Book nu

Danmark rundt på naturens præmisser


Efter 56 dage på vandet nåede Anna og Anders endelig i mål. Reservetjener på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Anna Grud Henriksen, og hendes kæreste, Sirius-manden Anders Brix Hauser, kastede sig i juli ud i et år med fire store eventyr under titlen ”Langt Ude - Et år på Eventyr”. Anna og Anders roede Danmark rundt i kajak for, at opleve landets kyster og sætte fokus på naturen omkring os og med i rygsækkene havde Anna og Anders en række af Sinaturs grønne værdier. De levede i bogstavelig forstand på naturens præmisser og af egen kraft bevægede de sig gennem store landområder og efterlod så små aftryk som muligt.

Det blev til, i alt 1530 km. Fra Vidåslusen i Vadehavet og op, langs den jyske vestkyst til Grenen og videre ned mod Fyn. På Fyn var vi så heldige, at Anna og Anders slog et smut forbi Storebælt Sinatur Hotel & Konference for, at lade depoterne op inden deres tur omkring Sjælland. Efter 259 timer på vandet endte rejsen i Flensborg Fjord.

"Det har været en uforglemmelig oplevelse at ro Danmark rundt i kajak og fantastisk at opleve og opdage, hvor meget smuk natur og landskab, vi har herhjemme og i samme omgang blive mindet om, hvor vigtigt det er, vi passer på den!" fortæller Anders og Anna på deres Instagramside "Langt ude - et år på eventyr".

Læs pressemeddelelsen om turen her