sådan giver vi den sidste energi et skub, så jeres møde bliver afsluttet med succes.

Derudover vil der være adgang til afkølende isvand hele dagen, så kroppen holdes i gang, og tankerne har vand nok til at spire. Og det er uanset, hvilken af vores forskellige mødepakker du vælger. Hos Sinatur Hotel & Konference vil du altid opleve fantastisk forplejning i perfekte rammer.

AV-udstyr, projektor og meget andet

Uanset om du drømmer om at afholde dit dagsmøde på første parket til den jyske hede, med udsyn til Fænøsunds brusende vand eller midt i den sjællandske skov, så er konteksten altid på plads. Du får nemlig altid – og alle steder – udstyr, teknik og de bedste services, som eksempelvis:
 

  • Det nyeste i AV-udstyr og teknik
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering
  • Mulighed for mødeaktiviteter