Book nu

Fra resttekstiler til puder og tæpper


Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference åbner dørene for en ny æra af komfort og design med deres nyrenoverede værelser, der prydes af et unikt samarbejde med SheWorks Atelier. SheWorks Atelier, er en dansk designvirksomhed, der er forankret i troen på, at design ikke kun skal inspirere æstetik, men også bidrage positivt til samfundet. Sammen med hotellet er de ved at indrette hotellets 60 værelser med en smagfuld blanding af æstetik og bevidsthed for miljøet.

Hos SheWorks Atelier er filosofien enkel: at forvandle resttekstiler fra store danske møbelbrands til smukke indretningsløsninger. Disse tekstiler, der ellers ville være blevet betragtet som produktionsaffald, får nyt liv gennem SheWorks' kreative processer. Endnu mere imponerende er deres engagement i socialøkonomiske initiativer, hvor de giver kvinder på kanten af arbejdsmarkedet mulighed for beskæftigelse i deres lokale produktion i Kolding.

"Vi er glade for, at få muligheden for at arbejde sammen med en ansvarlig virksomhed som SheWorks Atelier," udtaler direktør Claus Nielsen fra Sinatur Hotel & Konference. "Bag deres arbejde, er der er et ægte engagement i at passe på vores klode, hvilket passer perfekt sammen med Sinaturs egne værdier."

Solveig Søndergaard, der er en af de to grundlæggere af SheWorks Atelier deler også sin begejstring: "Allerede ved første møde med Mark Garde, Hotelchef på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference og Maria Mayor, Housekeeping Manager på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kunne jeg mærke, at vi var et rigtig godt match. Det har været inspirerende at arbejde sammen, da de allerede har fuld forståelse for vigtigheden af at tænke mere holistisk i vores tilgang til verden, projekter og forretning. Vi drømmer også om at blive en certificeret B Corp virksomhed en dag, og vi ser dette samarbejde som et skridt i den retning."

De nye værelser på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference lover en unik oplevelse for gæsterne, der kan nyde det bedste af både komfort og samvittighed. Besøgende opfordres til at udforske de nyrenoverede værelser og lade sig inspirere af æstetikken og historien bag hvert stykke tekstil, der nu får nyt liv.

For yderligere information om SheWorks Atelier og deres initiativer, se mere på sheworks.com