Book nu

Leverandørsamarbejder


Som en B Corp-certificeret virksomhed er det vores forpligtelse at samarbejde for gensidig forbedring, og vi er glade for at have leverandører, der deler vores vision. Hos Sinatur mener vi, at ægte fremskridt opnås gennem partnerskaber, der skaber værdi for begge parter og vores klima. Vi ønsker ikke bare at sætte ordrer og krav ned igennem systemet, men at udvikle relationer, der gør en forskel.

Et eksempel på et inspirerende samarbejde er vores partnerskab med Sigurd Müller Vinhandel, der producerer økologiske vine. Sammen arbejder vi målrettet mod at gøre en positiv indflydelse og styrke vores bidrag til en bæredygtig fremtid. Sigurd Müller Vinhandel vælger omhyggeligt deres leverandører ud fra nøje udvalgte og veldefinerede værdinormer, hvilket har skabt tætte og personlige relationer til adskillige af verdens bedste vinhuse.

Sinaturs leverandørkodeks er en vigtig del af samarbejdet, hvor vores leverandører forpligter sig til at arbejde mod fælles klimamål, herunder at binde mere CO2 end vi udleder og reducere affaldsmængden. Vi er overbeviste om, at ægte forandring kræver samarbejde og fælles indsats. Derudover har vi afholdt workshops, hvor vi deler erfaringer og viden om klimaregnskaber og ESG-rapportering. Vi ser det som en investering, der skaber værdi for både os og vores leverandører.

Claus Nielsen, direktør på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference fortæller: "Det er fantastisk at se konceptet sprede sig som ringe i vandet. Det er på den måde, vi får skabt forandring, ved at indgå i dialog om, hvordan vi sammen kan skabe betragtelige CO2-reduktioner."

Lad os fortsætte dialogen og inspirere hinanden til at skabe en mere bæredygtig fremtid!