Book nu

Dagsmøder designet til dig


Med udkig til Mølleåens betagende breder, Storebælts legende lys eller Jyllands henrivende heder kan du og dine kolleger holde møde. På hvert af Sinaturs seks hoteller, der er placeret forskellige steder rundt om i det danske land, er der nemlig helt særlige lokaler og faciliteter, der kan danne ramme om det perfekte dagsmøde.

Her er alt fra det nyeste AV-udstyr, gratis WiFi og et væld af lokaler til mageløse måltider og blændende udsigter. På den måde kan du få skræddersyet en løsning hos Sinatur, der passer perfekt til netop jeres behov.

Sammensæt selv dagsmøder

Hos Sinatur går vi op i, at vores rammer skaber værdi. Og det kan de gøre på mange måder. Derfor tilbyder vi først og fremmest, at du og dine kolleger kan lave jeres egne rammer sammen og kridte banen op. Det betyder, at I selv bestemmer, hvornår pauserne skal lægges ind, om I skal prøve kræfter med nogle sjove mødeaktiviteter, eller om I vil trække mødet udenfor for en tid.

På alle vores hoteller er der højt til loftet og langt til den nærmeste faste regel, så derfor vil vi altid sætte mødeprogrammet efter jeres ønsker. I skal derfor blot kontakt os og fortælle om jeres behov, og så vil vi bygge et uforpligtende tilbud op til jeres næste dagsmøde.

Fantastisk forplejning

Uden mad og drikke dur mødet ikke. Derfor kan du og dine kolleger altid være sikre på at få serveret dampende formiddagskaffe og te til alle møder samt hjemmebagt brød, tilbehør og frisk frugt til det tidlige morgenmøde.

Når mødet er midtvejs, vil der være frokost med hjemmelavede specialiteter fra hotellernes lokale område. Det kan være alt fra gode råvarer fra den jyske hede til friske urter fra Sjællands Mølleå. Alle vores hoteller laver nemlig kun kompromisløs mad fra de lokale spisekamre - noget, der blandt andet har givet os the Økologiske Spisemærke i sølv.

Sinaturs madkoncept

Perfekte rammer og hjemmebagt kage

Når dagsmødet er ved at nå sin slutning, kan energien være på vej samme sted hen. Derfor disker vores dygtige kokke også altid op med frisk, fri kaffe og hjemmebagt kage, mens du og dine kolleger kan gå en tur i de naturskønne omgivelser eller nyde pusterummet på en af de mange terrasser. Sådan giver vi den sidste energi et skub, så jeres møde bliver afsluttet med succes.

Derudover vil der være adgang til afkølende isvand hele dagen, så kroppen holdes i gang, og tankerne har vand nok til at spire. Og det er uanset, hvilken af vores forskellige mødepakker du vælger. Hos Sinatur vil du altid opleve fantastisk forplejning i perfekte rammer.

AV-udstyr, projektor og meget andet

Uanset om du holder dit dagsmøde i første parket til den jyske hede, med udsyn til Fænøsunds brusende vand eller midt i den sjællandske skov, så er konteksten altid på plads. Du får nemlig altid - og alle steder - udstyr, teknik og de bedste services, som eksempelvis:
 

  • Det nyeste i AV-udstyr og teknik
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering
  • Mulighed for mødeaktiviteter