Book nu

Sixtus holder rejsegilde for ny konferencesal


På trods af regn og blæst, lykkedes det at afholde rejsegilde på de nye tilbygninger på Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart. 

”Traditionen tro hylder vi håndværkerne, som fortjener en fejring for deres indsats og kvalitet i det arbejde, de laver. Det kan de være stolte af, og vi andre kan se frem til et helt fantastisk byggeri, som både personalet og gæsterne får stor glæde af,” siger Christina Nielsen, direktør på Sixtus. 

Hotellet udvides med to nye annekser i to etager og kapaciteten udvides fra 27 til 44 værelser og et nyt parkeringsanlæg. Derudover opføres en ny konferencesal med store vinduer, hvor gæsterne kan nyde udsigten over vandet ved Fænøsund. Derudover udvides kapaciteten fra 27 værelser til 44 værelser i to nye annekser med et helt nyt parkeringsareal. Konferencesalen forventes færdig i starten af september 2023 og annekserne vil stå færdig i januar 2024.

”Tak til alle, der har hjulpet med til, at vi i dag er kommet så langt. Vi glæder os til det endelige resultat – det bliver så fedt. På Sixtus har vi et fantastisk, nærværende samarbejde, der er helt unikt. Vi er alle sammen om et mål – nemlig at skabe de bedste rammer for vores gæster,” siger Christina Nielsen. 

Dagen bød på øl og pølser og godt humør. Tak for indsatsen og samarbejdet til rådgivere fra Artelia A/S, Vallentin & Haugland, og entreprenør List Byg A/S sammen med alle de dygtige håndværkere.

Læs mere om Sixtus Sinatur Hotel & Konference her