Book nu

Sinatur og verdensmålene


Med udgangspunkt i vores kærlighed til naturen og alt, hvad der vokser og gror på vores jord arbejder vi i Sinatur målrettet med FN's 17 verdensmål. Vi har alle et ansvar for at handle og bidrage til en bæredygtig udvikling. Og derfor spiller verdensmålene en stor betydning i Sinaturs samfundsambition og vores egne ambitiøse 2030-mål.

Verdensmål: 5, 8 og 10

Bedst for mennesker

Vi har et respektfuldt menneskesyn og bygger Danmarks bedste, mest inspirerende og inkluderende sted at arbejde. Vi har fokus på uddannelse og udvikling både fagligt og menneskeligt. Og vi tager ansvar for, at alle, der vil, får muligheden for at vokse og blomstre. Vi tager socialt ansvar for kommende generationer og de, som har brug for ekstra omsorg og hjælp til at komme godt igang eller tilbage på rette spor. 

2030-Mål

Vi vil være anerkendt som en inspirerende, mangfoldig og inkluderende arbejdsplads med plads til alle, og som vores medarbejdere elsker.

Mad med holdning

Vi tager ansvar for hele værdikæden fra jord til bord. Vi køber primært dansk og økologisk og fra lokale leverandører, så snart det er muligt. Vi eliminerer madspild i hele værdikæden, og stiller høje krav til os selv i forhold til vores genanvendelsesprocent. Samtidig arbejder vi målrettet på at sikre biodiversiteten.

2030-Mål:
 

 • Alle produkter er certificerede og kommer fra virksomheder, der også arbejder bæredygtigt
 • Vi køber kun danske fødevarer
 • Vi er affaldsfrie og genbruger og genanvender alt
 • Alle hoteller har egenproduktion af madvarer

 

Verdensmål: 12, 14 og 15

Verdensmål: 6, 7, 8 og 12

Forbrug uden spild

Naturen har ingen spild. Her kan alt bruges, og alt har en rolle. Derfor genbruger og genanvender vi alt, hvad vi kan, og stræber efter at blive 6 affaldsfrie hoteller. Vi driver gensidigt værdiskabende partnerskaber med centrale leverandører i værdikæden og er transparente med alle samarbejdpartnere. Vi stræber efter at minimere vores CO2- og vandforbrug ved at optimere forbruget og investere i vedvarende energikilder, hvor vi producerer mere energi, end vi selv forbruger.


2030-Mål:
 

 • Vi er klima-neutrale
 • Vi er vandneutrale
 • Alle produkter er certificerede og kommer fra virksomheder, der også arbejder bæredygtigt
 • Vi er affaldsfrie, og vi genbruger og genanvender alt

En tydelig stemme

Vi vil gøre en forskel for verden – både for vores gæster, for branchen og for vores lokalsamfund.
Vi bruger vores taletid og platforme til at skabe fokus på vigtigheden af naturen og en mere bæredygtig livsstil. Vi investerer i løsninger og handlefællesskaber, der gør Danmark bedre.
Vi har klare holdninger til det overskud, vi skaber, og geninvesterer derfor i balance, symbiose og stærke rødder. .


2030-Mål:
 

 • Vi vil være anerkendt som ’bedst for verden’
 • Vi involverer vores gæster i vores arbejde med bæredygtighed og sender dem afsted klogere på vigtigheden af naturen, end da de kom
 • Vi inviterer omverden til at være med i konkrete handlefællesskaber og investerer i nye bæredygtige løsninger

Verdensmål: 8 og 12

Verdensmål: 1, 2, 3 og 4

En hjælpende hånd

Vi mener, at vi som velfungerende virksomhed med et bæredygtigt mindset har et ansvar for at hjælpe andre, hvor vi kan. Vi tror på, at alle har ret til mad. Og alle har ret til uddannelse. Derfor støtter vi løbende op omkring gode formål og sager, der ligger vores hjerte nært, og hvor vi kan være med til at gøre en forskel for en bæredygtig udvikling. 


Dem støtter vi:
 

 • Soroptimist International og projekt "Skolemad i Burkina Faso"
  Ved at støtte denne sag, er vi med til at hjælpe flere børn i Burkina Faso i skole og give dem 2 sunde måltider i løbet af skoledagen.
   
 • Little Big Help og deres arbejde for udsatte børn og kvinder i Indien
  Ved at støtte den danske NGO, Little Big Help, er vi med til at sikre udsatte børn og kvinder i Indiens slum deres basale rettigheder og en bedre fremtid med fx undervisning, sundhedstjek og daglige måltider. 
Vil du vide mere om vores arbejde med bæredygtighed?
Se vores samfundsambition, foreløbige resultater og meget mere her